Četvrtak 22. feb 2024.
Tri muškarca stoje i piju kafu

Ova tri muška horoskopska znaka su NOĆNA MORA svake žene

Foto: Profimedia
Bežite od njih glavom bez obzira.

Muškarci rođeni u ovim znakovima Zodijaka najpre raspala varnice, a zatim od žena u najgorem scenariju naprave krpe za brisanje patosa. Kako vam se to ne bi dogodilo, savetujemo vam da od njih pobegnete što je brže moguće.

VOLE MIR I TIŠINU: Ovi horoskopski znaci najviše uživaju u SAMOĆI!

Rak
Rak je jednostavno preemotivna duša koja i najčešće ni sama ne zna šta će sa sobom i svojim emocijama, kojih ima toliko da ih je jednostavno nemoguće savladati. Ako vas voli, voleće vas do kraja života, ako se razmišlja da li će da bude sa vama, odmah se okrenite i odlazite. Jer razvlačenje može da traje bolno dugo.

Plavuša ste a ni ne znate da vam tamna kosa bolje stoji? Horoskop i ovde pomaže

Odbijanje
Foto: Profimedia

Jarac
Glumi ludilo i pravi se nedodirljivim, a kad ostane sam sa sobom rida na sav glas. Lakše je odraditi neki fizički posao nego izaći na kraj sa muškarcem koji je Jarac u horoskopu. Zato je najbolje ostaviti ga da sam udara rogovima u neki drugi zid.

LJUBIMCI PO ZODIJAKU: Ovo su idealne životinje za svaki horoskopski znak!

Bik
Još jedan rogonja koji će vam pokidati sve živce. Kad su raspoloženi u stanju su da budu poprilično navalentni i naporni, ali kao i kod Jarca emocije su im potpuno strane. Ne znaju šta će sa njima. Lakše im je da vas uvrede, nego da vam upute kompliment. Zato neka ih da pričaju sami sa sobom u ogledalu, a vi produžite svojim putem.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd