Subota 24. feb 2024.
horoskop

Duge veze i BRAKOVI u NEDELJU dolaze do TAČKE PUCANJA - Astrološkinja Jasmina otkriva LOŠE aspekte i šta da izbegavate sutra

Foto: Shutterstock
Poseban oprez da imaju oni čije su partnerske veze i odnosi zasnovani na manipulaciji, uceni i ljubomori, jer aspekti takve odnose dovode do kraja.

- Nedelju završavamo izazovnim aspektima. Mesec u kvadratu sa Uranom donosi preokrete i potpuno neočekivane situacije. Ukoliko ostanete tvrdoglavo pri svojim stavovima ili planovima, ovog dana nailazite na otpor i frustracije.

MA NE PADA IM NA PAMET! Ova dva znaka i ne razmišljaju o PRELJUBI, bukvalno NAJVERNIJI u horoskopuljubav

MA NE PADA IM NA PAMET! Ova dva znaka i ne razmišljaju o PRELJUBI, bukvalno NAJVERNIJI u horoskopu

Koja KNJIGA odgovara vašem horoskopskom znaku? Ukoliko biste da ČITATE, ovo su TOPLE KNJIŽEVNE PREPORUKE - od avanture do romantikehoroskop

Koja KNJIGA odgovara vašem horoskopskom znaku? Ukoliko biste da ČITATE, ovo su TOPLE KNJIŽEVNE PREPORUKE - od avanture do romantike

Venera u kvadratu sa Plutonom donosi prekretnicu u partnerskim odnosima. Svi oni odnosi koji traju dugo dolaze do tačke pucanja. Posebno oni koji su zasnovani na površnim osnovama, kao i na manipulaciji, uceni i ljubomori.

Pojavljuje se i strah od gubitka, ostavljanja i odbacivanja u emotivnim odnosima. Ovog dana Venera je na poslednjem stepenu što donosi kraj veze, raskid ili razvod braka.

horoskop
Foto: Shutterstock

Nije povoljno vreme za novčane investicije, transakcije i ulepšavanje - rekla je za Srbiju Danas astrološkinja Jasmina Mitrović.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd