Skip to main content
Megan Markl i princ Hari

BUDUĆA ŽENA PRINCA HARIJA ODUŠEVLJAVA: Šta je Megan Markl rekla o LJUBAVI!

Foto: Profimedia
Em lepa, em pametna.

Glumica Megan Markl je rešila da se odrekne svoje karijere u ime ljubavi i postane supruga britanskog princa Harija. Ona je u nekoliko navrata govorila o nekoliko različitih ljubavi, od one kada ste u vezi, do ljubavi prema sebi, ali i hobijima. 

Evo šta je tom prilikom izjavila:

AKO IH SLUŠAŠ, OSTAĆEŠ SAMA: Ljubavni saveti koje ČESTO dobijamo, ali ih definitivno NE TREBA slušati!

O ljubavi prema princu Hariju

Mogu da vam kažem da je na kraju dana sve veoma jednostavno. Mi smo dvoje ljudi koji su zaista srećni i zaljubljeni. Povučeno smo se zabavljali oko šest meseci, pre nego je to postala vest, ja sam sve to vreme radila i jedina stvar koja se promenila je percepcija ljudi. Ništa vezano za mene se nije promenilo. I dalje sam ista osoba koja jesam i nikada se nisam definisala po vezi. 

Psihijatri kažu: Evo koliko često treba da se viđate sa partnerom na početku veze

O ljubavi u srednjoj školi i koležu

Treba da pratiš svoje srce kako bi našao pravu ljubav, sećam se kada sam bila u srednjoj školi i koledžu, još uvek smo čitali "Pravila", sećate li se te knjige? Ovo je veoma slično tome. Sve se svodi na igranje nekih igrica. Ali, na kraju dana, kada se sve svede na to da nađete osobu koja je prava za vas, to nije osoba sa kojom ćete igrati igrice. 

Megan
Foto: Profimedia

O ljubavi prema sebi

Treba da budemo ljubazni prema sebi. Kada bismo se ponašali prema sebi kao prema najboljem prijatelju, možete li da zamislite koliko bolje bi nam bilo? Pokušajte da nađete mesto unutar vas koje će vas podsećati da možete da imate pitanja i da sumnjate u sebe, to će da se pojavi, to je ljudsko. Ali na kraju dana, vi ste dovoljni baš takvi kakvi jeste. 

O ljubavi prema hobijima

Volim da kuvam. Uvek sam u pohodu za pronalaženje novih zadivljujućih restorana i novih recepata. Takođe, volim da putujem. Moja najskorija putovanja u poslednjih godinu i po su bili vožnja bicikla kroz Vijetnam, kampovanje kroz Novi Zeland i obilazak cele zapadne obale Hrvatske i ostrva tamo. S obzirom na to da sam praktično odrasla u prirodi, u Kaliforniji, volim trčanje i dosta radim jogu. Mislim da jednostavno treba da nađete balans.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd