Skip to main content
Zadruga 6

PREKID EMISIJE - Zvezdan NASRNUO na zadrugara na pomen deteta: Čuju se URLICI i jaukanje - KRAJ!

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official
Momak sa Dorćola postaje sve nervozniji kao da predoseća da će Ana uskoro da uđe.

Tokom radio-emisija "Amnezija" koju vode Osman Karić i Marko Janjuševi Janjuš. Došlo je do žestoke svađe između Nece Lazića i Lepog Miće, a onda se u programu pojavio i Zvezdan Slavnić, oko kojeg su i ušli u klinč.

KUNE SE U MALOG ŽELJKA: Bebica saterao Miljanu u ćošak - isplivale sve LAŽI! Umešala se i Marija!

KUNE SE U MALOG ŽELJKA: Bebica saterao Miljanu u ćošak - isplivale sve LAŽI! Umešala se i Marija!

POKAZALA JE PRAVO LICE FAMILIJE: Anđela Đuričić na meti kritika - PONIŽAVAJU joj i roditelje!

POKAZALA JE PRAVO LICE FAMILIJE: Anđela Đuričić na meti kritika - PONIŽAVAJU joj i roditelje!

KARIĆ POSLAO PORUKU MISICI: Obratio joj se nekoliko meseci posle raskida - "Želim..."

KARIĆ POSLAO PORUKU MISICI: Obratio joj se nekoliko meseci posle raskida - "Želim..."

- Dete od 20 godina priča o braku, kad se bude oženio može da priča. Brak treba da štiti neko ko je u braku. Dokle je došlo kad o braku razmišlja i brani ga Neca. Ja sam u braku i moj brak je pošten. Ja želim njemu uspeh u životu, pa nek sve stekne - govorio je Mića.

- Ne, nego ću da radim ono što rade tvoje devojčice. Ja sam radio šta sam radio i obilo mi se o glavu - dodao je Neca.

- Imaš zeleno svetlo da kažeš šta god želiš, vređaj me, samo nemoj dete da mi spominješ. Praviš se kao da ne razumeš šta hoću da kažem. Pričaj kako god hoćeš od ovog trenutka, dajem ti zeleno svetlo. Vidim kako ćeš da se upliš za mene, iako ti ja ne dajem povoda - pričao je Zvezdan.

- Ti daješ povod ljudima da ti komentarišu - poručio je Lazić.

Zadruga 6
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

- Većinu stvari koju ti misliš 99% ljudi boli k*racf šta radi, oni to pričaju da bi bili u centru pažnje. Imaš pravo da radiš šta hoćeš. Čovek ti je rekao šta je imao - ubacio se Janjuš.
Neco, ne smeš da budeš napadan i neutesan, moraš da imaš svoju granicu - dodao je Osman.

- Zvezdane, ti si meni rekao da sam g*vance za vreme "Nominacija" i naravno da ću da te udarim na komplekse - dodao je Neca.

Zadruga 6
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

- Juče smo pričali, ja sam te zamolio i rekao si mi da nećeš. Ako misliš da si toliko pamaet, treba da vodiš normlanu konverzaciju. Ako misliš da treba da me vređaš, kaži šta hoćeš. Ja sam ti rekao da u tom ludilo samo ne kažeš nešto za moje dete. Sve to što radiš je mnogo gore, nego što ja radim. Način na koji pričaš i na koji to uradiš, nisi imao limunadu. Više će da se ispoštuje što ću ja da ispadnem nešto i neću lagati, nego što će se videti da ta tvoja srčana priča... Ti ne možeš da osuđuješ, moj postupak može da ti se sviđa ili ne. Ne možeš da dobiješ na težini ako laješ, grizeš, bićeš simpatičan, ali težine nema. Vređaj me slobodno, ja ću nekako da se smirim i okej. Ja ti drugarski kažem, savetovao sam te kad si imao probleme i za brata - govorio je Zvezdan.

- Ti pre nego što si ovo uradio rekao sam da te vidim kao čoveka koji je pokazao dobre karakteristike i da ćeš me razočarati ako sve to padne u vodu - dodoa je Neca.

- Ako tvoj najbolji drug prevari ženu da li ćeš da se družiš sa njim? - pitao je Janjuš.

- Ne... Dobro, preterao sam sad. Ja sam sa Bebicom imao raspravu i osudio sam ga za sve postupke. Zašto ja tebi ne mogu da kažem šta mi smeta? Ako Matoru znaš, ona se 100% da u svim odnosima, ona srčano skače kad misli da su pogrešili, a i kad ih brani. Imam pravo i ja da skačem srčano - nastavio je Lazić.

- Mića je ovde došao i izvređao me na pravdi Boga. Janjuš kaće da kuću boli uvo za ovu temu, ne pričaju sve najgore. Mića kaže da pokušavam na bilo koji način da se istakenm, dobro. Ja ne želim vipe da pravim gluposti - govorio je Neca.

Detaljnije u nastavku teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd