Utorak 27. feb 2024.
sastanak

POCRVENEĆE OD TVOG BEZOBRAZLUKA! Položaj koji donosi snažu završnicu, idealna za muškarce koji to rade brzo

Foto: Profimedia
Ukoliko ste raspoloženi za nešto novo u spavaćoj sobi, predstavljamo vam položaju koji ne samo da će stimulisati kod vas sve prave tačke, već će i njemu biti izuzetno prijatan.

Devojka koja je izašla na sastanak sa nepoznatim momkom, nije očekivala u toku sastanka, kakav će biti ostatak večeri. Naime, stidljivi momak se pretvorio u čudovište, a novo iskustvo koje je sa njim doživela, nikada neće zaboraviti, a zato je odlučila da ovo podeli sa drugima. 

Upravo je poza "Zmaj" ono što vam je potrebno da se opustite i uživate u potpunosti.

VAŽNO je da reagujete na vreme! Bol u stomaku može ukazati na OVAJ PROBLEM! Stomak

VAŽNO je da reagujete na vreme! Bol u stomaku može ukazati na OVAJ PROBLEM!

Sve je STVAR dogovora - Veza može da bude i POVREMENA , ne vode svi PUTEVI do BRAČNE posteljemladenci

Sve je STVAR dogovora - Veza može da bude i POVREMENA , ne vode svi PUTEVI do BRAČNE postelje

Kako se izvodi:

Lezite na stomak sa rukama podignutim iznad glave. Sa jastukom ili dva postavljena ispod pubičnih kostiju, lagano raširite noge. Neka vaš partner ispruži svoje telo preko vašeg i uđe u vas, oponašajući položaj u kom se nalazite. Umesto brzog potiskivanja od pozadi, ova poza zahteva kružne pokrete.

seks
seks
Foto: Shutterstock

Zašto će vam se dopasti ova poza:

Kružna stimulacija polako će vas potpuno naelektrisati, donoseći suptilan, a opet snažan orgazam. U ovom položaju nema puno pokreta, pa je odlična ukoliko ja partner sklon brzim orgazmima, ili ako prosto samo želite da uživate u osećaju partnerovog tela.

Savet:

Iako niste na vrhu i dalje možete biti glavni igrač u ovoj pozi. Ukoliko se usaglasite kukovima, vaša tela će se kretati kao jedno kretati ujednačeno. Zajedno ubrzajte ili usporite da biste održali zamah, piše na britanskom portalu Cosmopolitan.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd