Četvrtak 07. dec 2023.
Mesec

Pun MESEC u Ovnu donosi POTPUNO POMRAČENJE - Spremite se za UDAR emocija i osećanja koja dugo potiskujete

Foto: Srbija Danas
Biće turbulentno, ali je neophodno!

Ako se vratimo na mart 2023. godine, podsetićemo se snažnog mladog Meseca u Ovnu, praćenog pomračenjem Sunca u Ovnu u aprilu. Namere postavljene u to vreme će verovatno biti u punom cvetu sada pod ovim punim Mesecem u Ovnu.

Setite se onoga što vam je bilo važno ili što vam je na umu bilo u martu i aprilu ove godine, da li vam nešto pada na pamet? Da li se osećate kao da ste sada napravili puni krug?

Ako vam ništa ne izazove sećanje, znajte da još uvek možete da koristite kreativne vibracije punog meseca Ovna da biste svoje kreacije pustili svetu.

Kreativna magija Meseca u Ovnu

Pun Mesec u Ovnu ima fantastičan potencijal da prenese naše ideje iz uma u ​​fizički oblik. Postoji preduzetnički tok koji dolazi kada je energija Ovna jaka, pa je iskoristite u svoju korist.

Energija pod punim mesecom u Ovnu je takođe vatrena i svojeglava, i podstiče nas da budemo hrabri i smeli. Možda ćemo osetiti nalet samopouzdanja i spremnost da preuzmemo veće rizike da bismo dobili željeni rezultat.

Ako bi vašem životu trebalo malo više samopouzdanja, malo više kretanja i malo više strasti, Pun Mesec u Ovnu će biti na vašoj strani!
Naravno, postoji i druga strana ove energije, jer ponekad kada je vatrena energija jaka možemo biti skloni besu, ispadima, agresiji i frustracijama.

Ne žure da se skrase, a često ostavljaju takav utisak - Ne padajte na ŠARM MUŠKARCA VAGE, a ŽENE su još GORE

Ne žure da se skrase, a često ostavljaju takav utisak - Ne padajte na ŠARM MUŠKARCA VAGE, a ŽENE su još GORE

METEOROLOZI kažu da stiže HLADONOĆA, ali HOROSKOP je nikad VRELIJI: Astrolog Miroslav donosi PROGNOZU ZA KRAJ SEPTEMBRA

METEOROLOZI kažu da stiže HLADONOĆA, ali HOROSKOP je nikad VRELIJI: Astrolog Miroslav donosi PROGNOZU ZA KRAJ SEPTEMBRA

Ciklus pomračenja u Ovnu

Naše emocije mogu takođe biti pojačane pod ovim punim Mesecom kako se približavamo sezoni pomračenja. Pomračenja su obično veoma transformativna i donose promene u naše živote. Ove promene mogu biti eksterne, ali i privatne, unutrašnje.

Ovan će vladati energijama ciklusa pomračenja 2024. godine, tako da je ovo naš poslednji redovni pun Mesec u Ovnu do 2025. Sledeći ciklusi Meseca u Ovnu biće pomračenja.

pun Mesec
pun Mesec
Foto: Shutterstock

Pun Mesec u Ovnu i Hironu, Ranjeni iscelitelj

Hiron, asteroid poznat kao Ranjeni iscelitelj, aktivan je pod ovim punim Mesecom, lebdeći blizu njega. Hiron nas vodi da pronađemo snagu u našim ranama, a ne tugu. Dok je tuga često povezana sa našim ranama, Hiron nas uči da iz njih mogu proizaći nova snaga i mudrost.

Hiron nam takođe omogućava da iskoristimo darove isceljenja, saosećanja, intuicije.

Osetićemo ovu energiju koja nas ohrabruje pod punim Mesecem u Ovnu. Naučićemo da naša tuga ne mora da nas proždire, već da nas može ojačati. Dug je i jedinstven put do tamo, ali Hiron će biti sa nama.

pun Mesec horoskop
pun Mesec
Foto: Shutterstock

Pun Mesec u Ovnu 

Pun Mesec ima način da osvetli stvari za nas, a kako pun Mesec u Ovnu osvetljava kraj meseca, možda ćemo početi da se osećamo kao da vidimo kraj godine na vidiku – što može da bude umirujuće!

Sa pomračenjima iza ugla, to bi vam moglo pomoći da imate osećaj stabilnosti u svom životu. Ne mora da bude ništa veliko, ali stvaranje rutine za sebe, postavljanje granica i unošenje lepote i umetnosti u svoj život su stvari koje mogu pomoći. Mi smo kreatori sopstvenog Univerzuma!

 

Vremenska prognoza
Light intensity drizzle
2 Beograd