Skip to main content
Elegance Beauty Spa

NOVO I JEDINSTVENO KOD NAS: Online konsultacije sa SPECIJALISTOM ZA LEPOTU!

Foto: Bojan Stanić
Na domaćem web shop nebu nedavno se pojavio sajt salona lepote Elegance Beauty Spa, koji nudi nešto novo i jedinstveno na našem onlajn tržištu

Onlajn kupovina je sve dominantnija. Vrlo je lagodno i jednostavno kada sve što vam je potrebno stiže na kućnu adresu, a u uslovima pandemije to je naročito došlo do izražaja. Naš način života se promenio, a jedna od navika za koje verujemo da će ostati i kada sve ovo bude iza nas jeste kupovina preko interneta. Međutim, nije svejedno šta kupujete. Postoje neke stvari pri čijoj kupovini i ako pogrešimo, nije strašno. Preveliku haljinu ćemo dati sestri, cipele drugarici, ali šta sa onim što stavljamo na svoje lice, kožu, kosu? Kako se odnositi prema kupovini takvih proizvoda i koliko je to pouzdano i provereno? Ovde moramo biti izuzetno obazrivi, jer je danas u ponudi veliki broj preparata, kako renomiranih kozmetičkih ili farmaceutskih kuća, tako i drugih proizvođača. 

Na domaćem web shop nebu nedavno se pojavio sajt salona lepote Elegance Beauty Spa, koji nudi nešto novo i jedinstveno na našem onlajn tržištu. U pitanju je interaktivna kupovina, praćena onlajn konsultacijama s kozmetičarem, koji na osnovu razgovora stiče uvid u stanje i potrebe vaše kože i preporučuje adekvatne proizvode, odnosno usmerava vas u kupovini i sprečava da napravite grešku. Veliki je broj žena koje je ovaj potez obradovao, jer im je sada dostupna vrhunska kozmetika, a uz to, lakše je preko mreže poveriti svoje probleme, brže i jednostavnije, naročito ako znate da su sa one strane stručnjaci koji se godinama uspešno bave ovim poslom. Otkuda ideja za ovako nešto i koliko je to ženama i muškarcima važno i korisno, razgovaramo sa Danijelom Vukojević, vlasnicom popularnog salona Elegance Beauty Spa, koji se nalazi u „Beogradu na vodi“.

Elegance Beauty Spa
Foto: Elegance Beauty Spa

Kako ste došli na ideju da napravite interaktivni web shop? Koji proizvodi su u ponudi?

- Nega mora biti stalna i svakodnevna da bi imala efekta. Pored svih obaveza žene jedva izdvoje vreme za posetu salonu, a često se i snebivaju da posete kozmetičara, odlažu, umanjuju svoje probleme, potiskuju želje, ali sam primetila da rado kupuju katalošku kozmetiku. Pri tome ozbiljno rizikuju da na svoju kožu stave preparate koji možda ne odgovaraju po sastavi i strukturi tipu i stanju njihove kože. Konsultacije koje preduzmu sa promoterima i prodavcima su površne, okrenute ka samom preparatu, a ne ka koži na koju će taj preparat biti aplikovan, što je mnogo važnije. Neka krema ili serum mogu biti kvalitetni, ali to za vas neće imati nikakav značaj ukoliko ne odgovara vašem tipu i karakteristikama kože ili problemima koje imate.

Zato sam odlučila da ovim putem ponudim nešto zaista kvalitetno bez premca, Biologique Recherch kozmetičke preparate, uz direktne i stručne konsultacije, zasnovane na mom dugogodišnjem kozmetičkom iskustvu i temeljnoj edukaciji o proizvodima ove kuće. Jedinstvena kozmetička linija se bazira na najsavremenijim dostignućima farmacije i estetske medicine, pa su rezultati brzi, odmah vidljivi i trajni. Tu se nalaze i razlozi otkud Biologique Recherch ima sve više korisnika i u našoj zemlji. 

Kako su predstavljeni ovi ekskluzivni preparati?

- Proizvodi su detaljno opisani, uz svaki stoji namena, upotreba, sastav, pa čak i koliko dugo je razvijan i kakvi su rezultati kliničkih istraživanja. Takođe, tu su i moje preporuke koje proizvode treba kombinovati radi najboljih efekata. Zašto Biologique Recherch? Zato što nudi rešenja za vaše konkretne probleme, zato što omogućava kombinovanje proizvoda koji će apsolutno odgovarati potrebama, karakteristikama i strukturi vašeg lica. Upravo odatle i toliko dobri rezulatati, zbog ciljane primene.

BR linija je specifična po tome što je svaki proizvod napravljen za konkretan tip kože, a to je i moj princip rada. Svaka pojedinačna koža je posebna i zahteva poseban tretman, zato su neophodne konsultacije. Da porazgovaramo, da čujem vaše dosadašnje kozmetičke navike, da uklonimo sve što nije dobro i otvorimo prostor da u vašu rutinu uđe ono najbolje. Mnogo je toga što možete priuštiti sebi u kućnim uslovima, bez dolaska u salon. Takođe, na ovaj način steći ćete naviku da svakodnevno posvetite svojoj koži izvesno vreme, ne ograničavajući se na posete salonu. 
Ali zato kada poželite ekskluzivan kozmetički spa tretman, mi vas čekamo! Na našem sajtu su detaljno opisani svi tretmani koji su dostupni u EBS salonu i koje takođe možete rezervisati onlajn.

Elegance Beauty Spa
Foto: Elegance Beauty Spa

Koja su najčešća pitanja kupaca?

Klijente, naravno, najviše interesuje koliko brzo će preparati delovati i da li je cena u skladu sa kvalitetom, zatim koje poznate ličnosti koriste ovu liniju proizvoda i slično. Proizvodi BR su poput lekova za vašu kožu, deluju veoma brzo, uspešno i trajno leče nedostatke, omogućavajući da vaše lice, vrat, dekolte zablistaju u punom sjaju. Tu su najsavremenije kreme i serumi, tretmani sa korišćenjem najmodernijih aparata, tokom kojih možete trenutno videti poboljšanje na svom licu. 

Poklon-vaučeri

Danijela je u ponudu stavila i poklon vaučere kojima možete obradovati vama drage osobe, bilo da je u pitanju proizvod ili tretman. Po uzoru na svetske salone, vaučeri mogu biti dostavljeni i lično, uz prateću poruku. Cveće i čokolada sada imaju ozbiljnu konkurenciju!

Kako određujete odgovarajuću rutinu za negu kod kuće?

- Iz svoje dugogodišnje prakse pripremila sam vodič koji zovem "Osam koraka", gde sam precizno opisala šta treba raditi i koje postupke preduzimati da bi nega i lečenje dali najbolje rezultate. Uvek se trudim da budem jasna i razumljiva, kako bi korisnici lako pratili moja uputstva i primenili upravo one proizvode koji će odgovarati njihovoj koži, i to na pravilan način. Trudim se da uvek izađem u susret, jer to mi je najvažnije u mom poslu, da budem na usluzi svojim klijentima, da im pružim najbolju uslugu, da budu maksimalno zadovoljni onim što smo zajedno postigli. 

Uvek kažem da znam da nije lako raditi na sebi, potrebno je mnogo vremena, truda, ali kada se stekne navika sve postaje mnogo jednostavnije. Onda shvatite da to i nije toliko strašno, s obzirom da su rezultati koji se postižu veliki, i što je najvažnije - trajni. Naravno, najvećim delom je to zato što koristimo najbolju kozmetiku koja se danas može naći na tržištu. Edukovana sam za primenu Biologique Recherch preparata koje i sama koristim, tako da sa sigurnošću već nakon kratkog razgovora mogu proceniti kom tipu vaša koža pripada, kakve manifestacije pokazuje i kako i čime da ih savladamo i postignemo maksimalne rezultate. 

Žene koje su počele da prate put od osam koraka već mi prijavljuju velika poboljšanja i to me posebno raduje. Veoma mi je važna povratna informacija, jer naše savetovanje se ne završava sa kupovinom, praktično naša saradnja tek tada počinje. 

Elegance Beauty Spa
Elegance Beauty Spa
Foto: Bojan Stanić
Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd