Skip to main content
novac

NJIMA ĆE NOVAC SAMO DA PRISTIŽE: Evo koje horoskopske znake čeka DOBITAK, a koji ostaju PRAZNIH RUKU!

Foto: Profimedia
Nije na odmet znati...

U septembru će nekoliko znakova Zodijaka imati dobre izglede da napreduju na poslu, a saznajte i kakva iznenađenja i izazovi sve očekuju u prvom jesenjem mesecu.

Ovan
Ovnove u septembru očekuje uspon u karijeri. Morate biti strpljivi - unosna ponuda stiže tek sredinom meseca, ali za sada imate sve šanse da pokažete poslodavcu da ste vredan i pouzdan radnik. Ovnovi koji imaju sopstveni biznis imaju priliku da značajno povećaju prihode.

Bik
Početak meseca za Bika biće, blago rečeno, napet. Biće im teško da se vrate u stari ritam nakon letnjeg odmora. Ako se "ne saberu", ne samo da će izgubiti projekte koji bi mogli da donesu "brdo" novca, već će i narušiti ugled nadređenima. Dobar finansijski aspekt stiže u oktobru, kada će povratiti sav novac koji su izgubili tokom leta i septembra. 

PRONAŠLI JE POLUGOLU KAKO PRESKAČE OGRADU Posrnuće zvezde koju je Srbija obožavala, danas je NEPREPOZNATLJIVA

PRONAŠLI JE POLUGOLU KAKO PRESKAČE OGRADU Posrnuće zvezde koju je Srbija obožavala, danas je NEPREPOZNATLJIVA

Blizanci
Loši poslovni i finansijski aspekti za sve Blizance. Ukoliko imaju neke započete projekte, bolje da naprave pauzu. Ne samo da se neće isplatiti, već će i izgubiti novac. Zato im se savetuje da bolje odmaraju u septembru, tako bar neće biti u riziku da osiromaše.

Rak
Rakovi ovog meseca moraju birti posebno oprezni prilikom poslovnih pregovora i transakcija. Postoji ozbiljan rizik od prevare i izdaje od strane dobrih prijatelja ili "pouzdanih" saradnika što će rezultirati finansijskim gubitkom. Na duže staze, ovaj nemio događaj će se isplatiti za Rakove koji će naučiti važnu lekciju. Dobre stvari ih očekuju do kraja godine.

rak
rak
Foto: Profimedia

Lav
Lavovi će imati sreće na svim poljima ovog meseca, bilo da se radi o poslu, finansijama ili kući. Na kraju septembra ih očekuje veliki novčani dobitak u vidu "debelog" bonusa poslu. Jedino što može da im pokvari ovaj mesec jeste hronični umor.

Devica
Device, lenčarenje tokom leta stiže na naplatu. Ovog meseca ćete se dobro naraditi, ali nagrada za trud i zalaganje neće izostati. Stižu prijatna iznenađenja i manji novčani pokloni. Imaćete neodoljivu želju da ponovo uložite novac u neki projekat, ali zvezde savetuju da ga potrošite na sebe.

ALARM ZA UZBUNU: Zubobolja je često SIGNAL da nešto NIJE u redu sa ovim organom, proverite

ALARM ZA UZBUNU: Zubobolja je često SIGNAL da nešto NIJE u redu sa ovim organom, proverite

Vaga
Vage će biti među najuspešnijim znakovima Zodijaka ovog meseca. Trebalo bi da očekuju napredovanje u karijeri i pomoć moćnog pokrovitelja (najverovatnije će to biti muškarac), kao i dodatni priliv novca. Ipak, zapamtite da je reč o jednokratnoj pomoći. Ako radite kao i do sada, postoji mogućnost novog izvora prihoda koji će pomoći da osigurate sebi udobnu starost.

Škorpija
Ovaj mesec će biti u znaku troškova, ali opravdanih. Potreban vam je odmor kako biste mogli da "izgurate" ostatak godine, zato nećete žaliti da trošite na putovanja. Povežite se sa prijateljima sa kojima ste donekle izgubili kontakte, u ovim odnosima leži potencijalno dobar i isplativ posao.

 

škorpija
Foto: Profimedia

Strelac
Strelčevi moraju da budu oprezni pri sklapanju poslova i prilikom pregovora. Ako se suzdrže od ishitrenih odluka i impulsivnih kupovina, pripadnici ovog znaka će izbeći finansijsku krizu. Zato, dobro razmislite pre nego što se uhvatite za novčanik.

Jarac
Bez većih promena za Jarčeve, na poslu će se sve odvijati uobičajeno. Zvezde ne obećavaju vrtoglavi skok u karijeri, ali ni probleme sa nadređenima. Ipak, savetuje se štednja kad je reč o nepromišljenim kupovinama, ali i da ulažu u proverene projekte. To bi moglo da im trenutno bude najisplativiji izvor prihoda.

SAPUN ZA DEPILACIJU: Od ove prirodne SMESE dlake spadaju same, a koža ostaje GLATKA i hidrirana

SAPUN ZA DEPILACIJU: Od ove prirodne SMESE dlake spadaju same, a koža ostaje GLATKA i hidrirana

Vodolija
Već od početka meseca Vodolijama se smeši priliv novca što će ih obradovati, posebno jer im je prethodni mesec bio katastrofalan. Konačno mogu da uživaju u životu punim plućima, a savetuje im se da budu aktivni i iskoriste dobar položaj i naklonjenost zvezda.

Ribe
Predstavnici ovog znaka ne bi trebalo da veruju glasinama i tračevima, kao ni da se upuštaju u avanturističke poduhvate i neproverene poslove. Istina, novac će doći, ali negativne posledice mogu biti i te kako dugoročne i dovesti do siromaštva na duže vreme. Čuvajte se.

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd