Skip to main content
Mina Vrbaški, Nemanja Đerić Đekson

SVI JE BRANE! Đekson: Voleo bih da se ISEČE! Mina ćuti, on ZAJAHAO Anu! Bezdušno! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official
Preterao je.

Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson su definitivno raskinuli, bar što se njega tiče. On joj je danas rekao da ne želi više ništa da ima s njom i da ga se kloni (pogledajte OVDE)

Posle toga razgovor su ipak nastavili. Đekson je nastavio da joj govori da ga je sve vreme folirala, pogotovo kada je rekla da će se iseći po licu zbog njega, ako joj ne priušti seks. Koleginice zadrugarke su stale na Mininu stranu. 

Zadruga
Zadruga
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

- Voleo bih da se stvarno iseče! Kokodačete tu! Ukanalila me! Deset dana nisam spavao, molio sam je da ne pravi s**anja! Loži i mene i vas! - rekao je Đekson. 

Teodora Džehverović je rekla da nije lepo što se Đekson posle svega ružno ophodi sa njom i da treba da je ostavi na miru. 

Đekson je rekao da mu se smučila i da želi da je natera da ode kući. 

Mina nije mnogo komentarisala to što je Đekson govorio, samo je rekla da joj je dosadno da je svi sažaljevaju. Nena Petrović ju je tešila, a zaključeno je da Đekson stvarno želi da je natera da povredi sebe, što bi značilo da će napustiti rijaliti zauvek. 

Za to vreme, Đekson je stajao Mini iza leđa i grlio Anu Korać, smejući se. Činjenica je da je on imao puno problema sa njom, pogotovo što je devojka veoma histerična i sklona ispadima, ali ovo nam deluje kao preterivanje. Šta vi mislite?

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd