Petak 01. dec 2023.
ljubav

TU JE ČAK I NAJVEĆI BAKSUZ ZODIJAKA: Ova tri znaka će u MAJU imati sreće u ljubavi!

Foto: Profimedia
Njima će sve biti lepo.

Mesec će biti pravi maj ljubavi, naročito za ova tri znaka, među kojima je i "Najveći baksuz zodijaka".

Ovo su najveće SLABOSTI svakog horoskopskog znaka - koja je vaša?

Ovan

Ova tri znaka su uvek sami KRIVI za neuspeh veze i nema im pomoći!

Prema položaju zvezda, maj će posebno biti naklonjen Ovnovima, a to će najviše osetiti po uzbudljivom ljubavnom životu. Slobodni pripadnici znaka biće glavni na svim dešavanjima, kada niko neće moći da odoli njihovom šarmu. Upravo tada će imati priliku da upoznaju osobu koja će definitivno da unese promene u njihov život.

Iako će se u njihovim životima pojaviti veliki broj novih ljudi, imajte u vidu da će se pojaviti i bivša ljubav, nakon čega će uslediti iskren razgovor. Rešite to i idite dalje.

momak i devojka u krevetu
Foto: Profimedia

Devica

Maj će biti veoma buran za Device, te će uneti novo uzbuđenje u njihov život. Promene će se odraziti na slobodne, ali i na zauzete pripadnike znaka. Dok će zauzeti konačno rešiti pitanje zajedničkog života sa partnerom, slobodne Device će svojom energijom šarmirati suprotni pol, na svakom koraku. Zvezde ipak upozoravaju da ne flertuju previše, već da se fokusiraju na osobu koja ispunjava njihove kriterijume.

Svaki znak je sklon određenoj vrsti perverzije...koja je vaša?

Ribe

Romantične Ribe će uživati u maju, upravo zato što će im svi događaji ići u korist. Uz prepuštanje i pozitivan pristup prema životu, pripadnice znaka mogu da pronađu svoju srodnu dušu. Savet je da osluškujete sebe, ali i druge i da ne tražite stalno zamerke. Postoji mogućnost da partnera upoznate na nekom kraćem putu. Za razliku od slobodnih, zauzete Ribe čeka nešto mirniji period, stvoren za uživanje sa voljenom osobom.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd