Skip to main content
svađa

Lav i Škorpija dobri samo u krevetu, Bik i Devica milioneri, a ovi znaci su KOMBINACIJA za PAKAO - Nikako ne mogu zajedno

Foto: Profimedia/ilustracija
Ne, nikako! U ljubavi za njih nema nade!

Ukoliko ste se pitali koji se znaci u horoskopu najbolje poklapaju u ljubavnim vezama, evo odgovora koji su najbolji, a koji najgori.

Jarac i Ovan - Ne, nikako!

Ne postoji ništa gore negokad se ukrste dva rogata znaka. Kao prvo, oba znaka su jako tvrdoglava i smatraju da su uvek u pravu. Jarac je tradicionalan, voli porodične vrednosti i vrlo je konzervativan. S druge strane, Ovan je impulsivan, često krši pravila, ide glavom kroz zid. Jednom Jarcu teško će poći za rukom da ga ukroti, a posebno će ga nervirati Ovnova neodgovornost.

Vodolija i Bik - suprotnosti se privlače

Ako ste Bik u horoskopu i sviđa vam se misteriozna Vodolija, znajte da on ne voli vezivanje. Dok Bikovi vole mirnu luku, Vodolija je uvek u potrazi za avanturom, često odsutna u mislima, čak i kada je fizički prisutna. Biku će to smetati, dok će Vodoliju jako nervirati potreba jednog Bika da ga ,spusti na zemlju’. Ono što im je zajedničko je ljubav prema luksuzu u kojem će zajedno uživati.

Ovnovi da se čuvaju prehlade, Lavovima vernost SLABA TAČKA - ovo je HOROSKOP za 16. mart

Ovnovi da se čuvaju prehlade, Lavovima vernost SLABA TAČKA - ovo je HOROSKOP za 16. mart

Pluton ulazi u znak Vodolije i tu ostaje do 2043. GODINE! Očekuju nas VELIKE PROMENE, a ovo su PROGNOZE za svaki znak

Pluton ulazi u znak Vodolije i tu ostaje do 2043. GODINE! Očekuju nas VELIKE PROMENE, a ovo su PROGNOZE za svaki znak

Blizanci i Devica - neprestano 'zvocanje'

Praktična Devica voli da je organizovano, isplanirano i uređeno, dok Blizanac provodi ceo život u improvizaciji. Blizanaci imaju običaj da zapostavljaju kućne obaveze, jer ih odvlače neke zabavnije i zanimljivije stvari, što će Devicu jako nervirati. Ona ima isplaniran ceo dan, pa ako ostane vremena, možda nađe trenutak ili dva da se opusti. S druge strane, opušteni Blizanci neće podneti konstantno ,zvocanje’ Device, bez obzira da li je u pravu ili ne. Jedina zajednička stvar im je intelekt i planet Merkur koja vlada nad oba znaka.

par
par
Foto: Profimedia

Vodolija i Rak - drugačiji prioriteti

Nežni Rakovi celog života sanjaju o ljubavi i toplom porodičnom gnezdu. Dok je Vodoliji potrebna sloboda bez koje ne može da zamisli život. Rak će sedeti kod kuće i patiti za svojim partnerom, dok će se Vodolija provoditi s društvom, posvetiće se hobiju ili jednostavno raditi neke stvari koje su mu zanimljivije. Također, Vodolije znaju da budu distancirane i hladne, a Raku je neophodno da mu se stalno pokazuje ljubav.

Škorpija i Lav - dobar par u krevetu

Lavu je potreban neko da mu se divi. Škorpija to ne želi. Škorpija može pružiti nežnost svom partner, ali joj ne pada im na pamet da prate nekog u stopu i hvale potez. Zapravo, Škorpiji smeta nametljivost Lavova, a oba znaka takmičiće se za dominaciju u vezi. Ova dva znaka su i ljubomorna, ali i strastvena, pa su im intimni odnosi najbolje polje, ali istovremeno će u ovom odnosu biti i mnogo svađa.

Ribe i Rak - idealan bračni par

Ovo su dva emotivca koja najbolje dopunjuju jedno drugo! Oboje su nežni pružaće svom partneru podršku kada mu je teško, a zajedno će deliti i srećne trenutke. I Rak i Ribe su porodični tipovi, koji maštaju o deci, kući i psu koji trči po dvorištu. Takođe, radi se o znakovima koji nisu skloni prevari. Zaista idealan par.

Vodolija i Blizanac - razumeju se

I jednom i drugom ovom znaku je generalno teško da ostvare stabilnu vezu. Međutim, Vodolija i Blizanac zajedno mogu biti odličan par jer razumeju i funkcionišu na isti način. Znaju da njihovom partner ponekad treba sloboda, a u međuvremenu će i sami znati kako da iskoriste slobodno vreme. Ljubitelji su putovanja, izlazaka i ekstremnih sportova, pa imaju i mnogo toga zajedničkog.

Bik i Devica - milioneri u ljubavi

Oba dva ova znaka su razumna i prizemna, znaju kada je vreme za ozbiljnost, a kad za zabavu. Uz to, odlično se slažu i u krevetu jer ma koliko delovali hladno i ozbiljno, kad se ugase svetla, oba znaka se pretvaraju u živu vatru. Intima je vrlo bitan deo veze i kod Devica i kod Bika. Zajedno mogu postići veliki uspeh, ne samo u ljubavi, već i na svim poljima, pa se ovim parovima slobodno preporučuje da se upuste u preduzetničke vode.

ljubav
ljubav
Foto: Profimedia

Ovan i Vodolija - hladnoća koja se pretvara u vatru

Ovnovi, iako su vatreni znak, znaju biti hladnokrvni u vezi, pa ne pridaju mnogo pažnje godišnjicama i sličnim proslavama. Vodolije su jedan od retkih znakova kojima to ne smeta. Njima su potrebna dela na svakodnevnom planu, a ne veliki romantični gestovi. Ovaj par najviše spaja ljubav prema avanturama, sportu, putovanjima i svemu nekonvencionalnom.

Lav i Strelac - ljubav bez drame

Strelac će Lavu pružiti uzbuđenje za kojim traga i učiniti sve da se oseća posebno. U vezi je samo bitno da Lav ne bude sklon drami i da ne stvara pritisak Strelcu. Oboje imaju dosta prijatelja, vrlo su harizmatični i vole da se pokažu i dokažu.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd