Ponedeljak 26. feb 2024.
Nenad Aleksić Ša

SPRDNJA NACIJE - Narod ismejava Ša zbog njegovih neserćnih ljubavi, reperova karijera pala u zaborav posle javnog blamiranja

Foto: Youtube printscreen/AmiG Show
Nenad Aleksić Ša je tokom borvka u rijalitiju uspeo da se razvede i nađe čak dve ljubavi unutra, a kasnije se još jednom oženi. Nažalost, ta sreća je kratko trajala i reper se razvodi po drugi put za dve godine.

Nenad Aleksić Ša godinama unazad pokuaša da se skrasi i nađe svoju srodnu dušu s kojom će osnovati dugo željenu porodicu. Posle tragedija, porpalih veza i brakova, on je po svemu sudeći bacio oko na učesnicu rijalitija "Elita", Mionu Jovanović.

Naime, kako je Ša u "Elitu" ušao da bi dokazao svojoj još uvek zakonitoj supruzi Vanji da želi da se bori za nju, u tome očigledno nije uspeo jer njegova bliskost sa Mionom je sve to promenila. Međutim, ovo nije jedini brodolom koji se desio u reperovom životu. 

BRAVO, Ena - Janjušević dobio korpu od bivše supruge, ipak će morati da vodi Aneli Ahmić u Bijelo PoljeMarko Janjušević Janjuš, Aneli Ahmić, Ena Janjušević

BRAVO, Ena - Janjušević dobio korpu od bivše supruge, ipak će morati da vodi Aneli Ahmić u Bijelo Polje

Nakon što je završio u URGENTNOM, Požgaj otkrio ŠTA ga je snašlo: Zbog ovoga mu se MENJA ŽIVOTAleksandar-Požgaj

Nakon što je završio u URGENTNOM, Požgaj otkrio ŠTA ga je snašlo: Zbog ovoga mu se MENJA ŽIVOT

Miljana ih je OSAKATILA - Razbijene glave i u kopčama, ovo su TRAJNE zdravstvene posledice koje su ih DEBELO KOŠTALE Miljana Kulić

Miljana ih je OSAKATILA - Razbijene glave i u kopčama, ovo su TRAJNE zdravstvene posledice koje su ih DEBELO KOŠTALE

Nenad Aleksić Ša
Nenad Aleksić Ša
Foto: Srbija Danas

Poznato je da reper godinama unazad nema sreće u ljubavi.

Naime, on je za medije pre pet godina govorio o svojoj prvoj devojci, koja se udavila u Dunavu i prema kojoj je, kako je tada rekao, mogao da bude bolji.

Verujem u Boga, i ranije sam mnogo grešio. Nisam prevario, ubio nekoga, nego ta pokojna devojka... Mogao sam da budem bolji prema njoj, ali niko nije mogao da zna da će ona da se udavi u Dunavu. I ona i brat i deda i svi, porodična tragedija", pričao je tada Ša.

Potom, reper je ušao u najgledaniji rijaliti u regionu, a i šire, u "Zadrugu", gde je ušao oženjen Ivanom Aleksić. Naime, nakon nekoliko meseci on se razveo od nje zbog javne prevare, jer je uplovio u veoma burnu vezu sa Tarom Simov, takođe bivšom zadrugarkom, a u prilog tome da im je veza bila burna govore mnogi video snimci koji i dan-danas kruže društvenim mrežama.

Nenad Aleksić Ša
Foto: Facebook printscreen

Njegov ljubavni život postao je pogodan teren za sprdnju na njegov račun. Tako na društvenim mrežama svakodnevno osvane neki "mim" koji postane viralan.

Da li će Ša uspeti da se skrasi nađe neku koja će biti po meri, ostaje da ispratimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Vremenska prognoza
Fog
10 Beograd