Skip to main content
Viktorija Mitrović

"POP SOTONA JU JE TERAO DA GA OR*LNO ZADOVOLJI!" Stravični DETALJI SILOVANJA Viktorije u CRKVI

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Boža .Petrović
"Jedno veče devojčica je došla kod mene raščupane kose...!"

Sinoć je zadrugarka Viktorija Mitrović ispričala svoju tragičnu životnu priču, kada ju je kao devojčicu silovao sveštenik u crkvi.

Ova priča naišla je na veliku podršku naroda, a sve se to dogodilo kada je imala dvanaest godina.

POTERNICA ZA AJDARPAŠIĆEM ZBOG POKUŠAJA UBISTVA: Isplivali DETALJI "Iz pištolja je ISPALIO VIŠE HITACA...!"

POTERNICA ZA AJDARPAŠIĆEM ZBOG POKUŠAJA UBISTVA: Isplivali DETALJI "Iz pištolja je ISPALIO VIŠE HITACA...!"

VANREDNO UBACIVANJE: Večeras u Zadrugu stiže ONA!? " Ja sam URBANA RIBA IZ CENTRA!"

VANREDNO UBACIVANJE: Večeras u Zadrugu stiže ONA!? " Ja sam URBANA RIBA IZ CENTRA!"

HAOS - MILICA I MENSUR RASKINULI POSLE TUČE SA CAREM: Besan je ostavio jer ga je izdala (VIDEO)

HAOS - MILICA I MENSUR RASKINULI POSLE TUČE SA CAREM: Besan je ostavio jer ga je izdala (VIDEO)

Kako su mediji tada pisali, protiv sveštenika je podignuta optužnica dva meseca nakon tog čina, jer Viktorija nije smela da govori, ali je njena baka Regina primetila da nešto nije u redu sa detetom, da se povukla u sebe.

Ceo slučaj otkriven je kad se Viki požalila tetki, posle čega su njeni staratelji, baba Regina S. i deda Stojan S., nasilnika prijavili policiji. Sveštenik je uhapšen, a nakon saslušanja, na kojem je negirao sve što mu je stavljeno na teret, određen mu je pritvor.

- Pop me je silovao uz crkvi, a još dvaput je pokušao da me napastvuje. Bio je pijan, pretio mi je da nikome ne smem da kažem šta mi je radio, a onda mi je dao blagoslov. Pričao je da sam pametna devojčica i da se poštenje ceni, ali mi je naglasio da držim usta zatvorena... - samo je deo priče koju je ispričala devojčica u policiji.

Viktorija Mitrović
Viktorija Mitrović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

 - Moja unuka i još nekoliko devojčica išle su kod popa da mu pomognu oko čišćenja, pevale su u horu... Tog 3. januara pozvao je moju unuku da dođe u crkvu da pomogne njegovoj supruzi da razvrstaju sveće. Zaključao je vrata, a potom nasrnuo na nju. Nikome ništa nije smela da kaže. Dođe mi da zapalim crkvu - pričao je potreseni deda Stojan S., koji je odveo unuku u smederevsko tužilaštvo da da izjavu.

Baba Regina S. isto veče je naslutila da se nešto loše dogodilo.

- Došla je bleda kao krpa... Pitala sam je da li je dobro, ali nije mi se žalila. Odjednom se povukla u sebe. Bila je zabrinuta i odsutna. Trebalo je odmah da mi kaže, ali plašila se dede. Pop joj je rekao: "Neće tebi niko ni da veruje" - pričala je potresena baka Regina za "Kurir".

Devojčica je ispričala da je sveštenik pokušao da je siluje 5. i 6. januara.

- Napao ju je, ali su ga, na sreću, sprečila deca koja su došla na službu. Moja unuka je ispričala da ju je pop terao i da ga oralno zadovolji. Govorio joj je: "Šta si se stegla, treba da se opustiš", kao i da bi ona trebalo da kupi kondome. Strašno! I on je neki sveštenik, veronauku je deci držao u školi - pričala je baka Regina.

Deda Stojan kaže da su ranije kružile priče po selu da se njegova unuka viđa s popom, ali da nije imao dokaze.

- On je moju unuku 20. januara vodio po selu da s njim seče kolač. Bilo mi je čudno jer to obično rade dečaci. Posumnjao sam da se nešto dešava kad sam saznao da je pop vozio moju unuku u Kovin. Mi smo je poslali u školu, a ona je ranac ostavila kod njega, valjda joj je dao i novac za suknju. Tad sam shvatio da ju je upropastio. Pokušavali smo da pričamo s njom, ali nije htela da prizna. Tek kad se ispovedila tetki, prijavili smo ga 7. marta, a lekarskim pregledom utvrđeno je da je silovana - rekao je Stojan S. i dodao da mu je ovo druga tragedija u životu.

Viktorija Mitrović
Viktorija Mitrović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Prvo mi je umrla ćerka od samo 16 godina, a sad sam dočekao i da mi pop siluje unuku. Bio mi je u kući, svetio vodicu... Poštujem mantiju, ali i ranije sam mu govorio da je grešan - plačući dodaje deda Stojan S.

- Jedno veče devojčica je došla kod mene raščupane kose, rumena u licu. Pitala sam je da li je sve u redu. Odgovorila mi je da ju je pop vodio na groblje da joj pokaže neku travu i da se uplašila kad je u mraku videla cveće i grob preminule tetke. Ni slutila nisam da je moja devojčica prolazila kroz pakao - pričala je potresena Zlatka S., druga baka napastvovane Viktorije.

Sveštenik iz sela Pločica kod Kovina, pravosnažno je osuđen na pet godina zatvora zbog s*ksualnog zlostavljanja trinaestogodišnje devojčice! Pop, kako je utvrđeno, osim za ovo silovanje, osuđen je i za pokušaj obljube jednog drugog deteta.

Viktorija je sinoć ispričala deo ove strašne traume, te dodala, da od tada nije ni prišla toj crkvi i da s enaježi na samu pomisao na sveštenike.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

Vremenska prognoza
Mist
4 Beograd