Skip to main content
par

Traži dečka rođenog u ovim znacima - Muškarci koji imaju ovakav horoskop su najbolji ljubavnici i partneri

Foto: Shutterstock
Nema im ravnih!

Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znacima su prema mnogim statistikama i anketama, najbolji u krevetu i vezi.

Jednostavno, toliko su senzualni da im niti jedan drugi znak ne može parirati. Uz to, vrlo su strastveni, kreativni, nežni. Nikada im se ne žuri dok vode ljubav i misle na partnerku. 

Bik je na prvom mestu!

Strelac na MUKAMA, za Devicu izuzetno NEPOVOLJNI ASPEKTI - Horoskop za petak je spreman

Strelac na MUKAMA, za Devicu izuzetno NEPOVOLJNI ASPEKTI - Horoskop za petak je spreman

Riba koju Srbi često jedu PUNA PARAZITA - Obratite pažnju u toku posta, pri kupovini, ali i pripremi mesa

Riba koju Srbi često jedu PUNA PARAZITA - Obratite pažnju u toku posta, pri kupovini, ali i pripremi mesa

Kažu da je Bikovima čak važniji užitak partnerke nego vlastiti jer ga zadovoljena partnerka ispunjava osećajem ponosa. Izdržljivi su, uživaju u svakom trenutku predigre, jako vole osetiti miris žene, a najviše ih pali ljubljenje i dodiri po vratu, prenosi Times of India. S njima vođenje ljubavi ne može biti dosadno. Jednostavno, toliko su senzualni da im niti jedan drugi znak ne može parirati. Uz to, vrlo su strastveni, kreativni, nežni.

Škorpion je na drugom mestu!

Muška rang lista se potpuno razlikuje od ženske – devojke Škorpije su najgore partnerke, ali muškarci su na vodećem mestu kao posvećeni partneri. Škorpije imaju lošu reputaciju, duboki, čak mračni i komplikovani, ali šarmantni i veoma harizmatični. 

horoskop
horoskop
Foto: Profimedia

Ako osvojiš njegovo srce, voleće te uvek, svom snagom svoje strasti i na svim nivoima svoje kompleksne prirode. Momak Škorpija je autentičan i svoj, potreban mu je prostor i brutalno je iskren, dakle, partnerka treba da ga potpuno razume i uvažava. Ako te zbog nečeg izluđuje i povređuje (brutalna iskrenost to često čini) na kraju će on ipak dati sve od sebe da budeš srećna i sigurna u njegovu ljubav i odanost.

Lav

Samo mu se divite i biće više nego dobar za vas. Lav uvek više pruža nego što uzima. Njegova ljubav je snažna i istrajna i prava je podrška svakoj ženi. Kada sretne pravu osobu, koja ga razume i poštuje, divi mu se i dostojna je divljenja, to je dobitna kombinacija, neće tražiti dalje.

Udelite mu kopliment povremeno ili jednostavno samo ukažite na neke njegove podvige, biće prezadovoljan.

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd