Četvrtak 07. dec 2023.
nikolina bojić

BILA JE JEDINA SRPSKA MISICA KOJOJ JE KRUNA ODUZETA: Danas ima četvoro dece i neverovatno je koliko dobro izgleda

Foto: Instagram printscreen/nikolina_dancevic_bojic
Evo kako danas izgleda Nikolina Bojić - misica kojoj je svojevremeno oduzeta kruna...

Te davne 2012. godine, za najlepšu ženu Srbije proglašena je misica Nikolina Bojić iz Apatina, međutim, malo nakon proglašenja izbio je skandal koji ju je koštao krune.

Najpre su procurile njene provokativne fotografije, a potom se pronela i priča da je udata. Sumnje su ubrzo potvrđene kada se otkrilo da je lepa misica zaista u braku i to sa kanadskim teniserom Frenkom Dančevićem, a kruna i titula ubrzo su joj oduzeti.

UVEK OSTANEM GLADNA, SKLONA SAM GOJENJU: Trikovi za lepotu Slobode Mićalović - jedan ritual ne preskače

UVEK OSTANEM GLADNA, SKLONA SAM GOJENJU: Trikovi za lepotu Slobode Mićalović - jedan ritual ne preskače

SOK ZA MRŠAVLJENJE ČINI ČUDA, a odličan je za zdravlje: Potrebna su SAMO TRI SASTOJKA, i to jako jeftina!

SOK ZA MRŠAVLJENJE ČINI ČUDA, a odličan je za zdravlje: Potrebna su SAMO TRI SASTOJKA, i to jako jeftina!

Međutim, kao da sve to nije bilo dovoljno, već se uskoro saznalo i da je slagala da je fitnes intruktorka, iako se ispostavilo da je u tom trenutku bila kuvarica u restoranu u Apatinu. Ipak, ona jeste naknadno upisala Višu školu za fitnes.

Sva ta halabuka koja se digla oko Nikoline rezultovala je time da je misica završila u Hitnoj pomoći. Povukla se na oporavak u Minhen, a spekulisalo se da je nestala sa krunom koja je bila vredna 5.000 evra.

Zbog presije je izbrisala i društvene mreže i potpuno se povukla iz javnosti, a kasnije iste godine, Nikolina je predala krunu Aleksandri Doknić dok su organizatori insistirali da plati odštetu od 50.000 evra.

Ipak, neprijatno iskustvo nije pomutilo njenu sreću kada je u pitanju privatni život. Kada je predala krunu, mogla je sa svojim suprugom da se pojavljuje u javnosti, jer nije više bilo potrebe da kriju svoj odnos, a već godinu dana kasnije napravili su raskošnu svadbu u Apatinu. 

Oni su i dan-danas u srećnom braku, sudeći po njihovim profilima na mrežama, a lepa misica postala je majka četvoro dece.

Danas žive u Montrealu u Kanadi, a Nikolina se i dalje bavi kako fitnesom, tako i modelingom, a na svojim mrežama često deli korisne savete damama.

 

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
4 Beograd