Skip to main content
seks

UZDASI, STENJANJE I NAPETOST: On takođe glumi ORGAZAM, a evo kako ćete ZNATI da li je LAŽIRAO!

Foto: Shutterstock
Ne događa se da samo žene glume, to rade i muškarci

Ne glume samo žene orgazam, postoje i muškarci koji pribegavaju ovom gestu iz straha da se ne susretnu sa ženskim gnevom. Ovakve stvari se događaju i to ne treba da vas brine. Razlozi za to su različiti: seks je trajao predugo, više nije mogao zadržati uzbuđenje, izgubio je volju ili je nastupio umor. 

SRPSKA MANEKENKA SE UDALA ZA HRVATA koji otvoreno priznaje koliko mu smeta jedna stvar: "Nije mi svejedno zbog toga..."

SRPSKA MANEKENKA SE UDALA ZA HRVATA koji otvoreno priznaje koliko mu smeta jedna stvar: "Nije mi svejedno zbog toga..."

Skinula HIDŽAB i obukla MINI-SUKNJU: Stil arapske princeze njen narod smatra VULGARNM i neprikladnim!

Skinula HIDŽAB i obukla MINI-SUKNJU: Stil arapske princeze njen narod smatra VULGARNM i neprikladnim!

Ipak, ukoliko sumnjate da vaš partner često lažira orgazame, evo kako ćete znati da li je zaista tako.

Kako im to uspeva?

Muškarci pokušavaju odglumiti svoj orgazam "zvučnim signalima" – glasnim stenjanjem, teškim i ubrzanim disanjem te snažnim napinjanjem tela nakon kojega sledi opuštanje. Posebno ako imaju kondom, ženama je teško ustanoviti je li došlo do izlivanja semena. Brzim skidanjem i bacanjem kondoma muškarac sprečava da žena vidi prevaru. Kod seksa bez kondoma muškarci odglume da brišu penis toaletnim papirom ili peškirom.

strast, seks
Foto: Profimedia

Kako možete saznati da li je glumio?

Nežno ga diraj po njegovom posebno osetljivom mestu. Nakon orgazma je muškarac ekstremno osetljiv na dodire, škakljiv ili se čak i lagano naježi. Ako ne reaguje osetljivo na dodire, moguće je da nije doživeo vrhunac. 

Šta uraditi ako je glumio? 

To uvek zavisi od toga u kakvoj si vezi s ljubavnikom. Ako je to bio seks za jednu noć, onda se ne isplati dugo pričati o tome. Međutim, ako ste u dužoj vezi, onda je jako važno saznati zašto je on odglumio orgazam i koliko često to radi. Možda ima neke želje koje bi rado podelio s tobom ili je u nekom području svog života u velikom stresu. Budi iskrena s partnerom i reci mu da ga razumeš te da si tu za njega. Tako ćeš vašoj vezi – i seksualnom životu – dati sasvim novi, možda čak i uzbudljiviji smer. 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd