Utorak 27. feb 2024.
Zadruga

PREOKRET - Teodorina majka više ne podržava Bebicu: Oplela žestokim rečima po nesuđenom zetu

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official
Sama priznaje da ga je pre gotivila, ali nakon novog skandala otkazala svoju podršku.

Slavica Delić, majka Teodore Delić, podržala je vezu svoje ćerke i Nenada Macanovića Bebice, a nakon noćašnjeg raskida i ružnih reči promenila je ploču.

Kako kaže, ne zna zbog čega se Nenad sada ovako ponaša prema njenoj naslednici.

Veliko SLAVLJE u domu Ane Ćurčić - JAVNO se obratila NJOJ i podelila prelepe vesti (FOTO)Ana Ćurčić

Veliko SLAVLJE u domu Ane Ćurčić - JAVNO se obratila NJOJ i podelila prelepe vesti (FOTO)

Produkcija obavestila zadrugare da je ON DISKVALIFIKOVAN: Đedović pričitao važno pismo - muk za crnim stolomŽeljko Mitrović

Produkcija obavestila zadrugare da je ON DISKVALIFIKOVAN: Đedović pričitao važno pismo - muk za crnim stolom

Nenad Aleksić Ša PRED SVIMA pokazao da se ŽRTVUJE za Mionu - Ovo je ključni DOKAZ koliko mu značiMiona Jovanović, Nenad Aleksić Ša

Nenad Aleksić Ša PRED SVIMA pokazao da se ŽRTVUJE za Mionu - Ovo je ključni DOKAZ koliko mu znači

- Razočarala mi se Teodora u Nenada, ne znam šta mu je. Smatram da ona nije ništa pogrešno uradila, da je on bio baš grub i surov. Ona nije navikla na ružne reči, koje je on njoj rekao. Vidi se da je hladan, indolentan prema njoj. Moja ćerka je sve u pravu što je rekla sinoć na "Pitanjima novinara". Zgotivila sam ga baš, ne znam što se tako ponaša. Kakvu je vezu imao s Miljanom, Teodora mu je mala maca - priča Slavica za Pink.rs i dodaje:

Zadruga 6
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Ne znam što se ponaša tako hladno. Teodora više voli vatrene muškarce, i ona je sama energična, hiperaktivna, a pored njega je baš mirna, a na sve to šta joj kaže, te ružne reči... Ona nije navikla na to. A i Žakulica i kumica, i one su se ostrvile na nju.

Za Žanu kaže da je zlo.

- Smeta joj Teodora jer navija za Miljanu, da se Nenad i ona pomire. Vidim, s druge strane, Miljana voli Zolu, Teodora voli Nenada. A Milena kao da je ljubomorna na sve druge mlade devojke, ona ima sinove, kao da ne voli mlade devojke. Teodora joj nijednu ružnu reč nije rekla, emotivna je, rasplakala se kada je čula kako ju je kuma pljuvala onako. Za Žanu se vidi da se ispod plastične face krije zlo i pakost, ljubomora. Zbog kume joj je bilo krivo, jer ju je Nenad zgotivio, družio se s njom.

Zadruga
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Pitali su Slavicu i kako na novonastalu situaciju reaguje Teodorin bivši dečko, kog je prevarila s Nenadom. Podsedimo, Teodora je i sinoć ponovila svoju pređašnju tvrdnju da je, ušavši u vezu s njim, "pala s Boga na groba".

- Nema ništa od toga, on je ljut što je ušla u vezu s Nenadom. Nije mu prijatno, video je da su to iskreni poljupci s njene strane, iskreni zagrljaji. Navikla se na njega, spojili su se, samo što me je Nenad baš neprijatno iznenadio, zbog Teodore sam ga zavolela i ja. Teodorin bivši dečko mi je rekao da i on vidi da se Teodora zaljubila, mislim da nema ničega tu kad ona bude izašla, moraće njih dvoje da porazgovaraju. Ne mogu ja da im se petljam u ljubavne veze - zaključila je Slavica za Pink.rs.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd