Ponedeljak 04. mar 2024.
Ema Votson

NE ŽELE DA LIČI NA VAGINU: Sve više mladih žena sada OPERIŠE OVAJ deo tela! JEZIV TREND iz Holivuda

Foto: Profimedia
Da li je ovo normalno?

Mislili ste da vas više ništa što dođe iz Holivuda ne može iznenaditi?

Nepoželjno je, imaju ih sve žene, ali se ona usudila da ih prikaže kao nešto LEPO! (VIDEO)

I mi smo, ali smo se očigledno itekako prevarili, jer novi trend među slavnim damama luđi je od svega što smo do sada čuli. Stilistkinja slavnih Rebeka Korbin-Murej tvrdi da sve veći broj njenih klijentkinja, među kojima su Ema Votson, Sofi Tarner i Lili Džejms ima komplekse zbog izgleda svojih pazuha!

Hoćeš da znaš da li ti stoji kratka kosa? Sve što ti treba su olovka i lenjir!

Dženifer Lorens
Foto: Profimedia

Naime, problem je u tome što ženama, kada su im ruke spuštene uz telo, taj deo prirodno izgleda malo nabrano, pogotovo kod onih malo punijih, a iako je to najprirodnija stvar na svetu, u Holivudu to nikako nije prihvatljivo. Zato sve već broj slavnih dama odlazi pod nož, kako bi se rešile viška kože, izvukle salo i došle do "pazuha iz snova". 

VRAĆA SE U MODU: Neka TURBAN bude tvoj glavni modni DODATAK u novogodišnjoj noći!

Kako kaže Rebeka, njenim klijentkinjama je najgore da taj deo tela pokažu na crvenom tepihu, gde su haljine otkrivenih ramena uobičajena pojava, a upravo one pružaju najbolji pogled na "strašne" pazuhe. Baš zato slavne dame najčešće poziraju s rukama na bokovima, kako se ne bi stvorili nabori.

Ema Votson
Foto: Profimedia

A fenomen je uzeo toliko maha da ima i (ne)službeni naziv, koji je pre tri godin smislila glumica Dženifer Lorens. Ona je tada svoje "debele pazuhe" uporedila sa "vaginom ispod ruke" i dodatno doprinela ludilu tako što je ponudila ženama adekvatan naziv za njihovu "manu".

Da li biste se vi nekada odlučile za ovakvu operaciju pazuha?

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd