Ponedeljak 26. feb 2024.
Taki Marinković

Evo gde se nalazi Taki nakon NAPADA I PALJENJA automobila: Nadležne službe izašle na lice mesta

Foto: Printscreen/TV Pink
Nakon hitne reakcije policije i vatrogasaca zbog zapaljenog Takijevog automobila, otišao je u policiju kako bi dao izjavu i pokušao da sazna ko stoji iza napada.

Baš kao što smo pisali, Radomiru Marinkoviću Takiju, ocu jedne od najpopularnijih takmičarki "Elite", Maje Marinković danas u jutarnjim časovima je zapaljen automobil.

Nakon ovih dramatičnih scena koje je i sam usnimio i podelio putem svog Instagram profila, zbog intenziteta su morali da reaguju i vatrogasci, ali i policija jer je požar pretio da uništi i okolne automobile.

Takijev automobil u potpunosti UGLJENISAN I UNIŠTEN: Dramatične scene odigrale su se tokom jutra - Majin otac na metiRadomir Taki Marinković

Takijev automobil u potpunosti UGLJENISAN I UNIŠTEN: Dramatične scene odigrale su se tokom jutra - Majin otac na meti

Plač MLADE MAJKE najviše boli - Anita na MUKAMA počela da lije suze i zapomaže: Došlo joj u glavuAnita Stanojlović

Plač MLADE MAJKE najviše boli - Anita na MUKAMA počela da lije suze i zapomaže: Došlo joj u glavu

Devojka kojoj je Anita PRETILA tvrdi: "Sa Matorom je bila ZBOG NOVCA, ne voli žene" Upućivala joj je poziveJovana Tomić Matora, Anita Stanojlović, Matea Car

Devojka kojoj je Anita PRETILA tvrdi: "Sa Matorom je bila ZBOG NOVCA, ne voli žene" Upućivala joj je pozive

Radomir Taki Marinković
Foto: Srbija Danas

Snimak, ali i fotografija su nastali u ranim jutarnjim časovima, a javnost je zabrinuta nakon što se saznalo za pomenuto, jer se odmah postavilo pitanje kako se Taki sada oseća.

- Evo šta rade dušmani, kako pale automobile - govori u videu koji je objavio, a zatim se oglasio kratko za medije i poručio da je automobil njegov i da u policiji daje izjavu.

Zbog intenziteta požara, morali su da reaguju i vatrogasci, a Taki je odveden u policiju kako bi dao izjavu i pokušao da sazna ko stoji iza ovog napada.

stori
Foto: Instagram/Printscreen/takitadza

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 

Vremenska prognoza
Fog
9 Beograd