Ponedeljak 04. mar 2024.
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

Zola zatražio HITNU DISKVALIFIKACIJU Miljane - Bukti novi RAT sa Kulićevom, pripretio joj OVIM

FOTO: Youtube printscreen/ Zadruga Official
Lazar Čolić Zola je nakon emisije "Pitanja gledalaca" ušao u raspravu sa Miljanom nakon čega joj je pripretio da će se izboriti za njenu diskvalifikaciju.

Nakon emisije "Pitanja gledalaca" koju je vodila Maša Mihailović, Miljana Kulić uputila se ka Lazaru Čoliću Zoli koji je prenos uživo prespavao. 

Njih dvoje ušli su u novi sukob, kada je Zola otkrio kako želi da se izbori za diskvalifikaciju Kulićeve, čime joj je i pripretio. 

Anitina majka KLJUČA OD BESA - Otkrila da ŽELI da stupi u kontakt sa Mateom Car iz OVIH razlogaAnita i Angelina Stanojlović

Anitina majka KLJUČA OD BESA - Otkrila da ŽELI da stupi u kontakt sa Mateom Car iz OVIH razloga

Ovome se nije nadala: Aneli dobila SPECIJALAN TRETMAN u izolaciji, na krevetu je SAČEKAO ON (VIDEO)Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

Ovome se nije nadala: Aneli dobila SPECIJALAN TRETMAN u izolaciji, na krevetu je SAČEKAO ON (VIDEO)

Delićeva PREKINULA emisiju i poslala poruku u SPOLJNI svet - Priznala da Bebica pravi LJUBOMORNE SCENETeodora Delić

Delićeva PREKINULA emisiju i poslala poruku u SPOLJNI svet - Priznala da Bebica pravi LJUBOMORNE SCENE

Zola je ranije optužio Miljanu da mu je sakrila jaknu i patike, a Kulićeva smatra da on "glumi žrtvu", kako bi dobio veću podršku u narodu, dok Čolić traži da Miljana bude diskvalifikovana, što pokušava da dobije i Lejdi Di.

- Izmislio si za garderobu, samo da ne bi učestvovao u emisiji. Pošto mu je već otišao honorar, ovde nema spavanja posle 12, 1... Ne pravi žrtvu od sebe, žrtva si samo svoje gluposti. Režijo, vratite da vidite gde su mu jakna i patike, da bi ispao žrtva u narodu - rekla je Miljana.

Miljana Kulić
FOTO: Youtube printscreen/ Zadruga Official

- Sad ti kažem pred kamerama, ostaješ bez svih stvari čim ja izborim diskvalifikaciju. Budi sigurna - dodao je Zola.

Lazar Čolić Zola
FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

- Nema veze, šta, poslaće mi, šta je to za mene. Šta sam ja tebi uradila? Neka puste klip. Sve sam izvadila iz jezera. Možda ti je Predsednik sakrio, on je i Aniti. Manipuliše, da bi rekli gledaoci da si jadan. Možeš da spavaš do 1, a svakog dana spavaš do 4. Gubiš honorare. Manipuliše, da bi neka baba rekla: "Jadan Zola, ostao bez stvari". Pa ćeš onda da budeš gladan... Pa da sam ti ukrala svu hranu... Idem, zovu me - nastavila je Kulićeva, pa izašla iz izolacije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd