Skip to main content
nevinost

SVI SU ONI PRERANO IZGUBILI NEVINOST: Jednog glumca su u svet odraslih uvele 'mamine prijateljice'

Foto: Shutterstock
Neke poznate zvezde rano su izgubile nevinost, no šokiralo nas je da je jedan glumac prvo seksualno iskustvo imao sa samo 8 godina.

Kejt Mos je za jedan strani časopis otkrila kako je nevinost izgubila tokom porodičnog odmora na Bahamima, a imala je tek četrnaest godina. Prisetila se kako se time pohvalila modnom skautu koji ju je zaustavio na aerodromu. Mnogi će se složiti kako je bila premlada za intimne odnose, ali ima zvezda koje su to učinile još ranije od nje.

Čupaju je kao korov, a ima dejstvo jače od belog luka: Ova biljka čisti krvne sudove, smanjuje holesterol

Čupaju je kao korov, a ima dejstvo jače od belog luka: Ova biljka čisti krvne sudove, smanjuje holesterol

NE KUPUJTE GA, OVO MLEKO JE OPASNO: Doktor objasnio - RAZARA srce i diže holesterol, a u svim je prodavnicama

NE KUPUJTE GA, OVO MLEKO JE OPASNO: Doktor objasnio - RAZARA srce i diže holesterol, a u svim je prodavnicama

Tako je pokojni glumac Šon Koneri, koji je umro  u 90. godini, priznao da je nevinost izgubio kao 8-godišnjak. Dodao je kako se ne seća kako se i s kime to dogodilo, ali ne skriva kako je oduvek voleo žene. Rekao je i da do svoje dvadesete godine nije imao uspeha kod lepšeg pola, ali je tada počeo dizati tegove kako bi im se više sviđao.

Kim Kardašijan prvi put imala je se*s kada je imala samo 14 godina, i to sa Titom Džoom Džeksonom, ili Ti Džejom, sinom starijeg brata Majkla Džeksona.

Kim Kardašijan
Kim Kardašijan
Foto: Profimedia

Miljenik žena, glumac Džoni Dep takođe je rano počeo istraživati se*sualnost, pa je nevinost izgubio kao 13-godišnjak na zadnjem sedištu automobila. U to je vreme svirao gitaru u svom tadašnjem bandu 'Flame', a devojka s kojom je izgubio nevinost bila je njegova obožavateljka.

Anđelina Džoli nevinost je izgubila sa 14 godina, sa svojim tadašnjim dečkom. Kako i sama priznaje, oboje su hteli veću bliskost pa su odlučili da se međusobno poseku. Priznaje da je osećaj bio fenomenalan i da joj je srce počelo ubrzano da kuca.

Anđelina Džoli
Anđelina Džoli
Foto: Profimedia

Filmska diva Elizabet Tejlor svoju je nevinost izgubila kao 15-godišnjakinja s kolegom Piterom Lafvordom u limuzini. Kasnije je imala afere s poznatim imenima poput, Ronalda Regana, Erola Flina i Džona F. Kenedija.

Ipak, ima i zvezda koje su malo duže čekale, pa je tako Elizabet Harli postala se*sualno aktivna kao 18-godišnjakinja, a Selin Dijon , Kris Martin, Bruk Šilds i Kejti Holms nevinost izgubili tek posle dvadesete godine života.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd