Skip to main content
Anja i Cvele

OSTALA DA LEŽI KAO POKOŠENA NA PODU - OBEZBEĐENJE KASNI: Odjekuju vrisci - Surovo nasilje nad ženom

Foto: Tv Pink Printscreen
Užasne scene!

Noć u Zadruzi obeležile su "Nominacije" koje su podigle prašinu kao nikada do sada. Naime, zadrugari su imali priliku da biraju između nekadašnjeg ljubavnog para, Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, a oni su ovog puta bili i te kako raspoloženi za komentare, dok je odnos dvoje nominovanih bio je u fokusu priče, što je Marinkovićevoj nekoliko puta navodilo suze na oči.

Njihov odnos je iskomentarisan do tančina, a sudom njihovih cimera, oni su izabrali Marka Janjuševića Janjuša kao prvog nominovanog. Pojedini su isticali kako se Maja, nakon svega što se desilo proteklih dana, ne bi najbolje snašla u izolaciji, te je mnogima, kao razlog nominacije bivšeg košarkaša, to poslužilo kao opravdanje.

Odlukom publike, koja redovno prati najpopularniji rijaliti format na Balkanu, Zorica Erić, koja je nedavno ušla u Zadrugu, izglasana je za drugu nominovanu, a ona će se sa Janjušem u nedelju veče boriti za opstanak.

Nakon nominacija, usledila je i dobro poznata "Igra istine" koja je, kao i svakog petka, izazvala lavinu dešavanja i nepredvidivih raspleta i zapleta, a tema koja je bila fokus, ticala se upravo ovonedeljnih potrčaka. Naime, kako su tokom žurke, koja se održala u utorak, Maja i Janjuš još jednom "ukrstili koplja", te čak završili u krevetu, u narednih par dana njihov odnos varirao je od toplog ka hladnom, što je, na iznenađenje mnogih, rezultiralo košarkaševim ulaskom u vezu sa Aleksandrom Nikolić. Zadrugarka se na samom početku igre zaplakala, a kako je sve izgledalo, i zbog čega je došlo do suza, otkrijte u nastavku.

- Moraš da budeš jaka, nemoj da te vide da plačeš - rekla je Monika.

- Ja ne znam šta sam mu, on meni priča jedno, a onda ovo priča sa Majom, nije mi lako. Meni je jako lepo, ja u njega gledam kao Boga - rekla je Aleks.

- Ovaj narod misli da sam ja ušao u vezu sa tobom iz inata, osvete ili što želim da budem sa tobom. Ona laže, veruj mi. Ako ćeš se ovako ponašati, meni to ne treba - rekao je Janjuš.

- Došla sam da se presvučem - rekla je Aleksandra.

Tokom igre, Maja Marinković postavila je pitanje za Natašu Radan, a ticao se njenog odnosa sa Sandrom Rešić, koja je tokom gostovanja na radiju progovorila kako je rešila da se distancira od zadrugarke, upravo zbog njenih govorkanja iza leđa. Naime, kako se povela tema oko Sandrinih emocija prema Anđelu Rankoviću, Rešićeva je rešila da sve preseče, a tokom igre, neke stvari, postale su kristalno jasne.

- To je bilo između mene i Sandre, neke druge stvari su tu bile glavne. Morali smo da razgovaramo i da vidimo šta i kako će biti - rekla je Nataša.
Ja nikome ništa nisam rekla, moram da vam kažem sve. Ja sam možda pogrešila prema Rialdi, ali ja nikome nisam pričala ništa, ja sam davala priliku da mi kažete sve, a vi niste. Ja sam danas izgubila dva odnosa, mogli ste sve da mi kažete, ali mi je krivo što je Rialda meni rekla danas sve ono, a mogla je samo da dođe da me zagrli. Muka mi je više od pričanja, ja jedno pričam a vi drugo. Ovde je bitan naš odnos i odnos koji sam ja prekinula sa Anđelom zbog tebe Nataša, ja sam ispala fer prema tebi. Ti si prevrtala oči na mene i ti si to priznala. Ja se sa Anđelom družim 4 nedelje a na dijeti sam 3 meseca. Pitajte me šta želite, a ne da povezujete neke gluposti ovde, nemojte - rekla je Sandra

- Ti danas imaš komentar da ideš kući, tvoj boravak se sve na ljude sa kojima nećeš imati kontakt napolju. Nema potrebe za tom dramom, ja smatram da ti to ne treba. Ja sam tebe pitala 300 puta šta ti je. Ti svoju energiju trošiš na druge ljude, ne na mene, a ja sam tu za tebe. Ti si moj psihijatar, tebi svako drugi sisa energiju, a mene govoriš kako me nema. Ja kao tvoj drug kojem je stalo do tebe, ja neću da ti sednem na kičmu, ja sam ti prijatelj. Celo jutro si provela sa Minom,a sa mnom ne. Sve je ovo trenutno, ali ti i ja mislim da ćemo se družiti. Ja sam sa tobom pričala sve, Nataša nikada nikom nije rekla ništa - rekla je Rialda.

- Meni si ti bitna, i nikada nećeš biti niko, meni je samo bilo krivo što nisi došla da me zagrliš - rekla je Sandra.

-Ja stojim na obe noge, i ja moram da čuvam odnos sa Kenanom, a sa druge strane neće me to poremetiti da kao Sandra idem kući. Mene ne zanimaju grupacije ljudi, radite šta hoćete, ja sam sebi najpreča - rekla je Rialda.

 

Nakon drame Rialde, Sandre i Nataše, Filip Car imao je priliku da objasni kakav je njegov odnos sa Sanjom Stanković, a evo kakvo pitanje je za njega imala Radanova:

- Pojasni mi tvoj odnos sa Sanjom, jer se svakog dana mirite i raskidate. Sinoć je bila u krevetu kod tebe, mislim da ste bili previše bliski. Priča se po kući da ste bili intimni, i da li ste sada u vezi, kakva su osećanja?" - pitala je Nataša.

- Ona je rekla da će raskinuti sa mnom ako ne kažem imena sa kim sam bio. Na momente osećam da bi se svađala. Kad smo ležali, posvađali smo se oko toga. Trebalo bi razgovarati sa njom, ona mi se stvarno sviđa. Ali ne znam, emotivno sam sje*an, sad sam bolje što se tiče te neke agresije, ali mislim da nakon Mine, koji je ostavio posledice, ne osećam se dobro. Treba mi vremena, i mislim da nisam spreman na to, nisam trebao možda ni ulaziti u nešto. Nije mi potrebno da budem sa nekim, a onda mi se ona svidi. Nemam emociju ni prema kome u kući - govorio je Car.

- Meni je bilo neprijatno, da ne bude posle da gledam. Glupo mi je koliko nema ni srama ni blama, nema osećaja za to. Nije to stvar da li meni smeta, nego je stvar osećaja - rekla je Matora.

Međutim, iako je drama za stolom trajala, Maja i Janjuš su se, tokom igre našli još jednom ispred Bele kuće, te su opet pokušali da izglade račune i konačno se raskusuraju.

- Šta je problem? Hoću da budem sa drugom! - rekao je Janjuš.

- A voliš mene! Uništio si mi život. Ne vidiš da mi nije dobro, a ti ideš po kući i hvališ se novom vezom. Plačem dva dana zbog tebe - rekla je Maja.

- Od onog jutra te ne volim više, jer sam shvatio šta ti je najviše bitno. Shvatio sam šta si radila sve vreme. Ti si imala bolestan odnos, ti si pravio sra*a. Kako je meni bilo? - pričao je Janjuš.

- Volim te - dodala je Maja.

- Mogu da te zamolim da mi se ne mešaš u moj odnos? Samo me ne diraj do kraja, ako devojka želi da bude sa mnom - rekao je Janjuš.

- Još jedan neplanirani sukob bivših odigrao se tokom "Igre istine", a pitanje koje je Car postavio Mini Vrbaški izazvalo je lavinu komentara.

- A da ti ostaviš mene na miru, ti uvek ideš za mnom, juriš me. Ne daš mi mira više - rekla je Mina.

- Upalila si se na pitanje za Vladimira - rekao je Car.

- Ja te molim da ćutiš i da me ne komentarišeš više čoveče - dodao je Car.

- Alo ja nikada nisam dobila ovake uvrede nikada, ni od Mensura, a ti si bio gori - rekla je Mina.

- Ostavi me na miru više, mišu moj slatki lepi, ostavi me više. Kajao sam se zbog svega. Ne znam šta hoćeš od mene, nisam smeo da se pomerim od tebe - vikao je Car.

- Pedofilčino jedna, ti si meni je*ao dete od 9 godina, sram te bilo bre - rekla je Mina.

- U toku noći nastao i je žestok sukob između Anje Todorović i Jovana Cvijetića Cveleta. Naime, njih dvoje su se posvađali jer su Cveleta napali da je ukrao picu, što mu je i Anja prebacila. Cvele je bio povređen pa je udarao glavom u zid.

- Pusti me, je*em vam sve, ja sam kriv za sve, svađam se sa ljudima, a ona mi kaže ja sam kriv. Jao majko moja, je*em ti 100 dinara više, ne mogu da verujem, ovo je strašno. Samo sam ja kriv, je l može jedna stvar da prođe da Jovan nije kriv, u svakoj situaciji ja sam kriv - vikao je Jovan.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd