Skip to main content
Luna Đogani, Marko Miljković

SVAĐA MARKA I LUNE: On je folirant! LAŽEŠ! Spavaš sa svakim u Zadruzi! Nisu štedeli reči! (VIDEO)

Foto: Daily Motion Printscreen/JAPAN
A do skoro su se voleli...

Dok su sedeli na sastanku Milan Milošević je zadrugarima postavljao pitanje, a na red je došao i Marko Miljković:

DOVOĐENJE DEVOJAKA U STAN?! Lukas otkrio detalj iz INTIMNOG života i iznenadio sve! (VIDEO)

Pitanje za Marka Miljkovića: 

- Izigravao si Luni prijatelja, znamo i zbog čega. Zašto joj nikada nisi pomogao ili prišao kada joj je najviše to bilo potrebno. Napadaš nju zbog drugih, a nikada nisi stao u njenu odbranu. Tako se prijatelji ne ponašaju, jako si loš glumac - rekao je Milan, dok je Miljana Kulić na ovo pitanje dala i aplauz.

Marko je odmah konstatovao da su to sigurno Lunini fanovi koji žele da ga peckaju, da se on prirodno ponašao i da mu ne treba nikakva korist od bilo koga tamo. 

- Ne verujem da će iko ovde videti kako je to kada mu je Marko prijatelj, ali dobar drug sam bio sa Lunom. Prilazio sam joj i kad je bila srećna i kad je bila tužna, ne znam zašto takvo pitanje. Neko vreme Luna i ja ne pričamo neko vreme, još uvek nismo izgladili odnos, zato joj je prilazim u poslednje vreme.

OTIŠLA! Luna Đogani nakon svađe, presekla! Uz jecaj NAPUSTILA ZADRUGARE! (VIDEO)

- Kad se posvađao sa Draganom, ne sa mnom, on je meni okrenuo leđa - rekla je Luna, a potom dodala da je Marko izjavio kako je Dragana ljubomorna, što je ona samo iznela na sastanku. Takođe je rekla da smatra da je Marko folirant čim je mogao tek tako da joj okrene leđa.

Marko se naravno osetio prozvanim, pa je uzvratio Luni rekavši joj da ga ona blati, što je bio dovoljan povod da između njih nastane svađa.

Luna mu je rekla da ne treba baš da spava sa svakim u Zadruzi, dok je Miljković odgovorio da je to rijaliti i da može da radi šta hoće.

TOTALNI OBRT: Novi detalj sa Slobinog nastupa - RADANOVIĆ ZAGRLIO LUNU? (VIDEO)

- Seti se mene i mojih grešaka i da ima život napolju i kako sam ja prošla, samo se toga seti. Ja sam razmišljala kao ti, ovo je rijaliti, rijaliti, pa sam izašla napolje i nisam smela na ulicu da izađem - rekla mu je Luna. 

Pogledajte kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Kako komentarišete Lunino ponašanje na žurci?!

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Slaba kiša
13 Beograd