Skip to main content
astro

HOROSKOP za 24.novembar Ovnovima donosi NERVOZU, Blizancima PRIJATAN SUSRET, a VAŠEM ZNAKU?

Foto: Shutterstock
Rakovi da se čuvaju respiratornih tegoba

Ovan

Posao: Bitno je da sve vreme budete svesni potrebe za povremenim kočenjem, da eventualni sukobi sa onima koji ne mogu da prate vaš tempo ne pređu granice pristojnosti.

Ljubav: Visok nivo energije i osećaj da nema nepremostivih prepreka pratiće vas kada su ljubavne akcije u pitanju. Uživajte.

Zdravlje: Moguća nervoza.

NEKOME DEVICA, A NEKOME BIK: Svaki horoskopski znak ima SUDBONOSNOG PARTNERA - saznajte KOJI JE VAŠ!

NEKOME DEVICA, A NEKOME BIK: Svaki horoskopski znak ima SUDBONOSNOG PARTNERA - saznajte KOJI JE VAŠ!

ONI SU POUZDANI I PUNI LJUBAVI: Astrolozi tvrde da su ovo NAJBOLJI MUŽEVI u horoskopu!

ONI SU POUZDANI I PUNI LJUBAVI: Astrolozi tvrde da su ovo NAJBOLJI MUŽEVI u horoskopu!

Bik

Posao: Prioritet većini Bikova biće završavanje prethodno započetih obaveza, pre nego što se uhvate u koštac sa novim.

Ljubav: Neočekivani poziv ili susret sa starom simpatijom mogao bi da pobudi talas pritajenih emocija, pa ukoliko se za avanturu samo napred.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Blizanci

Posao: Vrlo dobar radni dan očekuje Blizance, bilo da je reč o uspešnom rešavanju aktuelne problematike vezane za ranije prihvaćene obaveze, ili da su u pitanju inicijative za pokretanje novih poslovnih projekata.

Ljubav: Na ljubavnom planu možete da očekujete lep susret i fini razgovor sa simpatičnom osobom,  pa eto prilike da se opustite i uživate u prijatnom društvu.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

blizanci
blizanci
Foto: Profimedia

Rak

Posao: Solidan radni dan je pred tipičnim Rakovima, pa se očekuje da se bez veće žurbe posvetite pre svega završavanjem obaveza iz prethodnog perioda.

Ljubav: Izuzetno povoljni astrološki aspekti idu vam na ruku kada su u pitanju ljubavne akcije, pa eto prilike da se maksimalno posvetite tom polju i uživate.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Lav

Posao: Vrlo dobar radni dan očekuje Lavove, a jedino upozorenje odnosi se na zamku megalomanskih planova, pa bi valjalo poraditi na reorganizaciji.

Ljubav: Obratite pažnju na ljubomorne komentare koji vam danas mogu pristizati od drage osobe. Potrudite se da budete opušteniji.

Zdravlje: Osetljivost urogenitalnog trakta.

Devica

Posao: Jedan prosečan dan je pred većinom osoba rođenih u znaku Device. Logično je da se pre svega posvetite završetku ranije započetih obaveza i otklanjanju mogućih sitnih grešaka.

Ljubav: Dosta toga na polju ljubavnih relacija zavisiće od vas i vašeg raspoloženja.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

devica
devica
Foto: Profimedia

Vaga

Posao: Svi su izgledi da Vage očekuje sasvim korektan dan da se opuštenije i bez većih izazova pozabave tekućim obavezama. Vodite računa o finansijama, ne zalećite se u nove poslove.

Ljubav: Ne brzajte kada su aktuelna ljubavna dešavanja i okolnosti u pitanju, kako ne biste upali u zamku jednostrane i pogrešne procene osobe koja vam se dopada.

Zdravlje: Moguće probavne tegobe.

Škorpija

Posao: Nastavlja se period pojačanog tempa rada i povećanog obima obaveza na poslovnom planu pred tipičnim predstavnicima ovog sazvežđa, pa je potrebno da i danas dobro zasučete rukave i krenete u nove radne pobede zauzimajući što je moguće pozitivniji stav.

Ljubav: Suočavanje sa iskušenjima na bazi strasti za Škorpije je pravi izazov. Slobodne Škorpije  imaju jake izazove u vidu fizičke privlačnosti sa nekom osobom i verovatno će i uploviti u taj odnos.

Zdravlje: Posvetite se malo više sportu, boravku u prirodi  i opuštanju.

Strelac

Posao: Bitno je da ne upadnete u zamku jednostranog strelčevskog razmišljanja- ako neko ne razume vaše stavove nastavljate dalje sami. Taktika će vam se više isplatiti.

Ljubav: Nemojte se iznenaditi ukoliko osoba koju ste upoznali bude uporno insistirala na nekoj formi konkretnijeg i ozbiljnijeg partnerskog odnosa.

Zdravlje: Osetljivost zglobova i kičmenog dela.

strelac
strelac
Foto: Profimedia

Jarac

Posao: Iako ste možda već uradili sve što je bilo neophodno, nemojte da vam bude teško da možda još malo pogurate tamo gde je zapelo, neće škoditi a rezultati neće izostati.

Ljubav: Moguće pozitivne vibracije mogli biste da očekujete od starije veoma intrigantne i na neki način tajnovite osobe.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Vodolija

Posao: Fokusirajte na povoljnosti i dobre prilike, jer ih i danas možete očekivati. Dobićete ili ćete otkriti informacije koje će vam pomoći da sve složite u svojoj glavi i usmerite se ka svom cilju.

Ljubav: Nove mogućnosti na ljubavnom polju tu su u vašoj blizini, a vi pokušajte da odolite izazovu strasti i ipak realno procenite situaciju.

Zdravlje: Moguća osetljivost urogenitalnog trakta.

Ribe

Posao: Sasvim korektan radni dan očekuje tipične Ribe. Sve ide svojim tokom i nema razloga da budete nezadovoljni.

Ljubav: Prijatno iznenađenje mogli biste danas da očekujete od drage osobe, pa eto još jednog razloga da budete dobro raspoloženi i zadovoljni.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd