Skip to main content
Bojana Barović

POZNATA SRPKINJA ŠOKIRALA IZJAVOM: Dojim bebu NASRED ULICE, to je NORMALNO!

Foto: Instagram printscreen/bojanabarovic
"Nekada ćeš biti u restoranu, nekada zaglavljen u autobusu, a dete je gladno..."

Bojana Barović je juče na Instagramu objavila fotografiju kako u frizerskom salonu doji ćerkicu Leonu, a uz pozitivne bilo je i negativnih komentara. Lepa manekenka i supruga pevača Nikole Rokvića za "Blic" objašnjava zbog čega je važno da se ovaj čin ne doživljava kao nešto neprimereno i nenormalno.

ZATRUDNELA JE SA SAMO 11 GODINA: Odlučila je da RODI, a kada vidite OCA bebe zalediće vam se krv u žilama!

- Iznenadila sam se kad sam se ovde u Srbiji susrela sa tim, jer se nisam bavila tim problemima dok nisam dobila bebu. Kad sam se porodila u Americi i dojila bebu u javnosti, videla sam da je to tamo najnormalnija stvar. Čak im je i simpatično, svi me gledaju sa odobravajućim osmesima kad to radim, a ovde je to nešto što je odvratno i potpuno neprimereno - kaže Bojana i dodaje:

 

A photo posted by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on

- Najviše volim da dojim ćerku u udobnosti svog doma. Imam i posebne jastuke za to. Poenta je da često nisi kod kuće i ne možeš lako da se organizuješ. Nekada ćeš biti u restoranu, nekada zaglavljen u autobusu iz ne znam kog razloga, a beba je gladna i ti bi sad trebalo da podojiš bebu, a nećeš jer se osećaš loše zbog pogleda i komentara. To nije u redu - kaže Bojana.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd