Skip to main content
Stres

IMATE STRES NA POSLU? Evo KAKO uništavate vašu VEZU sa partnerom i prenosite LOŠU ENERGIJU!

Foto: Profimedia
Da li ste znali?

Mnogi potcenjuju uticaj anksioznosti izazvane poslom, a pokazalo se da samo očekivanje da stalno budemo dostupni povećava stres i to ne samo kod zaposlenog, već i kod njegovog partnera i dece.

JEDNOM NEDELJNO ILI VIŠE PUTA? 5 novih činjenica o SE*SU koje sigurno NISTE ZNALI! Evo ŠTA kažu za...

svađanje
Foto: Profimedia

DAHĆE, PRIČA, VIČE... Zbunjuju vas ZVUKOVI vašeg partnera tokom SEK*A? Evo šta oni zapravo ZNAČE!

Ako nosite posao kući, ne samo da rizikujete da budete napetiji, nego i ugrožavate vezu i odnos sa ukućanima, pokazuje studija Virdžinija tehničkog univerziteta. Možda mislite da to što ćete proveriti mejl ili potrošiti dva minuta da na neki hitni dopis odgovorite nema nikakvog uticaja na vezu, ali grešite. 

Ispitanici su potcenjivali uticaj anksioznosti izazvane poslom, a pokazalo se da samo očekivanje da stalno budemo dostupni povećava stres i to ne samo kod zaposlenog, već i kod njegovog partnera i dece. 

OTKRIVENO! Evo kada žene imaju najviše s*ksa, a evo i kada u njemu najviše uživaju

Seks
Foto: Profimedia

OTKRIVAMO: Na OVO pada SVAKA devojka u roku od 5 minuta (a nije keš)!

Ono što je počelo kao privilegija za zaposlene tako se pretvorilo u suštu suprotnost. Fleksibilni rad trebalo je da donese veću autonomiju, slobodu zaposlenog, a uradio suprotno, natovario mu na vrat više obaveza i ugrozio mu zdravlje. 

Čak i kad to poslodavac ne traži izričito od radnika, njemu je nekad teško da se uzdrži od odgovaranja na mejl koji posmatra kao hitan. Zato psiholozi savetuju poslodavcima da reše problem, tako što će na primer na mejl poslat nakon radnog vremena uvesti automatski odgovor da je zaposleni van kancelarije.

OBAVEZNI PRIRUČNIK: Pet stvari koje mora da zna svaka PREVARENA žena!

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Fog
-0 Beograd