Sreda 21. feb 2024.
Zamišljena žena

BRIŽNA I STRPLJIVA: Damu rođenu u ovom horoskopskom znaku bi svaki muškarac poželeo za suprugu!

Foto: Profimedia
Izdržljiva, odgovorna i osećajna.

Nju čine razni kvaliteti, od snage, staloženosti i tolerantnosti, do velike izdržljivosti, odgovornosti i fokusiranosti. Jednom rečju – ona je žena zmaj!

Žena u ovom horoskopskom znaku je ŽIVA VATRA, a samo PRAVI muškarac može da je UKROTI i zadrži kraj sebe!

U pitanje je žena rođena u znaku BIKA. Vaše glavne vrline su velika strpljivost, staloženost i osećajnost. Ali, sa druge strane imate i vatrenu stranu koju znate da ispoljite kada je neko aktivira. Uvek ima svoje mišljenje o svemu iza kojeg čvrsto stojite i ne može niko izmanipulisati sa vama.

Zamišljena žena
Foto: Profimedia

Kakvi ste kada je u pitanju:

Prijateljstvo

Kada upoznate osobu sa kojom jednostavno "kliknete", to prijateljstvo će trajati zauvek. Lojalni ste i uvek spremni da pomognete, negujete prijateljstva i volite da se družite, pogotovo kada su u pitanju prijateljice iz detinjstva. Zauzvrat tražite istu lojalnost i dobronaklonost, što je i logično, jer volite da u svemu budete jednaki. Znate da je čoveku dovoljan samo jedan najbolji prijatelj, pa je takva situacija kod vas, jer bitniji je kvalitet od kvantiteta! Izbegavate svađe i ne volite konflikte sa onima koje volite.

Proleće je stiglo, a ovom horoskopskom znaku će sve krenuti NABOLJE!

Ljubav

Žena Bik je jedan od idealnih partnera između svih horoskopskih znakova. Nikada ne žurite previše i volite da prvo upoznate potencijalnog partnera, a zatim da se upustite u vezu. Samim tim, vaše veze traju vrlo dugo, a često i do kraja života. Kada žena Bik uđe u vezu, potpuno se predaje i tu je kao veliki oslonac, prijatelj i ljubavnica. Za uzvrat traži vernost i pružanje sigurnosti i zaštite. U vezama ili braku s enajbolje slaže sa Jarcem, Ribom, Devicom i Rakom.

srećan par
Foto: Profimedia

Stil

Stil žene Bika je elegantan ženstven i najviše kvalitetan. Za nju je bitan kvalitet, a ne kvantitet, pa tako ima ima manje odeće, ali neverovatnog kvaliteta koji ističe sve njene atribute. Obožava poslovni i ozbiljan izgled, pa se u njenom ormanu često mogu naći krojena odela, kompleti, suknje, haljine i sakoi. Kako joj je stil jednostavan, takav je i izbor boja odeće: neutralne i pastelne boje su vaša najveća "ljubav" kada je u pitanju odeća. Ona redovno ide u šoping, ali uvek pripremljena jer je organizacija na prvom mestu, a ne besciljno lutanje po tržnom centru.

BRANITI za Ovna, OSEĆATI za Ribu: Pogledajte koji GLAGOL najbolje opisuje vaš horoskopski znak!

Izgled

Tipična žena Bik ima krupne oči i usne, dugu, raskošnu kosu, krupniju građu sa istaknutim, malim strukom i veće grudi. Njoj ni jedan muškarac ne može da odoli!

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
6 Beograd