Skip to main content
orgazam

ORGAZAM i MANIFESTACIJA - Malo poznata TEHNIKA MANIFESTOVANJA onoga što želite uz pomoć ZADOVOLJSTVA

Foto: Profimedia
Siguran put do ostvarenja želja!

Energija koja se budi u toku intimnog čina predstavlja životnu energiju koja ima ogromnu kreativnu moć da vam stvori život iz snova.

Kako je sve oko nas energija, životna energija nam može pomoći da lakše manifestujemo željeno i u svoj život privučemo sve ono što priželjkujemo.

Najteži deo manifestiranja često ume da bude postizanje emocije onoga što želimo. Univerzalni zakon reaguje na našu emociju i vibraciju, te kao reakciju šalje nam u život šalje ono što odgovara našem emitovanju.

Kako ZRAČIŠ, tako PRIVLAČIŠ - Sve što POMISLIMO se ostvaruje, a ŽIVOT IZ SNOVA će doći ako uradite OVO!

Kako ZRAČIŠ, tako PRIVLAČIŠ - Sve što POMISLIMO se ostvaruje, a ŽIVOT IZ SNOVA će doći ako uradite OVO!

RETKO LEPA ŽENA! Cicipas prošao u finale pa šmekerski pozvao NJU da ga bodri, evo ko je ona (FOTO)

RETKO LEPA ŽENA! Cicipas prošao u finale pa šmekerski pozvao NJU da ga bodri, evo ko je ona (FOTO)

Iz tog razloga, u trenucima u kojima se loše osećamo često možemo da doživljavamo neprijatne situacije. Isto tako, kada se osećamo dobro, čini nam se da nam sve ''ide od ruke''.

Postizanje emocije uz pomoć životne energije

Intiman čin i masturbacija mogu biti moćni alati za postizanje emocije i manifestovanje željenog.

Bilo da ste u vezi ili ne, nikada ne bi trebalo masturbirati reda radi zato što to može dovesti do gubljenja dragocene životne energije. Takođe, intiman odnos koji nije potkrepljen emocijama, i dubljom povezanošću koja dovodi do stvaranja ogromne životne energije, može doneti više štete nego koristi.

žena i muškarac
žena i muškarac
Foto: Profimedia

Kako izgleda manifestovanje uz pomoć orgazma?

Orgazam predstavlja vrhunac zadovoljstva koji se emituje u vidu energetskih talasa koji struje kroz celo telo. Iz ovog razloga, orgazam vam može pomoći da manifestujete ono što želite.

Kako se u trenutku vrhunca velika količina energije stvara u telu treba iskoristiti taj trenutak za fokusiranje na želju. Pomislite na ono što želite nekoliko trenutaka, ili vizualizujte pre nego što doživite orgazam i vaša želja će uz energiju otići direktno u Univerzum.

Orgazam podstiče stvaranje kreativne, životne energije koja uz pomoć emocija stvara vibracije koje u vaš život ''privlače'' sve ono što želite.

Manifestovanje željenog uz pomoć orgazma možete praktikovati sami ili sa partnerom, rezultat će biti isti.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd