Četvrtak 07. dec 2023.
devojka

VEZA SA NJIMA JE PAKAO: Osobe rođene u OVOM znaku su hladne i proračunate DO BOLA!

Foto: Profimedia
Sve sračunaju, podele i rastave na sitne delove kako bi bez greške to odradili.

Reč je o jednom analitičkom umu koji skenira tuđe reči, pakuje ih i obrađuje. Prepustiti nešto slučaju, za njih je nepoznanica. Sve mora biti isplanirano, postavljeno na svoje mesto, samo tako funkcionišu. Tačni su i proračunati. Sve sračunaju, podele i rastave na sitne delove kako bi bez greške to odradili. U pitanju je, naravno, Devica.

Muškarac rođen u ovom horoskopskom znaku NIJE za vezu - iskoristiće vas i OSTAVITI!

Kod njih nema propusta. To ih vređa, njima je nemoguće da se to desi. Njihov mozak je sličan Blizančevom što nije čudno kad znamo da njima vlada Merkur. Za razliku od Blizanaca koji su šašavi i zabavni, Device ne umeju da se zabave.

devojka razmišlja
Foto: Profimedia

Oni jednostavno ne umeju da skrate. Ako sve ne obrazlože kao da nisu ništa rekli. Jako se uvrede ako ih neko prekine. Pošto su užasno nervozni, počinju odjednom da povisuju ton, do urlanja da bi objasnili do kraja šta su započeli. Ne dozvoljavaju da budu prekinuti.

INTUICIJA JE NJIHOVO NAJJAČE ORUŽJE: Osobe rođene u OVOM horoskopskom znaku mogu da vam čitaju misli!

Fitilj im je jako kratak. Užasavaju se ljudske gluposti, bezobzirnosti, netačnosti, suprostavljanju…Njihovi živci su pretanki, a rekacije jako burne, velika su zlopamtila, iskopaće u nekom razgovoru detalje koje bi svako zaboravio, ali Devica nikada i nikako.

TEŠKI KAO CRNA ZEMLJA: Sa ovim horoskopskim znakovima NIKO ne može da izađe na kraj!

Njihovo pamćenje je fotografsko, matematički tačno. Posedovanje ove jake logičke inteligencije ih dovodi do sukoba sa sobom i emocijama. Sve mora da ima logike. A u emocijama je najmanje ima. Ovakve misli će ih zateći osedelima. Ne umeju da raščlane te nelogične stvari. U svemu u čemu nema logike, tačnosti, Devica gubi tlo pod nogama, tražeći oslonac na šta da stane.

Devojka pokazuje na sat
Foto: Profimedia

Ne ume da živi, hoda po nestvarnim, nerealnim stazama. Mora sve da se zna i da ima osnovu, početak, sredinu i kraj. Očekuju i traže čistoću i tačnost. A sami umeju da budu aljkavi i netačni. Device najčešće kasne. Ovo se ne odnosi na posao, naravno, nego na sve ostalo.

SEK*I OSOBINA SVAKOG HOROSKOPSKOG ZNAKA: Ovan je strastven, Lav šarmantan, a Vaga...

Oni zaista ne veruju. Njihova sumnja od njih pravi budale. Iako svesni toga, to je jače od njih i dok ne isteraju stvar na čistac ne odustaju. Kada saznaju istinu, mire se sa njom, ma kakva bila. Oni su je samo želeli, da dokazu sebi i toj osobi da su u pravu.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Light intensity drizzle
2 Beograd