VRHUNSKI TRIK: Stavite samo malo OVOG začina u kajganu i biće 100 odsto UKUSNIJA!

17.09.2016. 09:11
Piše:
Srbija Danas
kajgana / Izvor: Profimedia
Uvek ćete praviti na ovaj način.

Kada je spremanje kajgane u pitanju, mnogi misle da je dovoljno samo umutiti i ispeći jaje. Međutim, postoji mali trik uz koji će vam jelo biti mnogo ukusnije. 

Origano je začin koji ide u skoro svako jelo, ali jajima daje zaista poseban šmek. 

origano / Izvor: Profimedia

Postupak je sledeći:

Iseckajte pola glavice crnog luka i propržite na ulju. Nemojte štedeti na ulju jer će vam se tako jaje bolje ispeći. Umutite i posolite jaja i stavite u tiganj, a možete iseckati i neku šunkicu ili slaninicu. Dodajte dva prstohvata origana, a možete da ubacite i malo kima.

Sve dobro umutite i ispecite, a kada se zgotovi, izvadite na tanjir na koji ste prethodno stavili ubrus, kako biste iscedili višak ulja. 

Jaja možete poslužiti uz čeri paradajz i malo peršuna.

Prijatno!

Skuvajte ih na OVAJ način i nikada više nećete dobiti GNJECAVE ŠPAGETE!

Piše:
Srbija Danas
17.09.2016. 09:11
Pogledajte više