Skip to main content
proleće

Danas je "DATUM USPEHA", vreme je za ISPUNJENJE ŽELJA: Šta da uradite za sreću, a šta da izbegnete

Foto: Shutterstock
Prema numerolozima svaki dan predstavlja dan za sebe i sadrži neku specifičnu simboliku.

Pošto ovaj datum 23.3.2023. sadrži trojke otkrivamo šta znači kada se ovi brojevi ponavljaju i da li imaju neko posebno značenje. Čak je i drevni grčki filozof Pitagora pretpostavio da je značenje iza brojeva duboko značajno. U njegovim očima broj 3 se smatrao savršenim brojem harmonije, mudrosti i razumevanja. Moć trojke je univerzalna i trodelna kao priroda sveta: nebo, zemlja i voda.

VEČNO TUŽNI I NEUTEŠNI: Ova 3 horoskopska znaka skoro uvek budu ostavljena!

VEČNO TUŽNI I NEUTEŠNI: Ova 3 horoskopska znaka skoro uvek budu ostavljena!

Ovan ''PLANE'', a Device su beskrajno strpljive - Ovako se SVAĐAJU horoskopski znaci

Ovan ''PLANE'', a Device su beskrajno strpljive - Ovako se SVAĐAJU horoskopski znaci

Ključne stvari koje treba da naučimo tokom vremena označenog brojem 23.03.2023 su kompromis, prihvatanje, saosećanje, saradnja i harmonija. Kada se i broj 2 pojavi više puta u jednom datumu, energija dvojke postaje još jača. Vrednost serije dvojke je takođe pojačana nulom, što znači početnu tačku, gde sve počinje i gde se završava. Nula ima sposobnost da pojača energiju, čineći svaki broj moćnijim i uticajnijim.

Broj 3 u numerologiji podrazumeva kreativnost i inspiraciju. Ovo je srećan broj koji pomaže u ispunjenju namera. Za one koji žele da ostvare želju povezanu sa materijalnom stabilnošću, važno je da posvete više pažnje analizi finansija i nauče kako da upravljaju svojim novcem. Za ljude koji traže ličnu sreću, sposobnost da ostave dobar utisak biće važan faktor uspeha.

sreća
Foto: Shutterstock

Ako sumnjate u sebe i nemate samopouzdanja, ovaj dan je savršen za rad na sebi. Počnite da razvijate svest o svojim sposobnostima, prednostima i verujte da iskrenim trudom i posvećenošću možete da postignete šta želite.

Dan je dobar za sve aktivnosti koje jačaju ljubav prema vašoj srodnoj duši. Ako možete, uključite se u aktivnosti koje su produktivne za vaš odnos. U tome će vam pomoći energija Venere, koja će postati još izraženija i otvoriti nove mogućnosti vašem paru. Šta raditi na ovaj dan:

  • osloboditi se negativnih misli
  • postavite svoje želje (napišite na parčetu papira ili napravite tablu sa željama)
  • praviti planove za budućnost
  • možete započeti novu ljubavnu vezu
  • rešite sve nesuglasice sa partnerom
  • priznajte svoja osećanja voljenoj osobi

Šta ne možete da uradite na datum uspeha 23.03.2023 - izbegnite sve što je negativno, oslobodite se loših misli, izbegnite ogovaranja, ostavite prošlost iza sebe, ne ulazite u sukobe sa drugima i izbegnite nepotrebne troškove.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd