Skip to main content
Seks

BEOGRAĐANI, BOSANCI, SPLIĆANI, CRNOGORCI - evo kakvi su U SEKSU! Nećete znati koga ćete pre

Foto: Profimedia
Dajemo vam ono što ste dugo čekale.

Jedna od plejboj zečica je za hrvatsko izdanje istoimenog magazina napravila istraživanje kakvi su balkanci u seksu. Na vrhu liste je izdvojila Bosance, ali pogledajte šta ima da kaže o Beograđanima, Novosađanima, Splićani, Hercegovci, Crnogorci,...

BEOGRAĐANI - nezasiti romantici

Moram priznati da sam proputovala dosta sveta i nisam našla previše zgodnih frajera kao kod nas. Kad kažem “nas”, mislim na regiju bivše Jugoslavije, koja je oduvek bila poznata što po zgodnim ženama, što po frajerima koji su nezasitni i prezgodni. Dalmatinci, na primer. Crni, s nekim uvek tajanstvenim očima i da, obdareni. Srbi, sa onim svojim nadmenim šarmom, Hercegovci i Crnogorci sa kršnim... Ne znaš gde bi pre, kao u nekom katalogu.

UZ OVE EROGENE ZONE SVR*IĆETE ODMAH: Sa ovom tehnikom, seks više neće biti isti

Ljubavni par
Foto: Profimedia/ilustracija

SPLIĆANI - nezasiti ludaci

O jednom smo Splićanu i njegovim seksualnim putešestvijama morale da slušati godinu dana. Naime, prijateljica je imala vezu na daljinu. Viđali su se dva puta mesečno, ali to je bilo viđanje. Celi komšiluk je znao da je Ani došao dečko. To se orilo, vrištalo, treslo...

TRAJAĆE CELU NOĆ: Ovo su proverene fore za DUŽI SEKS - isprobajte ih već VEČERAS!

Tvrdila je da je mogao triput zaredom i pričala kako je istinski uživao "obrađivati" je rukom. Voleo ju je vezati, ruke i usta. I lupati je po zadnjici u dogi pozi. Jednom joj je čak predložio i trojku, i to sa svojim najboljim prijateljem. Obojica su bili potpuno ludi i napaljeni, doneli su čak i dildo, pa su svi troje imali burnu noć. I jutro i po podne i opet noć.

Sado-mazo seks
Foto: Profimedia/ilustracija

NOVOSAĐANI - oralci, relativno obazrivi

Druga prijateljica je sa dečkom iz Novog Sada, sa kojim je odskoro počela da živi. Hvali se kako joj je oralni seks najbolji i da lik ne prestaje to da radi. On jednostavno uživa da je "tamo dole" zadovoljava. Jednom ga je pitala kako je moguće da toliko uživa u tome, odgovorio joj je: "Volim da te gledam dok vrištiš od užitka!"

NI BRAZILKA, NI ŠUMICA: Evo koja INTIMNA FRIZURICA dovodi muškarce do ludila!

HERCEGOVCI - analci

Obrezani su i obožavaju analno, iako im nije jasna upotreba lubrikanta. A i veliki su. Stvarno jesu. I onda imamo probleme. S jednim sam dva sata morala pričati o tome kako me je užasno bolelo kad je navalio i da sam ga zato ošamarila. Pa sad nosim lubrikant u torbici. Ko zna kad će njima pasti na pamet. A hoće.

BOSANCI - zlatan tuš

Uvek se brinuo da svršim prva. Predigra nekad traje satima, a kad siđe "dole", to je vrhunski. Ali, kada želim da mu uzvratim uslugu, ne dopušta mi. Kaže da mu to nije higijenski. Prvo sam se malo vređala zbog toga, ali sad sam već navikla. Uostalom, bitno da ja uživam. I kada završim, on voli da me ljubi satima, pa tek onda opet krenemo.

masturbacija
Foto: Profimedia

CRNOGORCI - konzerve

Tvrdim vam da se nijedna žena nije vratila nezadovoljena iz Berana. To je grad sa posebnim momcima. Crnogorci su kršni i imaju one jake ruke i ramena. A kad vode ljubav, posebno su zanimljivi. Vole pokazati ko je muško u vezi, a posebno ih pali igranje uloga. Kad ovom mom napišem da ga na aerodromu čeka seksi školarka, on se totalno raspameti. Budući da nam je veza još na daljinu, seks održavamo i preko interneta. On to baš voli.

Pomalo su i ekshibicionisti – vole u javnosti, taman negde na liniji od Tivta do Dubrovnika. Mogu često i dugo, a važno im je da zadovolje žene. 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd