Četvrtak 30. nov 2023.
pun Mesec horoskop

TOTALNO RASULO! Pun MESEC u OVNU donosi potpuni HAOS u život ovih horoskopskih znakova - Evo ŠTA MORATE URADITI

Foto: Shutterstock
Spremite se da u miru prođete kroz turbulentne situacije, jer sve je prolaznog karaktera!

Kako to ide sa životom, u našem nedeljnom horoskopu biće predviđeni usponi i padovi. U zavisnosti od toga kako doživljavamo naše poteškoće ili pobede ove nedelje, rangiramo ove događaje na skali njihovog značaja počev od 25. septembra do 1. oktobra 2023. godine.

Idemo ka punom Mesecu u Ovnu, koji je veoma jak tranzit, a pošto ovo pada sredinom nedelje, trebalo bi da vidimo razliku između prve polovine nedelje i druge polovine. Ovde ćemo se ponovo baviti percepcijom. Ako dođemo do cilja, da li ćemo to videti kao pobedu? Ili će to biti samo još jedna smetnja dok ne dođe nešto bolje?

Ova nedelja ima zadatak za sve horoskopske znake koji se tiče pronalaženja ravnoteže u ljubavnim životima i na radnom mestu. Neki od nas su nezadovoljni onim što sada imamo i dozvolili smo da nas taj pritisak slomi. Verujemo da nam treba 'bilo šta' osim onoga što imamo, što je deo problema.

Percepcija može biti raj ili pakao, i dok imamo tranzite na nebu kao što je sekstil Meseca Pluton, Mesec nasuprot Merkura i Mesec u konjukciji Neptuna, moramo da pazimo da previše skrenemo u negativno razmišljanje. Kada pun Mesec u Ovnu počne da opada, osećaćemo se malo pozitivnije u vezi sa životom, a kada je Venera u kvadratu sa Uranom tog istog dana, počećemo da vidimo stvari. iz druge perspektive.

Merkur trigon Uran dolazi kao poziv za buđenje koji nam govori da su negativno razmišljanje i stvari poput... žaljenja... gubljenje našeg vremena. Sa sekstilnim Mesečevim Plutonom koji nam ide, znamo da je promena neizbežna i produktivna... i dok završavamo nedelju punim mesecom u Ovnu , u našim srcima možemo znati da nas ništa ne može zaustaviti. Percepcija je sve. Neka ta vizija bude dobra. 

pun Mesec
pun Mesec
Foto: Shutterstock

Kako će pun Mesec u Ovnu uticati na vaš znak ove nedelje:

Ovan

Umesto da se bavite onim što vam odgovara, možda ćete odlučiti da je ovo nedelja kada rizikujete nešto.. Neki vas mogu nazvati budalastim zbog vašeg izbora, ali niste ovde da biste ispunili nečija očekivanja o tome šta bi trebalo ili ne bi trebalo da radite. Osećaj potpune autonomije prati vas tokom nedelje od 25. septembra do 1. oktobra 2023. Postupaćete po svom mišljenju i neće vam biti svejedno da li ćete uspeti. Odlučili ste se. To je ono što se ovde računa.

Bik

Ove nedelje, 25. septembra - 1. oktobra 2023, oporavljate se od traumatskog iskustva. Dobar deo je što je prošlost. Više niste u gušti, ali znate da u ovakvim situacijama treba da slušate svoje telo. Upravo sada, vaše telo vam govori da se povučete i povučete. Ovo može izgledati samo kao da ste dodatno spavali ili uzimate slobodan dan. Nije ništa strašno, ali kada vam zatreba, dajte sebi ono što vam treba.

Blizanci

Prošli ste kroz dobar period ovih dana, Blizanci, i čini se da se vaša sreća nastavlja, barem još neko vreme. Tokom nedelje od 25. septembra do 1. oktobra 2023. otkrićete da morate više da verujete svojim instinktima jer ste ovih dana na meti. Ova vrsta samopouzdanja će vas odvesti u nešto novo i bićete oduševljeni saznanjem da vam je sva ta novost dostupna. Da, zaslužujete da budete oduševljeni! Ako je vaš moto "jednom se živi"', ove nedelje nesumnjivo izvlačite najbolje od toga.

Rak

Čini se da je u vašem životu postojala situacija koja je zanemarena i tek tokom nedelje od 25. septembra do 1. oktobra 2023. vi ili bilo ko drugi, u tom slučaju, izgleda da primećujete da zahteva pažnju, odmah. Vi ćete skočiti i biti taj koji će spasiti dan, a vaš dar rasuđivanja će biti upravo ono što je potrebno da izazovete zamah i napredak. Nema više opuštanja. 

PUNJENO BELO MESO IZ RERNE! Spremite piletinu po receptu iz bakine kuhinje, hranljivo, ukusno i DIJETALNO (VIDEO)

PUNJENO BELO MESO IZ RERNE! Spremite piletinu po receptu iz bakine kuhinje, hranljivo, ukusno i DIJETALNO (VIDEO)

Pomaže kod PROBAVNIH i problema sa BUBREZIMA - Idealna užina u toku JESENI, NE GOJI, puna je vitamina i minerala

Pomaže kod PROBAVNIH i problema sa BUBREZIMA - Idealna užina u toku JESENI, NE GOJI, puna je vitamina i minerala

Lav

Kašnjenja vas navode da se pitate da li imate strpljenja da izdržite, ali kada uporedite svoj život sa životima nekih ljudi koje poznajete, shvatite da je u redu ne dobiti ono što želite čim to poželite. Ove nedelje ste uravnotežili svoj temperament, a kako pun Mesec dolazi i prolazi, primetićete da i vi prelazite iz stanja frustracije u unutrašnji mir i zadovoljstvo. Iako se ne preporučuje uvek upoređivanje svog života sa životima drugih, shvatićete da od 25. septembra do 1. oktobra 2023. imate prilično dobre šanse.

Devica

Ove nedelje nemate briga. Vi ste hladni, samouvereni i spremni da otpustite sve što vas muči. Osećate se kao da ste konačno u ravnoteži sa univerzumom i između posla i vašeg ljubavnog života, nemate šta da se žalite. Vidite budućnost i ona je svetla, a kako pun Mesec dolazi i prolazi, osećate se kao da nema čemu više da se radujete osim miru, tišini i nekoliko dobrim trenucima pred vama. 

Vaga

Znate kako je biti osoba kojoj se svi obraćaju za savet i ljubaznost, i dobro, ponovo ste na udaru tokom nedelje od 25. septembra do 1. oktobra 2023. I to ima smisla, jer imate Pun Mesec u vašem horoskopskom znaku ove nedelje, i to vam daje dodatnu prednost zbog koje izgledate kao da ste 'sveznajuće' proročište. Pa, na neki način jeste. Dobri ste sa savetima i pomažete onima kojima je potrebno. U ovom trenutku nikog ne odbijate. Svi su dobrodošli u vaš svet.

Škorpija

Očekujte luda vremena pred nama, jer će novac biti potrošen i zabava je u fokusu nedelje od 25. septembra do 1. oktobra 2023. Ovo je samo 'jedna od onih nedelja' za vas,, dok uživate u životu umesto da čekate 'pravo vreme' da doživite šta god postoji. Odvojite to vreme „odmah“ i ove nedelje ćete doživeli mnogo takvih trenutaka. Prijatelji će vam se pridružiti, to je sigurno. Očekujte mnogo društvenih dešavanja.

ružičasti Mesec
ružičasti Mesec
Foto: Shutterstock

Strelac

Dok ostatak sveta divlja planirajući svoje zabavne aktivnosti, vi ste fokusirani na nagradu. Potpuno ste posvećeni svom cilju, koji je privatan i lični. Znate šta radite, a sa snagom punog meseca na vašoj strani, osećate se kao da je vaša savršena vizija Strelca skoro potpuna. Zatim uperite, ciljajte i pucajte. Vi ste Strelac i odredite cilj svojoj sudbini. Vaše je da znate i postignete.

Jarac

Možda nećete osećati da je sve na svom mestu ove nedelje, ali ćete od 25. septembra do 1. oktobra 2023. uraditi nešto neuobičajeno; samo ćete pustiti. Tako je. Dok uživate u ideji perfekcionizma, shvatićete da je veliki deo vašeg života nesavršen... ali divan, i po prvi put posle nekoliko nedelja, samo ćete dozvoliti da se stopite u stvarnost koja je vaš život. Uostalom, nije tako loše, zar ne?

Vodolija

Pa, vreme je da krenemo dalje. Shvatili ste da ste proveli previše vremena pregledavajući sitne detalje i da ako se uskoro ne pomerite, izgledaće kao da niste u stanju da idete napred. Strah od budućnosti je uvek bio veliki kod vas, Vodolije, ali tokom nedelje od 25. septembra do 1. oktobra 2023. shvatićete: morate da idete dalje. Morate iskoristiti tu šansu i biti dovoljno hrabar da izbegnete tu kolotečinu. Uradi to.

Ribe

Prilika dolazi ove nedelje, a vi ste tamo, iako zbunjeni, njenom iznenadnošću. Možda ne znate šta da radite tokom nedelje od 25. septembra do 1. oktobra 2023, jer niste planirali da iskoristite ovu sjajnu priliku ovako brzo.
Merkur vas tera da se krećete brzim tempom i iako je to obično nešto sa čime se možete dobro nositi, i dalje ste zbunjeni intenzitetom svega toga. Pod pritiskom ste da osećate da ćete propustiti ako ne odgovorite. nema razloga za brigu!

 

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd