Ponedeljak 04. mar 2024.
tužna i ostavljena mlada

JOŠ JEDAN TEŽAK MESEC JE PRED NAMA: Ova tri znaka neće imati sreće u ljubavi u aprilu

Foto: Profimedia
U aprilu postoji potencijal za sukobe, nemire, nasilje, nezgode, prirodne katastrofe, političke i društveno ekonomske nemiri i tako dalje.

Udahnite duboko, jer je april 2017. podjednako težak kao i mart, ako ne i teži.

Jupiter – Uran – Pluton T – kvadrat je još uvek aktivan, posebno u prvom delu aprila kada na njega utiče i tranzit Sunca kroz Ovna čineći sledeće aspekte:

– 7. aprila: Sunce – Jupiter opozicija

– 9. aprila: Sunce – Pluton kvadrat

– 14. aprila: Sunce – Uran konjunkcija

SEK*I OSOBINA SVAKOG HOROSKOPSKOG ZNAKA: Ovan je strastven, Lav šarmantan, a Vaga...

raskid
Foto: Profimedia

U aprilu postoji potencijal za sukobe, nemire, nasilje, nezgode, prirodne katastrofe, političke i društveno ekonomske nemiri i tako dalje.

Venera je retrogradna sve do 15. aprila 2017. godine, nalazi se u Ribama većinu meseca (od 3. do 28. aprila). To je mesto egzaltacije Venere i zato bi taj položaj trebalo da bude dobar. Nakon šest nedelja retrogradnog hoda, Venera će krenuti direktnim hodom i sve nas razveseliti.

INTUICIJA JE NJIHOVO NAJJAČE ORUŽJE: Osobe rođene u OVOM horoskopskom znaku mogu da vam čitaju misli!

Kroz svoje kretanje Venera pravi dva aspekta sa Saturnom (jedan 8. aprila, a drugi 21. aprila) koja su sve samo ne vedra. Zapravo, Venera i Saturn su u čvrstom kvadratu tokom aprila 2017. godine, što znači da će sve vrste odnosa proći, na neki način krizne trenutke, frustracije i blokade.

I to nije sve! Merkur je retrogradan između 10. aprila i 3. maja. Merkur je u istom znaku sa Marsom kroz prve dve dekade aprila, a u poslednjoj dekadi Merkur je u konjunkciji sa Uranom. Mars i Uran su najnemirnije planete solarnog sistema i mogu pokrenuti krize.

raskid
Foto: Profimedia

Budući da imamo nemiran astrološki sklop, na šta se možemo osloniti tokom aprila? Na Mars – Pluton i Sunce – Saturn trigon, drugim rečima: na odlučnost i upornost. To baš i nije utešno, budući da oboje, Saturn i Pluton, kreću retrogradnim hodom tokom aprila.

Ovim horoskopskim znacima april neće biti naklonjen!

Devica

Sa retrogradnom Venerom u kući veza Device, prve dve nedelje aprila 2017. godine biće intenzivne i komplikovane. Retrogradna Venera može doneti blokade, odlaganja, na površinu mogu isplivati neki stari problemi, čak i stare veze, pomirenje, jačanje osećanja ili drugi značajni događaji u vašem ljubavnom životu. Venera kreće direktnim hodom 15. aprila 2017. godine. Druga dekada aprila na neki način može biti nejasna i može doneti neočekivane situacije. Tokom meseca bićete na testu, zbog kvadrata između Venere i Saturna i ti testovi mogu se događati kod kuće, unutar porodice ili biti povezani sa vlasništvom. Novac i posao su isto tako potencijalne mete.

NE MOGU DA SE KONTROLIŠU: Ovo su tri NAJLJUBOMORNIJA znaka u Zodijaku!

Vaga

April 2017. godine neće početi najbolje. Bićete zainteresovani za svoj ljubavni život zato što je Sunce u kući parova Vage, ali Mars, vladar iste kuće je retrogradan. Ta kuća govori o obavezama, poslu ili bolesti. U vašem ljubavnom životu može doći do krize ili vaš partner može prolaziti težak period. Može se raditi i o zajedničkim obavezama, brigama i finansijama. Stvari se okreću na bolje u poslednjoj dekadi aprila 2017. godine, kada Mars, vladar kuće parova, dođe u bolji položaj. Situacija se poboljšava krajem meseca, kada Venera ulazi u kuću parova i krene direktnim hodom.

Par u krevetu
Foto: Profimedia

Strelac

April 2017. godine nije najprijatniji mesec. Sunce je smešteno u kući ljubavi, i obećava strastven, senzualan i pustolovan mesec. Istovremeno je Merkur, vladar kuće parova Strelca, retrogradan i smešten u kući obaveza Strelca i postavlja zahteve ili onemogućuje da stvari teku u željenom smeru. Venera, planeta ljubavi, kreće se na području kuće i porodice i isto je retrogradna u prvom delu meseca. Čak i da postoji potencijal za strastvenu ljubav, nešto neće ići kako bi želeli, nešto će vas pogurati ili zadržavati na jednom mestu i nećete moći da se zabavljate. Ali, ko zna, možda je došlo vreme za preuzimanje odgovornosti ili da se na neki način smirite.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd