Subota 24. feb 2024.
numerološka prognoza

Kraj godine KATASTROFIČAN - Prognoza numerologa za DECEMBAR predviđa BRAČNE KRIZE, SVAĐE, iznenadne NOVČANE GUBITKE

Foto: Srbijadanas/shutterstock
Prognoze numerologa za kraj ove godine nisu ružičaste. Biće ovo turbulentna završnica, mnogo toga moramo prebroditi pre nego što nazdravimo novoj godini u ponoć. Moguće su krize na poslu, problemi u braku i sa novcem, a preporuka je i da se čuvate sukoba koji mogu eskalirati u ozbiljne svađe zbog energije koja kruži.

Ušli smo u decembar, posledenji mesec godine. Mesec koji simbolizuje početak zime, novogodišnje euforije i prizničnih dešavanja, ali i mesec u kojem imamo priliku da sagledamo i sumiramo neke okolnosti sa kojima smo se suočavali u prethodnim mesecima. Decembar je u broju (3) godina je na globalu (7) tako da nam je decembar u broju (1).

Broj (3) je energija planete Jupiter. Na psihološkom nivou predstavlja preterivanje, impulsivnost, širenje, gojaznost, hedonizam, optimizam, trošenje para dok na objektivnom nivou. predstavlja inostrantsvo, fakultete, finansije, veselje, znanje, emotivne promene. Kod svakog od nas ovo može biti dozirana na jedan određen način, međutim, važno je napomenuti da se numerološke interpretacije razlikuju i da svaka osoba ima jedinstvenu kombinaciju brojeva koja utiče na njen život.

Ishrana je NAJVAŽNIJA! Evo šta bi trebalo da jedete da biste UBLAŽILI SIMPTOME MENOPAUZEMenopauza

Ishrana je NAJVAŽNIJA! Evo šta bi trebalo da jedete da biste UBLAŽILI SIMPTOME MENOPAUZE

Jedinice USPORITE, ČETVORKE previše razmišljaju - Izračunaj LIČNI BROJ i saznaj šta te čeka prema prognozi NUMEROLOGAnumerologija

Jedinice USPORITE, ČETVORKE previše razmišljaju - Izračunaj LIČNI BROJ i saznaj šta te čeka prema prognozi NUMEROLOGA

Da li ćete PLIVATI U NOVCU ili ćete biti praznih džepova? Evo šta predviđa finansijski horoskop za 2024!društvo nazdravlja

Da li ćete PLIVATI U NOVCU ili ćete biti praznih džepova? Evo šta predviđa finansijski horoskop za 2024!

Globalno gledano decembar će biti u broju 1, mesec koji nam može dati jaku volju, odlučnost, nezavisnost, prodornost, individualnost i hrabrost koji su svakako osnovne osobine koje se pripisuju broju jedan. Generalno, decembar kao 1-ca donosi strast, kreativnost, blistave ideje, avanture i stvarni pogled na život „sve ili ništa“.

Ova energija se često naziva "početkom svih stvari", pa je sasvim prirodno da možemo ovog meseca biti okrenuti ka nečemu novom - novom hobiju, novim kreativnim idejama, novom načinu života, novom poslu, novim putovanjima, novim emotivnim promenama, zabavama i druženjima. Energija decembra, koju donosi 1-ca svakom od nas može da pruži individualnost, samopouzdanje, ambiciju i hrabrost.

horoskop
horoskop
Foto: Shutterstock

December za lične brojeve:

Bioritamskim 1-ca ukazuje na nestabilan i promenljiv mesec sa događajima na koje neće moći previše da utiču.

Bioritamskim 2-ka ovaj mesec donosi konačno malo opuštanja, dosta srećnih okolnosti ali i moguće emotivne i poslovne promene.

Bioritamskim 3-ka decembar mesec donosi određenu težinu, dosta blokada i prolongiranja. Mogući troškovi i problemi u porodici.

Bioritamskim 4-ka mesec ukazuje na rastrećenje, slobodu i otvaranje novi poslovnih prilika i putovanja.

Bioritamskim 5-ca ukazuje na neku dozu brige za porodicu, moguće emotivne promene kao i to da bi ovog meseca mogli malo više da potrošite.

Bioritamskim 6-ca december može biti malo napetiji i nervozniji. Iznenadna putovanja ali i neplanirani troškovi. Problemi koji se mogu javiti iznenada.

Bioritamskim 7-ca ukazuje na ulaganje u posao i uspeh u finansijama. Naglašena potreba za strašću ali i moguće svađe u emotivnim odnosima i u porodici.

Bioritamskim 8-ca december mesec aspektuje blagu konfuznost, razočaranja i mesec u kojem nije dobro da se započinjen nešto novo.

Bioritamskim 9-ka ukazuje na novi star, novi početak, nove prilike pa i moguća novo poznanstva.

Međutim, kako nam je i dalje 7-ca na globalu aktivna, a znamo da je broj 7 vrlo revolucionaran, buntovan i nepredvidiv da sa njim sve ide neočekivano i iznenada pa sa aspektom 3 i 1, možemo samo da očekujemo jedan turbulentan završetak godine, pa kada je u pitanju Srbija, 1-ca kao simbol predsednika, vladara i vođe, donosi i izbore koji mogu biti vrlo napeti sa tendencijom da se neke političke stvari mogu ili barem pokušaju promeniti ali i za neke političke grupe za koje nismo ni mislila da će se kotirati visoko, da se upravo na ovim izborima rangiraju jako dobro.

numerologija
numerologija
Foto: Shutterstock

Globalna 7- ca u decembru mesecu može najviše da "udara" na svet (3) na ekonomiju koja može da se odnosi na sve Katoličke zemlje i zemlje Romasnkog govornog područja. Zatim na moguće promene (7) na fakultetima-univerzitetima, medicini, verskim službama (3) u državnim, vladinim i vojnim insitucijama (1).

Decembar takođe aspketuje probleme sa autoritetima (šefovima, direktorima, nadređenim osobama), sa kolegama na poslu ili u radnom okruženju (7-1). Pored toga mesec aspektuje emotivne-bračne krize i promene (7-3) sekundarno i iznenadne novčane gubitke, ali i dobitke kao i odlaske u inostranstvo ili neplanirana emotivna poznanstva.

Napomenuću da će nam od 13.12. do 02.01. 2023. godine Merkur biti retrogradan, što znači da su mogući problemi u svakodnevnici, komunikacijom sa papirologijom, dokumentacijom, poslom, tehnologijom, prekidima putovanja. Zatim u decembru nam Sunce ulazi u znak Jarca kao i to da nas na samom kraju ove godine 27.12.2023. godine očekuje i pun Mesec.

Autor: Bojan Kljajić

 

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd