Skip to main content
predrag i vesna markovic

NAŠ POLITIČAR DOBIO ĆERKU SA 36 GODINA MLAĐOM SUPRUGOM! Devojčici dali retko ime (FOTO)

Foto: Instagram printscreen/gdja.markovic
POLITIČAR i književnik Predrag Marković (67) i njegova 36 godina mlađa supruga Vesna (31) dobili su ćerku Jonu.

Bivši predsednik Skupštine i član Krunskog saveta Predrag Marković (67) i njegova trideset šest godina mlađa supruga Vesna (31) juče su dobili devojčicu kojoj su dali ime Jona.

Jeftina SMESA, napravite je za doručak, ČISTI CREVA, podstiče metabolizam i ubrzava proces mršavljenja

Jeftina SMESA, napravite je za doručak, ČISTI CREVA, podstiče metabolizam i ubrzava proces mršavljenja

HOROSKOP ZA JESEN - Jarac na SEDMOM NEBU, Ribe LUDO SREĆNE, a pogledajte šta predviđa za ostale

HOROSKOP ZA JESEN - Jarac na SEDMOM NEBU, Ribe LUDO SREĆNE, a pogledajte šta predviđa za ostale

- Devojčica ima 3.100 grama, dugačka je 52 centimetra i dobila je 10 na rođenju. Vesna se porodila u Narodnom frontu carskim rezom - kaže izvor za N portal.

Inače, Predrag i Vesna u braku su od 2015. godine, a u javnosti se često pojavljuju zajedno na pozorišnim predstavama i modnim revijama. Ljubavni plam održavaju tako što jedno drugom persiraju i govore "Vi".

Predrag Marković iz prvog braka ima sina Jakova, dok je njegovoj supruzi ovo prvo dete. Ponosni otac podelio je radosnu vest sa svojim pratiocima na društvenim mrežama uz izvinjenje da neće moći da odgovori na čestitke jer ide konačno da odspava.

– Mnogo puta sam osamdesetih godina, vraćajući se iz redakcije Književne reči sa torbom punom tuđih rukopisa i biografija, silazio stepenicama one male ušuškane uličice Kosovke devojke (do 1939. Devojačke ulice. Jedna od retkih ulica koje nose naziv po književnom liku.) između škole “Nikola Tesla” i Ruskog doma ka klinici i porodilištu “Narodni front” u Kraljice Natalije. Setio sam se toga jutros u 4.30, kada smo se supruga i ja dovezli do nje kroz čist, umiven i prvim zracima sunca još neprobuđen Beograd. A maločas su mi iz te zgrade javili da se u 12.35 u njoj dogodila promena i u jednoj od rečenica moje biografije. Ona od danas glasi: Ima sina Jakova i ćerku Jonu. Od danas imam sina Jakova i ćerku Jonu Predrag Marković – kazao je Marković.

 

 
Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd