Skip to main content
horoskop

U nedelju će MNOGI osetiti NEMIR! Naša astrološkinja UPOZORILA na osetljivost ovog organa - slede BRIGE o zdravlju

Foto: Shutterstock
Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

petak, odmah posle ponoći Mesec ulazi u znak Lava, a Venera gradi konjukciju sa Uranom, što će doneti promene na emotivnom planu ali i u vezi finansija, rekla je za Srbija DanasJasmina Mitrović, astrološkinja.

NAJLEPŠE ŽENE rađaju se u ovom horoskopskom znaku: Lice ćete im prepoznati po specifičnom obeležju

NAJLEPŠE ŽENE rađaju se u ovom horoskopskom znaku: Lice ćete im prepoznati po specifičnom obeležju

Sa njima je uvek zabavno, NAJHARIZMATIČNIJI SU - Tri horoskopska znaka spadaju među najinteligentnije

Sa njima je uvek zabavno, NAJHARIZMATIČNIJI SU - Tri horoskopska znaka spadaju među najinteligentnije

Možete imati neočekivane susrete, prilike za ulazak u ljubavnu vezu, ali i izlazak iz iste. Iako ste tradicionalni tip osobe i teško donosite odluke, ovaj aspekt vas može navesti da radikalno promenite neki segment svog života.

Neko će pak samo promeniti stajling, frizuru ili boju kose. Za one smelije, koji već dugo trpe izvestan odnos ili nepovoljnu situaciju ovaj aspekt može dovesti do raskida veze ili razvoda.

Idealno je da ovaj dan posvetite promenama u polju odnosa i finansija. Imate sklad uma i srca i znate najbolje šta vam je potrebno i šta je dobro za vas.

Ne dozvolite da vas vaši strahovi od nepoznatog i neizvesnog drže u zoni komfora u kojoj vam i nije tako komforno. Prihvatite poziv prijatelja i dobro se provedite. 

razvod
Foto: Shutterstock

Subotu posvetite sebi i onome u čemu uživate. Stavite sebe na prvo mesto. Ipak, vaši planovi za ovaj dan mogu se menjati iz časa u čas. Ukoliko ne budete bili fleksibilni, lako se možete iznervirati i biti frustrirani tokom dana. Ne dozvolite da vas izazovi potpuno poremete.

Takođe, dozvolite drugima da slobodno iskazuju svoje stavove jer vaša dobra namera nije dovoljna da dođe do razumevanja i kompromisa. Ukoliko ste imali nezadovoljstvo u poslednje vreme, ono će ovog dana postati očiglednije i želećete više i bolje za sebe. Čak i manje sitnice na koje obično ne reagujete danas će vam postati ogromne. Popodne i veče provedite u dobrom društvu.

Nedelju ujutro započinjete orni za razgovore i razmenu informacija. Ukoliko osetite nemir više se krećite. Idite u šetnju, džoging ili vožnju bicikla. Ukoliko ste pasivnijeg karaktera, organizujte jutarnju kafu sa prijateljima.

par
par
Foto: Profimedia

Imate potrebu za komunikacijom i razmenim sa drugima. Neko će dobiti povoljne vesti. Od podneva Mesec ulazi u znak Device i počinjete razmišljati o poslu i obavezama koje vas čekaju. Brinete o zdravlju neke vama bliske osobe. Stomak je osetljiv pa pripazite šta jedete.

Ne natrpavajte se hranom jer su creva osetljivija. Postajete kritični i namećete drugima da preuzmu odgovornost za nešto. Ukoliko uspete da upakujete svoje zahteve na jedan prijatniji način, može doći i do ispunjenja vaših očekivanja. U večernjim časovima možete imati nalet adrenalina i potrebu da spremate. Energiju usmerite na svoje obaveze a ne na očekivanja od drugih da budu produktivniji.

 

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
18 Beograd