Skip to main content
horoskop

DANAS NIJE DAN ZA DONOŠENJE VELIKIH ODLUKA! DNEVNI HOROSKOP ZA 9. AVGUST: Vage opterećene poslom, Ribe neodlučne

Foto: Profimedia
Blizanci se osećaju odlično

OVAN

U ovom periodu ćete biti distancirani od posla i na neki način će vam nedostajati motivacije. Od voljene osobe očekujete dosta ali ona trenutno ne može da ispuni sve vaše želje na ovom planu. Čuvajte svoje oči i vid.

BIK

Dajte sebi još malo vremena da okolnosti u kojima se nalazite bolje razmotrite. Nije vreme za velike odluke. Prepustićete se svojim osećanjima kada je u pitanju ljubavno polje. Spremni ste za novu vezu. Mogući su problemi sa zubima.

TEŠKO ĆETE IH NADMUDRITI: Ovo su tri NAJINTELIGENTNIJA horoskopska znaka!

TEŠKO ĆETE IH NADMUDRITI: Ovo su tri NAJINTELIGENTNIJA horoskopska znaka!

OVO JE NAJPOUZDANIJI HOROSKOPSKI ZNAK: Na njih uvek možete da se OSLONITE, nikada vas neće POVREDITI

OVO JE NAJPOUZDANIJI HOROSKOPSKI ZNAK: Na njih uvek možete da se OSLONITE, nikada vas neće POVREDITI

BLIZANCI

U potrazi ste za poslom koji će vam pružiti mogućnost napredovanja u narednom periodu. Osoba do koje vam je stalo se nekako povukla u sebe i više ne znate na koji način da se postavite prema njoj. Stanje je sve bolje.

RAK

Novi poslovni preokreti su pred vama. Moguće je da ćete imati sasvim neo kivana dešavanja naovom planu. Osećate da ste spremni da izađete iz veze u kojoj ste veoma nezadovoljni već neko vreme. Mogući su problemi sa plućima.

LAV

Ako ste u potrazi za poslom, pred vama je period u kojem će vam se neke stvari odugovlačiti. Moguće je da nećete ostvariti vezu sa osobom koja vam se dopada i da ćete naići na njeno odbijanje. Posetite stomatologa.

DEVICA

Današnji dan vam može biti komplikovan kada je u pitanju posao. Dolazi vam faza u kojoj ćete biti dekoncetrisani. Možete da očekujete da će vam se ukazati prilika za vezu sa osobom koju ste nedavno upoznali. Povedite računa o holesterolu.

devica
devica
Foto: Profimedia

VAGA

Opterećeni ste poslovnim obavezama i čini vam se da radite pod prilično velikim pritiskom. Ne slažete se sa voljenom osobom. Često dolazi do konflikata u vašem ljubavnom odnosu. Problemi sa kičmom su naglašeni.

ŠKORPIJA

Sreća danas ipak nije na vašoj strani pa ne bi bilo dobro da sada previše rizikujete kada je posao u pitanju. Možete da očekujete komplikovan odnos sa partnerom sa kojim nikako da dođete do kompromisa. Generalno bez problema.

STRELAC

Polako se oporavljate od poslovnih promena koje su vam u prethodnom periodu nanele neku štetu. Emocije su vam trenutno slaba tačka i jako ste nezadovoljni. Odnos sa voljenom osobom ne ide kako očekujete. Upalna stanja.

JARAC

U predstojećem periodu vas očekuje prilika da ostvarite poslovno napredovanje koje ste želeli. Poradite na samopouzdanju ako želite da imate više sreće na polju ljubavi. Neophodno je da više volite sebe. Problemi sa bubrezima.

VODOLIJA

Teško prihvatate nove odgovornosti i dobijate želju da odustanete od posla koji vam ne odgovara. Vaš odnos sa voljenom osobom postepeno dolazi do poboljšanja i srećni ste. Pad imuniteta je naglašen.

RIBE

Svaki poslovni potez koji budete napravili danas, kasnije može da preispitujete i menjate. Iako je vaša ljubav prema partneru iskrena, postoje neke granice do kojih ste spremni da idete u odnosu sa njim. Prijao bi vam odmor.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd