Petak 08. dec 2023.
Žulj

KLASIKA ILI EKSTRAVAGANCIJA? Pogledajte kakve cipele su IDEALNE za vaš horoskopski znak!

Foto: Profimedia
Svaki horoskopski znak je različit.

Ukus i preferencije se određuju ne samo prema obrazovanju i karakteru osobe, već i prema horoskopskom znaku.

MAJSTORI ZA POLJUPCE: Ovi horoskopski znaci se NAJBOLJE LJUBE!

U zavisnosti od toga da li ste vatreni, vodeni ili zemljani znak, vaše sklonosti su različite. Obično ne mislimo o tome kada biramo odgovarajući model cipela, ali na lični ukus i izbor u velikoj meri utiču zvezdice.

Cipele
Foto: Profimedia

Ovan, Lav, Strelac su likovi koji uvek žele da privuku pažnju odećom i obućom koju nose. Oni vole da se izraze i zato retko biraju osrednje i neupadljive modele cipela.

Prostitutka na ulici
Foto: Profimedia

Bik, Devica, Jarac su stabilne osobe i i to se ogleda ne samo u odnosu prema porodici i tradicionalnim vrednostima, već i na njihov izbor obuće. Klasični modeli poput crnih cipela su najčešći izbor među članovima ove zodijačke grupe.

Cipele
Foto: Profimedia

Vodolija, Blizanci, Vaga su nepredvidivi, šarmantni ljudi sa sopstvenim stilom. Često sami ne znaju šta žele, ali jedna stvar je uvek sigurna - treba da imaju najzanimljivije i najkreativnije cipele sezone. Vole da budu ekstravagantni i često zanemaruju udobnost zbog lepote cipela.

ženske cipele
Foto: Profimedia

Rak, Ribe, Škorpija su predstavnici koji nose lakoću i avanturu u sebi. Zbog toga, oni najčešće biraju kežual obuću, koja je svetla i koja sadrži neke zabavne elemente.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
3 Beograd