Maskara vam se osušila? Otkrivamo trik kako da je "osvežite"
Pročitajte kako da je vratite u život.
Završavate šminkanje, posle savršeno uklopljenog rumenila naneli ste i ruž na usne, senka vam divno ističe oči, i taman kada ste došli do maskare - shvatate da se osušila i da je potpuno neupotrebljiva. Ne brinite.

NAJČEŠĆA GREŠKA U ŠMINKANJU: Evo zašto devojkama sa smeđim očima pogled često deluje UMORNO

ŠMINKA MOŽE BITI LEGLO BOLESTI: Ovi proizvodi za ulepšavanje su OPASNI po vaše zdravlje!

VODILI RAČUNA O SVAKOM DETALJU: Evo KAKO je izgledalo Bogdanino šminkanje (VIDEO)
Otkrićemo vam kako da je ponovo učinite valjanom. Potrebno vam je samo četiri-pet kapi maslinovog ulja (ili bilo kog drugog koje se koristi u ishrani), 300 ml vode i 15 minuta vremena.
Postupak je sledeći: kada voda proključa, otvorite maskaru i u njenu unutrašnjost sipajte, najbolje pipetom, maslinovo ulje. Dobro je zatvorite i ubacite u posudu sa provrelom vodom.
Potopite je nečim ako je potrebno, da bi sve vreme bila u vodi. Nakon 10 minuta izvadite je iz vode, prohladite dva minuta na sobnoj temperaturi i - uživajte u iznenađenju.
Vaša, prethodno već "otpisana" maskara vratila se u život. Čak iako je bila potpuno potrošena, nakon ovog postupka moći ćete bar još tri puta da je upotrebite. A ako se samo osušila, ovim ste joj produžili život sve dok u njoj ima tečnog sadržaja.
Savet plus: da bi vam maskara što duže ostala u dobrom stanju, čuvajte je na sobnoj temperaturi, nanosite je tako što ćete četkicu izvlačiti i uvlačiti sporim pokretima i tako sprečiti dodatni ulazak vazduha koji je suši, a na kraju svake upotrebe čvrsto je zatvorite.

ZBOG OVOG GELA ŽENE PRESTAJU DA SE ŠMINKAJU! Kažu da koža postaje blistava nakon prvog nanošenja i da znaci umora nestaju

MOGU UZROKOVATI MNOGE KOŽNE PROBLEME: Pribor za šminkanje MORATE prati REDOVNO, a evo i KAKO!

NAJČEŠĆA GREŠKA U ŠMINKANJU: Evo zašto devojkama sa smeđim očima pogled često deluje UMORNO

KATASTROFALNE GREŠKE KOJE SVE ŽENE PRAVE: Zbog ovakvog ŠMINKANJA vaše lice izgleda 10 godina starije
