Skip to main content
Devojka

UVEK SU SAME i teško im je udovoljiti - Devojke rođene u ovim horoskopskim znacima NIJE LAKO OSVOJITI

Foto: Shutterstock
Predstavljaju se kao ledene kraljce.

Žene rođene u ovim horoskopskim znacima i te kako drže do sebe! Ne padaju na površan pristup, a da biste osvojili njihovo srce potrebno je da budete originalni i da ne odstajete lako.

Jarac

Žena Jarac uglavnom izgleda vrlo hladno, sebično i nepristupačno. Predstavnice ovog znaka često biraju starije muškarce jer traže samouverenog partnera. Ne vole da gube vreme na duge romanse i malo ih zanimaju lake intrige. Da bi osvojio njihovo srce, svaki muškarac će morati da uloži sve napore. Jarčevi u vezi mogu dugo da kriju svoja osećanja, a ni posle nekoliko godina neće pokazati koliko vole partnera. Da, ove žene sa mukom izgovaraju nežne reči ljubavi, jer ne vole da izlažu svoje emocije i drže sve u sebi.

Lav

Takođe, žene Lavovi se mogu smatrati neprobojnim znacima Zodijaka. One dobro znaju svoju vrednost, jer su predstavnice ovog horoskopskog znaka kraljice koje definitivno ne žele da se menjaju i neće tolerisati ni najmanje znake nepažnje. I čim Lavica oseti da je muškarac ne ceni, rado će naći zamenu.

Devica

Device se takođe mogu uvrstiti na ovu listu, jer su veoma izbirljive u ljubavi. U početku će odvagati sve za i protiv, a tek onda će odlučiti da li će izaći na sastanak ili ući u ozbiljnu vezu, pa privlačenje njihove pažnje nije tako lako. Device vole da kontrolišu sve, uključujući i svoja osećanja. Na početku veze ovaj horoskopski znak će se ponašati kao snežna kraljica, jer se njihovo srce i poverenje moraju zaslužiti, a osećanja se moraju dokazati vremenom.

HOROSKOP ZA 18. MART: Ovna očekuje OPUŠTANJE, Devicu RIZIK, a ovom znaku se smeši NOVA LJUBAV!

HOROSKOP ZA 18. MART: Ovna očekuje OPUŠTANJE, Devicu RIZIK, a ovom znaku se smeši NOVA LJUBAV!

Ovu biljku svi koristimo za pripremu jela, a ako se STAVI U ČARAPU otklanja bol u zglobovima (VIDEO)

Ovu biljku svi koristimo za pripremu jela, a ako se STAVI U ČARAPU otklanja bol u zglobovima (VIDEO)biljku

Riba

Ribe jasno znaju šta žele, ali žele da sve bude kao u bajci: prsten, kočiju i princa na belom konju, jer su uverene da muškarci treba da daju poklone, da ispunjavaju svaku želju i da preuzmu punu odgovornost za sve. Da biste osvojili srce Riba, naravno, moraćete da pokušate, a nakon toga sledi još jedan težak zadatak - zadržati ovaj horoskopski znak. Za njih je veoma važno da ih muškarac pokazuje brigu i pažnju.

devojka
devojka
Foto: Profimedia

Vodolija

Naša sledeća snežna kraljica je Vodolija. Predstavnici ovog horoskopskog znaka su društveni, ali to ne znači da će vam otvoriti dušu. Čak i ako lako pristanu na prvi sastanak, nije lako brzo dobiti njihovo srce. Osim toga, moguće je da će, čim dođe do ozbiljne veze, odmah odstupiti, pogotovo ako su već uspeli da se „opeku“ u ljubavi. Takođe, muškarac će ženama Vodolijama morati stalno da dokazuje svoju ljubav i odanost.

Blizanci

Žena Blizanac ima prilično neobičan karakter, nisu tako jednostavne kao što izgledaju na prvi pogled. Druženje sa njima je izuzetno interesantno, posebno ako slušate njihove dugačke priče (usput, unapred odlučite da li ste spremni da ubuduće posvetite vreme tim pričama). Svađanje sa Blizancima je gotovo beskorisno, a njihovi postupci potpuno nepredvidivi. Za ljubavnu priču čekaju svog princa, pa će sa njima moći da započnu vezu samo ako one same to žele. Takve žene možete osvojiti samo elokvencijom, a sekundarno poklonima i pažnjom.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd