Skip to main content
Zvezdan Slavnić, Ana Kovačević

Zvezdan zna da Ana ULAZI U "ZADRUGU": Odlučio šta će uraditi kada je UGLEDA - Spreman da NAPUSTI SVE?!

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Privatna arhiva
Smislio taktiku

Za vreme emisije "Pitam za druga", u program se uključila Marijana, majka zadrugarke Valentine Stanković

Ona je bez dalake na jeziku prokomentarisala sva dešavanja vezana za njenu ćerku, a dotakla se i ljubavnog trougla, Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić i Ana Kovačević

ZAŠTO IMAMO POTREBU DA ČUVAMO STARE STVARI? Ovaj POREMEĆAJ mnogi imaju, a SAMO OVAKO se rešava

ZAŠTO IMAMO POTREBU DA ČUVAMO STARE STVARI? Ovaj POREMEĆAJ mnogi imaju, a SAMO OVAKO se rešava

"VIDEĆEŠ U ČETVRTAK!" Zvezdan zgrožen Anđelinim ponašanjem - Ponizio je! Oborila glavu i MOLILA ga da prestane

"VIDEĆEŠ U ČETVRTAK!" Zvezdan zgrožen Anđelinim ponašanjem - Ponizio je! Oborila glavu i MOLILA ga da prestane

EMOTIVNA SCENA U "ZADRUZI": Otac i sin zajedno radili OVO - Ozario se od sreće kada ih je UGLEDAO!

EMOTIVNA SCENA U "ZADRUZI": Otac i sin zajedno radili OVO - Ozario se od sreće kada ih je UGLEDAO!

- Iskrena da budem, posle onog jučerašnjeg dešavanja, nisam baš najbolje, ali se trudim da prevaziđem okolnosti, jer se ona tamo bori. Situacija u kući, međuljudski odnosi, jučerašnji napad Cara, Miljanov napad danas tokom kupovine. Čemu onakve gnusne uvrede, poniženja, za devojčicu od 17 godina, da čuje, doživi i preživi, ono je strašno. Cara niko nije tukao po ušima da traži od nje da mu pere veš i da nakon svega dobije milion nalepnica ko je i šta je, što nije ni prići njenom stavu. Ona je iritantna po prirodi, nema taktiku, takva je svoja na svome, živi život tamo kako bi ga živela i spolja. Svi polaze od sebe i komentarišu nju, jer sve što su izgovorili ružno, a nisu imali argumenata, to je njihov pogled na sve. Kakav Zvezdan, generalno ona ima sa starijima kontakt, ali samo iz straha da ne upadne u veći problem, da bi imala neki vid zaštite. Nije imala emocije, ni prema Kristijanu, sa njim je imala otvoren odnos, kao ćerka sa ocem. O svemu su pričali, bila je iskrena, u "Zadruzi" se sve gleda i meri, a ona toga nije svesna, ne zna gde se nalazi. Jedna bombona može da bude znak i gest, ona nije svesna toga - rekla je Marijana.

Valentina Stanković
Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official

Voditelji Stefan Milošević Panda i Sanja Stanković hteli su da čuju ko je po njenom mišljenju Valentinin najveći neprijatelj u Beloj kući.

- Po mom mišljenju, Miljan Vračević joj nije prijatelj. On što kaže da sam ga pozdravila da je pričuva, ja sam u pismu navela Miću, Zoricu, Mikicu, a njega sam navela kao "čika Miljana". Znači da joj bude "čika", a ne drug. On ima katastrofa odnos prema devojkama, svaku je komentarisao, te šeta sa golim d**etom, da kaže Aniti da je prepi***, je l' to normalno za čoveka od četrdeset, pedeset godina, koji ima dve, tri ćerke? Da sam njegova supruga, ne bi mi bilo dobro da čujem ovo što njen suprug demonstrira - navela je ona, te je otkrila šta je bio cilj Valentinog ulaska:

- Ona je na samom ulasku nagovestila da joj je san da peva, od malena je pevala, puštala muziku, mikrofon i muzički stub smo joj kupili. Naša sredina je ruralna, i ona ne bi mogla ovde da uspe, i došla je na ideju, s obzirom na finansijsku nemoć, mislila je da može tako da prosperira. Ona im je trn u oku tamo. Njena vrcavost im ide na živce, ona nema mira, takva je, hiperaktivna od rođenja. Opravdavam njeno druženje sa muškim društvom, uvek je bila jedina devojčica u razredu, igrala je fudbal, klikere, sasvim je opravdano što voli više muško društvo.

Valentina Stanković
Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official

Kako su mnogi zadrugari komentarisali da jedva čekaju da Valentina napuni 18 godina, njena majka je otkrila da li bi mogla da joj se desi ljubav u "Zadruzi".

- Ona je emotivna, lako se zaljubi, iskrena je, činjenica je da su joj se u "Zadruzi" svi zgrozili i niko ne bi mogao da je fascinira, ona je to nagovestila, da neko mora da zasluži njenu pažnju, da bi ušla sa nekim u nešto ozbiljnije. Ne sviđa mi se to što pere veš, čemu to, sve ja razumem, ali Zvezdanu pere veš jer ga poštuje i gleda ga kao oca, a on nije bio tu za nju da je zaštiti od Cara koji ju je pljunuo i gađao hranom. A Neca je glas naroda - rekla je Marijana.

Zvezdan Slavnić, Ana Kovačević
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official/Instagram printscreen/ana79

Ona je potom otkrila i ulazak Ane, nevenčane supruge Zvezdana Slavnića, u Belu kuću, koji je najavljen za vikend.

- Ana mi deluje kao žena sa stavom, sa karakterom i mislim da odlično zna zašto ulazi tamo, mislim da će biti baš turbulentno. Zvezdan će da pokuša da preskoči ogradu, koliko sam čula - rekla je Valentinina majka.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd