Skip to main content
Zadruga 4

UBACIVANJE ZAVRŠENO! Evo ko je ušao u "Zadrugu 4", jedno ime ZAPREPASTILO i Dušicu Jakovljević!

Foto: Srbija Danas
Ima veze sa Kijom!

 

05:05
Vuk Mob postao novi zadrugar u četvrtoj sezoni "Zadruge"!

Poslednji takmičar za večeras jeste Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob – njegove pesme na Jutjubu broje više od deset miliona pregleda. Za sobom ima razne afere sa mnogim lepoticama sa domaće javne scene, dok on sa druge strane za sebe kaže da je asocijalan i da nije zaljubljive prirode.

 

05:00
Kijina majka, Nadica Željković ušla u "Zadrugu 4"!

Najveće iznenađenje do sada - učesnica "Zadruge 4" ove noći postaje Nadica Zeljković, majka pobednice prve "Zadruge" Kristine Kije Kockar!

 

04:55
Miljana Kulić ušla u "Zadrugu 4"!

U "Zadrugu 4" ove noći useljava se i Miljana Kulić – urnebesna zadrugarka,jedna je od najpoznatijih ličnosti rijalitija. Njene simpatične lapsuse često možemo videti na društvenim mrežama, a šta je to što će nas nasmejati ove sezone pokazaće dani pred nam

04:50
Ćerka pevača Nina Rešića, Sandra ušla u novu sezonu "Zadruge"!

Vreme je za poslednju turu zadrugara i najveća iznenađenja! Ovaj put u "Zadrugu" ulazi pevačica Sandra Rešić – ćerka pokojnog pevača Nina Rešića, poznata po zavidnom glasu, ali i raznim aferama. Tvrdi da je sve u životu stekla svojim radom, a ne na račun očevog imena, kako je često etiketiraju.

 

04:40
Miki Đuričić ušao u "Zadrugu 4"!

Poslednji u nizu, u ovoj petorci, jeste Miki Đuričić – novopečeni tataza sebe kaže da će ovo učešće biti totalno drugačije od dosadašnjih. Smatra da je pravio velike greške koje sebi nikada više ne bi dozvolio.

 

04:25
Anđelo Ranković novi učesnik "Zadruge 4"!

Anđelo Ranković jedan je od starih učesnika koji je ušao u novu sezonu "Zadruge". On je otkrio da ga kod devojaka najviše privlači energija, a već mu se svidela jedna devojka u "Zadruzi". Ipak, nije želeo da otkrije koja. 

 Jovana Ljubisavljević je naredna zadrugarka. Ona je višegodišnja misica Srbije, rođena Beograđanka. Nakon što je proputovala ceo svet, jedina želja joj je da isproba boravak u "Zadruzi".

 Posle Jovane, gledaocima se predstavio i Milan Janković Čorba. On dolazi saKosova, profesionalni je kuvar, ali i jedan od najpoznatijih mladih repera. Poznat je po brzim rimama, a inspiraciju nalazi u svemu. Najveći fan Bore Đorđevića, ali i Borin omiljeni reper, čak imaju i duet.

 Još jedno poznato lice u novoj sezoni "Zadruge" - reč je o pevačici Ivana Šašić. Oštar jezik, ali i sukob sa Stanijom obeležio je boravak na „Farmi“ naše sledeće takmičarke. Ivana za sebe kaže da su je godine dosta promenile i da u „Zadrugu 4“ ulazi kao sasvim druga žena, još jača i spremnija. 

 

03:55
Rialda Karahsanović probila led, a onda ušli novi zadrugari!

 Došlo je vreme da se gledaocima predstavi naredna petorka. U ovoj grupi led probija Rialda Karahasanović - jedna od najpoznatijih pevačica današnjice, za sobom ima mnogo poznatih hitova, a na Jutjubu ima više od 7 miliona pregleda. Inače, povezivali su je i sa Slobom Radanovićem. Kaže da ulazi kako bi otklonila sve predrasude o sebi.

Posle Rialde, gledaocima se predstavio i naredni zadrugar - reč je o Vasiliju Iliću, koji za sebe kaže da je najromantičnija duša koja će ikada ući u "Zadrugu", dok je sa druge strane poznati klaber za kojim mnoge devojke uzdišu. Košarkaš je i pevač.

Aleksandra Nikolić jedna je od najatraktivnijih bivših zadrugarki, koja ponovo ulazi u trku za prvo mesto. Smatra da je naučila gde je grešila i ovaj put ide na sve ili ništa.

Dragana Mitrović (Spasojević) naredna je zadrugarka - Kažu da je novosadska barbika dobila dvojnicu, a da je to upravo ova lepotica. U "Zadruzi" će najveći problem imati sa svojom sugrađankom Milicom Kemez sa kojom ima neke neraščišćene račune. Burna i potresna prošlost je samo ojačala.

 

03:15
Vladimir Tomović kao najveće iznenađenje među učesnicima "Zadruge 4"!

On je na samom početku gostovanja u emisiji najavio pakao, a kaže i da ga ne zanima veza, tako da u "Zadruzi" planira da ostane sam.

Zadruga
Zadruga
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Zvezdana Stevanović je naredna zadrugarka! Ona je zvezda u usponu, za sebe kaže da je najčešće opisuje rečenica „pitoma, a besna“, kaže da joj „Zadruga“ predstavlja najveći izazov i da jedva čeka da druženje počne.

Posle Mitra, publici se predstavio i Đorđe Milutinović – kaže da ne preza od zauzetih devojaka i da je uvek za dobar provod i dobru zabavu. Tvrdi da u životu bez rizika nema dobitka, tako da ukoliko mu se svidi zuzeta devojka biće spreman da joj osvoji srce bez obzira na okolnosti.

Još jedan poznati tiktoker postaje učesnik "Zadruge 4" - reč je o Mitru Popoviću, koji najviše voli izazove. Za sobom ima odsluženi vojni rok, pa smatra da će se lako prilagoditi uslovima u „Zadruzi“. Najveća slabost su mu žene, žurke i zabava.

Nakon što se prethodna petorka uselila u Belu kuću, vreme je za narednu - u ovoj grupi led probija Elena Stojčić, dvadesetogodišnja atraktivna brineta, jedna od poznatijih tatu majstora na našim prostorima. Britkog je jezika i zavodljivog izgleda, tvrdi da u „Zadrugu“ ulazi samo sa jednim ciljem, da napravi pometnju koja će se dugo pamtiti.

 

02:35
Toma Panić je novi učesnik "Zadruge 4"!

Toma Panić kaže da će u toku ove sezone igrati igru opreznije, a Lepog Miću je osudio jer nije došao u posetu da vidi negovu bebu.

Nakon Tome je u "Zadrugu" ušla pevačica Ana Bulatović.

Anđela Milenković naredna je zadrugarka - naoštrenija nego ikada ulazi da dokaže istinu i da razotkrije sve vezano za afere koje joj nimalo ne prijaju.

 

02:30
Kenan Tahirović i Snežana Ojdanić novi takmičari koji ulaze u "Zadrugu 4"!

Nakon što se prethodna petorka uselila u Belu kuću, vreme je za narednu - u ovoj grupi led probija Kenan Tahirović – dečko zbog koga mnoge devojke sanjaju da budu žene od sultana. Tvrdi kako nikada nije hteo da prizna afere sa poznatim damama jer je on pre svega istini džentlmen. Po profesiji je glumac.

Posle Kenana, televizijskoj publici predstavila se i Snežana Ojdanić – rođaka srpskog pevača Ere Ojdanića. Tvrdi da je život nije ni mazio ni pazio, da je skorosvaki put zgazio. Ulazi radi istine i čvrsto će se držati nje.

 

02:00
Nenad Aleksić Ša ušao u "Zadrugu 4"!

Poslednji u ovoj grupi zadrugara jeste Nenad Aleksić Ša – pevač, jedan od najpopularnijih na našoj muzičkoj sceni, ima milione pregleda na Jutjubu. Poznat po aferi sa bivšom zadrugarkom koja ga je mogla koštati braka. Ovog puta kaže da će pokušati da odoli raznim iskušenjima

Nenad Aleksić Ša
Nenad Aleksić Ša
Foto: Srbija Danas

 

01:56
Lepi Mića ušao u "Zadrugu 4!"

Njega ne treba posebno najavljivati - pevač Miroslav Pržulj poznatiji kao Lepi Mića učestvuje i u ovoj, četvrtoj sezoni "Zadruge"!

Lepi Mića
Lepi Mića
Foto: Srbija Danas
01:45
Fran Pujas, napravio pometnju u studiu, sa svojom neobičnom pojavom!

Gledaocima se predstavila Paula Hublin, misica iz Zagreba, koja je dokaz da je moguće spojiti boks i lepotu. Jake ruke, a još jače reči... Kako kaže, svakoga će postaviti na svoje mesto.

Paula u "Zadruzi" neće biti sama, već će imati punu podršku svog dečka. U pitanju je Fran Pujas – poznat po ekcentričnom izgledu i brojnim tetovažama po licu i telu, tajanstveni Zagrebčanin tvrdi da je burna prošlost iza njega, koju ne želi da ponavlja.

Milomir Ćuković naredni je zadrugar - poznat je po revijama za Armani i Filip Plejn, bio je dovođen u veze sa mnogim lepoticama i raznim misicama sveta. Kaže da bez žena ne može da živi, da određeni tip žena nema, ali da je Stanija za njega nikakva riba.

 

01:20
Stefan Šebez novi učesnik "Zadruge 4!"

Poslednji u nizu, u ovoj novoj grupi, jeste Stefan Šebez! Parti manijak,skandal majstor – samo su neki od epiteta koji krase novog zadrugara. Poznat je po brojnim aferama, a najviše po aferi sa Lunom Đogani. Kaže da je spreman da iznese sav prljav veš.

 

01:10
Zoran Buđić Kobra novi učesnik "Zadruge 4"!

Zoran Buđić Kobra naredni je zadrugar! Nakon dugo godina na estradi slobodno se može reći da ne postoji nijedna poznata ličnost od koje on ne zna sve, gotovo svi su bar jednom bili pred objektivom jednog od našeg najpoznatijeg paparaca.

Odmah nakon Kobre u "Zadrugu" ulazi i Nenad Lazić, jedan od najpoznatijih tiktokera u Srbiji, za sebe kaže da je drugačiji od ostalih. Influenser za sebe tvrdi da je miran samo u situacijama kada ga niko ne dira.

 

01:00
Rada Vasić i Bojan Savić novi učesnici "Zadruge 4"!

 Rada Vasić i ove godine biće stanarka Bele kuće! Ona je žena čije najpopularnije izjave i danas srećemo po društvenim mrežama. Za sebe kaže da joj je najveća životna želja da ima sve zlatne zube.

Bojan Savić je novi zadrugar! Pevač je, za sebe kaže da je oženjen, a da kao momak živi. Voli svoju ženu najviše, ali kaže da ima ljubavi za sve žene sveta.

 

00:00
Filip Mijatov i Marko Đevović zaratili u emisiji, pale teške reči!

Filip Mijatov i Marko Đedović su novi učesnici "Zadruge 4", a odmah na ulasku u rijaliti ušli su u konflikt. 

Pored njh je u Zadrugu ušla i Monika Horvat, za koju mnogi govore da liči na Ivu Grgurić. 

Nakon Monike je u "Zadrugu" ušla Ivana Marinković. 

Ivana Marinković
Ivana Marinković
Foto: Srbija Danas

 

23:45
Vladislav Mandić i Mladen Rajković novi učesnici "Zadruge 4"!

Novi zadrugar je i Vladislav Mandić. On je državni prvak i reprezentativac odbojke. Sa sovom ima brojne medalje. Karijeru je devedesetih započeo u Partizanu, a nakon toga odlazi u Francusku, gde je započeo i trenersku karijeru. Rijaliti je za njega još jedan takmičarski izazov u kom je spreman da odnese pobedu. Janjušev je najbolji prijatelj.

Vladislav Mandić
Vladislav Mandić
Foto: Srbija Danas

Naredni zadrugar je Mladen Rajković. Za njega kažu da će biti najveći zavodnik u „Zadruzi“ i da će osvojiti srca svim mladim devojkama. On tvrdi da je svakodnevno okružen prelepim devojkama i da samo u takvom društvu uživa. Evropski prvak u šahu, nosilac mnogobrojnih medalja i priznanja, kao najbolji šahista.

Mladen Rajković
Mladen Rajković
Foto: Srbija Danas

 

23:35
Rea Anđelković nova učesnica "Zadruge 4"!

U "Zadruzi" ćete ove sezone gledati i Andreu Anđelković - ona je poznata Beograđanka koja svojim glasom krasi najpoznatiju ulicu Beograda. Ne podnosi klaberke i plastične operacije, što jasno i pokazuje.

 

23:30
Žana Đorđević, Matorina prijateljica ušla u "Zadrugu 4"!

Žana Đorđević i njena veza sa Matorom je intrigantna. Žana je udata, ali Matora tvrdi da između njih postoji platonska veza, koja nije fizička i zasniva se na ljubavi, dok je Žana sa druge strane rekla da će vremenom gledaoci saznati u kakvom su odnosu njih dve. 

 

23:20
Jovana Tomašević Matora sledeći učesnik "Zadruge 4", odmah progovorila o odnosu sa Žanom!

- Sada znam šta je to platonska ljubav. Nas dve nismo u vezi, ne postoji nikakva veza. Bila je uz mene kada mi je bilo najteže, prija mi njen zagrljaj i pažnja - otkrila je Matora. 

Zadruga
Zadruga
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

 

23:10
Ulazak novih pet zadrugara na imanje!

Mišel, Anabela, Jovana, Milica i Alen stigli su u novi deo "Zadruge". Kao i prva petorka, i oni su se dovezli oldtajmerima, nakon čega su se pozdravili sa podrškom, prošli kroz čistilište i porazgovarali sa Leposavom.

 

23:05
Alen Hadrović ušao u "Zadrugu 4"!

Narednih meseci u "Zadruzi 4" gledaćete i Alena Hadrovića. Po njegovim rečima, ulazi da pokaže ko je i šta je u moru lažnih frajera i lažnih priča. Poznati gradski klaber ipak traži neku mirniju i patrijarhalniju devojku od sebe, a iskreno se nada da će pravu ljubav naći baš u "Zadruzi". Izbio je u centar pažnje i skandala kao dečko zbogkojeg je Zerina Hećo raskinula sa Dadom Glišićem.

Alen Hadrović
Alen Hadrović
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

 

23:00
Anabela Mićić i Alen Hadrović novi učesnici "Zadruge 4"!

Anabela za sebe kaže da je izuzetno mami estradni svet, ali da sebe ne vidi jednog dana kao pevačicu. Zanosna brineta tvrdi da najviše voli da se zabavlja i da je to jedini motiv ulaska.

- Ne osećam tremu, pozitivno sam uzbuđena i radujem se novom iskustvom. Bilo je par saveta, ali ja nemam nikakvu taktiku. Ulazim da steknem novo iskustvo i nova poznanstva - rekla je Anabela.

 

22:50
Milica Kemez ponovo ušla u "Zadrugu"!

Milica Kemez je nakon treće sezone, odlučila da ponovo uđe u "Zadrugu 4". Ona je Dušici u emisiji otkrila da je dosta sazrela nakon prve sezone i da želi da pokaže sebe u boljem svetlu, ali i da je njena veza sa Borom Santanom stvar prošlosti. 

Milica Kemez
Milica Kemez
Foto: Srbija Danas

Nakon Milice u Zadrugu je ušla i Jovana Matijević.

Smatra da bi joj najveći poraz bio da je pamte zbog seksa u rijalitiju, kao neke devojke, a da je to jedina stvar koja joj se sigurno neće dogoditi, a znate kako kažu – nikad ne reci nikad.

 

22:30
Pevač Mišel Gvozdenović novi učesnik rijalitija "Zadruga"!

Mišel Gvozdenović je novi učesnik rijalitija Zadruga, a vest o njegovom ulasku dobro je čuvana. On je prva ljubav Miljane Kulić. Podsećanja radi, Miljana je izašla iz anonimnosti upravo zahvaljujući Mišelu Gvozdenoviću, kojeg je, dok je bila tinejdžerka, uhodila i priređivala svašta nešto, zbog čega je svojevremeno bio primoran da traži i zaštitu nadležnih organa.

 

22:00
Bivša inspektorka Ljiljana Stevanović ušla u "Zadrugu 4"!

 Sledeća zadrugarka koja se predstavila gledaocima jeste Ljiljana Stevanović – ona je dugi niz godina radila u Ministarstvu unutrašnjih poslova, vodila je razne istrage, od kojih je jedna bila vezana i za Kristijana Golubovića. Poznata je zbog veze sa poznatim DJ Bob Sinklerom.

 

21:50
Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele ušli u "Zadrugu 4"!

 Posle Kristijana Golubovića i Marije Kulić, došao je trenutak da publika upozna narednu takmičarku. Reč je o Anji Todorović - ona je plavuša zavodljivog izgleda sa preko 250.000 pratilaca na Instagram profilu. Završila je političke nauke, smer novinarstvo, reči joj nikako ne manjkaju, a kaže da će se u „Zadruzi“ služiti samo istinitim informacijama kojima je dobro potkovana.

Odmah nakon nje ušao je njen dečko Jovan Cvijetić Cvele, a njih dvoje su za sada jedini par u "Zadruzi", ako zanemarimo Matoru i njenu prijateljicu Žanu Đorđević, čije veza još uvek nije definisana. 

 

21:40
Marija Kulić druga učesnica koja je ušala u "Zadrugu 4"!

Marija Kulić je druga ušla u Zadrugu, a odmah ju je ugostila Dušica Jakovljević u emisiji. Marija je zaplakala zbog ćerke Miljane. 

- Dušice, ona se ugojila, ogromna je, nama je okrenula leđa, svojoj porodici, to je užas - rekla je Marija. 

 

21:30
Kristijan Golubović prvi učesnik koji je ušao u "Zadrugu 4"!

Kristijan Golubović je prvi učesnik koji je ove sezone ušao u "Zadrugu", a odmah ga je ugostila Dušica Jakovljević kojoj je otkrio da je jedini njegov cilj i motiv, pobeda u ovoj sezoni, kao i da ne pristaje na nešto manje. 

 

21:25 Milan Milošević najavio ulazak u "Zadrugu"!

Milan Milošević, jedan od najpopularnijih voditelja "Zadruge" pred sam početak četvrte sezone nam je otkrio da je on prvi stanar Bele kuće, ali i da je upravo dobio i rezultate na Korona virus.

Opširinije o tome možete čitati ovde. 

Milan Milošević
Milan Milošević
Foto: Srbija Danas

 

21:15
Iva Grgurić otvorila "Zadrugu 4"!

 Željko Mitrović, direktor i vlasnik TV Pink zvanično otvara novu sezonu "Zadruge" sa Ognjenom Amidžićem i pobednicom "Zadruge 3" Ivom Grgurić. Svi zajedno su tradicionalno gondolom isplovili iz pećine, kojom su plovili po jezeru, oko statue čuvenog Medičija.

 

21:00
Vatromet označio početak nove četvrte sezone "Zadruge 4"!

Vreme je da zvanično počne "Zadruga 4"! Direktan prenos iz Šimanovaca upravo je počeo sa emitovanjem na TV Pinku, a zvanični početak označio je veličanstveni vatromet kod palate Milenija.

 

20:30
Pobednica "Zadruge 3" Iva Grgurić, stigla u Šimanovce!

Pobednica prethodne sezone Iva Grgurić među prvima je stigla u Šimanovce. Grgurićeva se pojavila u raskošnoj crvenoj haljini, sa sobom je povela i svog ljubimca.

Kako se Iva sredila za ovu noć, pogledajte na linku ovde. 

20:00
Spisak svih učesnika Zadruge 4

Najveće rijaliti zvezde poput Miljane Kulić, Kristijana Golubovića i Mikija Đuričića useliće se u Belu kuću. Stanija Dobrojević je nedavno objavila na svom Instagram profilu da se sastaje sa Velikom šeficom, te mnogi spekulišu da će i ona postati učesnica četvrte sezone. Bilo bi zanimljivo gledati njen odnos sa Kristijanom, s obzirom na njihovu prošlost i žestoke svađe čiji smo svedoci proteklih nekoliko dana.

Donosimo vam u nastavku kompletan spisak rijaliti učesnika koji su predstavljeni javnosti, a koji će večeras preči kapiju imanja u Šimanovcima:

 1. Anabela Mićić
 2. Anja Todorović
 3. Jovan Cvijetić Cvele
 4. Filip Mijatov
 5. Alen Hadrović
 6. Andrea Anđelković Rea
 7. Kenan Tahirović
 8. Marko Đedović
 9. Nenad Aleksić Ša
 10. Toma Panić
 11. Elena Stojčić
 12. Zoran Buđić Kobra
 13. Miki Đuričić
 14. Miljana Kulić
 15. Lazar Čolić Zola
 16. Marija Kulić
 17. Kristijan Golubović
 18. Aleksandra Nikolić
 19. Žana Đorđević
 20. Jovana Tomić Matora
 21. Paola Hublin
 22. Fran Pujas
 23. Nenad Lazić
 24. Stefan Šebez
 25. Jovana Ljubisavljević
 26. Bojan Petkovski
 27. Bojan Vranješ
 28. Ana Bulatović
 29. Zvezdana Stevanović
 30. Bojan Savić
 31. Nemanja Milovac
 32. Milica Kemez
 33. Dragana Spasović
 34. Ivana Marinković
 35. Jovana Matijević
 36. Ljiljana Stevanović
 37. Marko Stolić
 38. Milan Janković
 39. Snežana Ojdanić
 40. Teodora Bilanović
 41. Vasilije Ilić

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd