Skip to main content
Marija Vicković

"NEMOGUĆE DA JOJ JE TO MAMA" Naša glumica podelila sliku sa majkom i izazvala lavinu komentara (FOTO)

Foto: Instagram printscreen/marijavicko
Porodični trenutak!

Naša glumica Marija Vicković koju je publika zavolela u domaćim serijima “M(j)ešoviti brak”, “Greh njene majke”, “Miris kiše na Balkanu”, te u “Vojnoj akademiji” trenutno jena ekranima u "Urgentnom centru" gde tumači lik doktorke Simonide.

- Baš je izazov igrati ovu ulogu. Prvi put igram tako nešto. Ono što je interesantno je da je ona prva žena hirurg koji se pojavljuje u seriji i samim tim prolazi trnovit put borbe za svoju poziciju među kolegama koje su sve muškarci. Uloga je jako zahtevna, ali ona je žena borac i neko ko je hrabar i svoj, te mi je samim tim i bliska - kaže za “Blic TV magazin” Marija Vicković.

Prema njenim rečima, drago joj je što kadar deli sa dragim kolegama sa kojima je već ranije sarađivala, a među njima su i njeni prijatelji.

Marija nije sklona da deli privatne stvari na društvenim mrežama, ali ovoga puta je "šerovala" sliku sa svojom mamom na instagramu i time izazvala lavinu komentara.

Svi su zapravo bili iznenađeni kolko lepa glumica liči na svoju mamu, pa su česti komentari bili "nemoguće da jo je to mama, kao sestre su" i "kopi-pejst mame"

Pogledajte kako izgleda njena majka!

 

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd