Skip to main content
seks

NEMA ŠANSE DA ZASPI - Iznenadi ga VIKEND MARATONOM, ovu AKCIJU neće zaboraviti, EVO šta da URADIŠ

Foto: Shutterstock
Tražiće još!

Ukoliko biste želeli da sa partnerom osvežite intimni život, organizujte mu seksi vikend maraton. Sve što je potrebno je da frižider napunite hranom, otkažite sve društvene aktivnosti, isključite telefon i u potpunosti se posvetite jedno drugom. 

Evo kako da začinite stvari ovog vikenda. 

Odlaganje orgazma

Da, da, dobro ste pročitali. Većina ljudi, bilo muškaraca, bilo žena, nakon doživljenog orgazma gubi interes za nastavljanjem seksa, a samim odlaganjem – produžujete i trajanje odnosa. A dodatna čar je i što su nakon odlaganja orgazmi intenzivniji i jači.

LEKARI UPOZORAVAJU: Na ove TRI STVARI treba da obratite pažnju nakon pedesete...

LEKARI UPOZORAVAJU: Na ove TRI STVARI treba da obratite pažnju nakon pedesete...

NIJE SAMO MILJANA ZAVRŠILA NA LEČENJU - Poznata pevačica HOSPITALIZOVANA nakon operacije smanjenja želuca

NIJE SAMO MILJANA ZAVRŠILA NA LEČENJU - Poznata pevačica HOSPITALIZOVANA nakon operacije smanjenja želuca

Različite lokacije

Ako niste previše spremni da eksperimentišete, najlakši način je da zajedno istražite svoju kuću! Kuhinja, kupatilo, fotelja, sve ovo može učiniti seks dugotrajnijim i uzbudljivijim. Probajte to na raznim mestima koje do sada niste.

Bezobrazne reči

Neosporna je činjenica da prljavi razgovori mogu uzbuditi kao ništa drugo. Otkrijte mu svoje fantazijame i ako je moguće, zajedno ostvarite neke od njih. Pored ovoga nemojte biti tihi tokom seksa, izrazite se, dajte mu do znaja šta želite, šta vam se sviđa i o čemu razmišljate.

seks
seks
Foto: Shutterstock

Jedite male obroke

Energija je krucijalna kod bilo kojeg tipa maratona, pa tako i onog ljubavnog. Dakle, nemojte preskakati pauze za hranu.

Razgovarajte o dobrim vremenima

Sve u seksu ne mora biti fizički i vulgarno. Ponekada je se za buđenje prave strasti dovoljan i iskren razgovor. Podsetite se zajedno na vaš prvi zajednički dan koji ste proveli, prvi poljubac, prvi seks. Koristite i efekat iznenađenja, recite ili uradite nešto što nikada do sada niste, a ovde se može računati i neki neobičan seksi veš...

 

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd