Skip to main content
Gordana Džehverović

TOTALNI HAOS, UZBUNA! Bila je zvezda Zadruge 1, a sada IZENANADA ušla u kuću i ZAGORČALA im život!

Foto: Youtube prinscreen/Zadruga official
Odmah im očitala lekciju!

Goca Džehverović je tokom današnjeg popodneva posetila velelepno imanje u Šimanovcima kako bi zavela red u Beloj kući. Kada su zadrugari videli bivšu zadrugarku na vratima, odmah su poskakali, a vođa Vladimir Tomović je poneo najveću odgovornost za zatečeni haos. 

Džehverovićka je zatekavši veliki nered odmah podviknula zadrugarima i iskritikovala nehigijenu, prljavštinu i džumbus koji je zatekla.

PRVO OGLAŠAVANJE Andreja Atijasa nakon Anabeline TUŽBE za RAZVOD BRAKA! (FOTO)

- Vi ste ušli u Hajat, a kao da ste ušli u štalu. Šta je ovo? Ne može ovo ovako. Ovo je van svake pameti. Da ja moram subotom da dolazim vanredno jer ste vi napravili haos. Ne možete da ležite 24 časa - povikala je Goca.

Tri godine je NIJE BILO na estradi: Slavica Ćukteraš progovorila ISTINU o svojoj TRUDNOĆI I BRAKU!

Zadrugari su za sav nered okrivili Snežanu Ilić, koja je pokušavala da se odbrani, ali Goca nije imala razumevanja ni za koga od njih.

- Ja sam oprala iza sebe. Ja neću da perem. Neka pere tvoja Stanija - odbrusila je Snežana Vladimiru Tomoviću.

Posle divljeg NASRTAJA - Tomović NAPUŠTA ZADRUGU!? Au! Čemu tako nešto, brate!? (VIDEO)

Nakon što je Goca obišla dnevnu i spavaću sobu, Tomović je krenuo sa njom u obilazak celog imanja, a Goca mu je potom dala instrukcije šta zadrugari moraju da preduzmu kako bi se ambijent u kom žive koliko toliko vratio u stanje kakvo su ga zatekli.

- Bićete kažnjeni nedeljnim honorarom, ako ovako nastavite... Ovo je nečuveno. Kra*etine jedne. U radionici je čistije nego u kuhinji. Odmah da sazoveš sastanak - poručila je Goca Vladimiru.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd