Sreda 06. dec 2023.
seks

Spremite se da SMRŠATE uz ORGAZAM! Ovo su poze koje SAGOREVAJU NAJVIŠE KALORIJA, neke su zahtevnije, ali učinak je DVOSTRUK

Foto: Shutterstock
Teretana ispod jorgana!

Nije tajna da s*ks može sagoreti značajnu količinu kalorija. Ali da li ste ikada razmišljali o tome koji položaji sagorevaju najviše kalorija? Evo šta kažu stručnjaci.

Potpuno NEOČEKIVANA stvar će vam pomoći da ČEŠĆE "GUŽVATE POSTELJU" - Najbolja je za ženski libido, probajte već danasseks

Potpuno NEOČEKIVANA stvar će vam pomoći da ČEŠĆE "GUŽVATE POSTELJU" - Najbolja je za ženski libido, probajte već danas

Dok ne POTROŠE 1800 EVRA na mene, NE SPAVAM s muškarcima - Žena iznela teoriju, a kaže da je ovo ključ za dugu i uspešnu vezunovac

Dok ne POTROŠE 1800 EVRA na mene, NE SPAVAM s muškarcima - Žena iznela teoriju, a kaže da je ovo ključ za dugu i uspešnu vezu

Mešalica putera

Ako sebe smatrate profesionalcem u spavaćoj sobi, zašto ne biste eksperimentisali sa pozicijom mešalice putera, što je naprednija pozicija.

Ako ste dovoljno hrabri da probate, možete izgubiti otprilike 179 za 30 minuta, dok ovaj položaj sagoreva još više kalorija za muškarce.

Jači pol može da sagori oko 211 kalorija dok meša malo putera, što ga čini najboljom vežbom za njih.

Kolica koja kleče

Kolica koja kleče nije samo zabavna, već sagoreva i gomilu kalorija.
Žene mogu izgubiti oko 149 kalorija u ovom položaju, dok će muškarci sagoreti oko 167 kalorija.

Čučanj

Ako ste dama koja voli to na vrhu, to je dobra vest za vas jer su rezultati otkrili da žene najviše sagorevaju tokom čučnjeva – tačnije dostižu do 188 kalorija. Ali ako želite da sagorete još više, možete to povećati tako što ćete ići brže i izgubiti do 224.

Zašto ne biste pokušali da ga promenite i da idete unazad? Moći ćete da izgubite 137 kalorija dok vaš momak sagoreva samo 48.

Stojeći položaj

Još jedna hrabra pozicija je stojeći položaj, drugi najintenzivniji položaj za muškarce. Muškarci mogu da sagore oko 198 kalorija pokušavajući da se zabavljaju dok se trude da ne ispuste partnera.

Ali dame, i vi morate da se potrudite, što znači da ćete sagoreti oko 145 kalorija u ovom položaju.

Kubojka i obrnuta kaubojka

Kaubojka i reverzna kaubojka sagorevaju mnogo kalorija za žene, 139 i 137, respektivno. Prema "The Cutu", možete pokušati da čučnete iznad svog partnera da biste povećali kalorijsku stopu na 172 na pola sata.

Ali oni ne dostižu isti nivo kao muškarci; sa manje napora u ovim položajima, izgubiće samo 48 kalorija.

Lotos

Lotos ima dvostruku korist jer je položaj koji ne zahteva previše fleksibilnosti i sagoreće nekoliko kalorija. Žene u ovoj poziciji mogu sagoreti 139 kalorija, a muškarci sa 148 kalorija. Poznata je i kao jedna od najintimnijih pozicija.

69

Dok će oba partnera uložiti mnogo truda na poziciji 69, žene će verovatno sagoreti više kalorija od muškaraca. U ovoj poziciji žene mogu očekivati da će sagoreti oko 111, dok će muškarci sagoreti oko 78.

Pouzdani misionar nije ušao u prvih 12 pozicija za žene, ali je blizu broja 13, sa damama koje gube oko 47 kalorija po 30-minutnoj sesiji. Ali kalorije na stranu, ako želite da znate šta najviše odvlači žene, to je Doggi Stile nakon čega sledi The Skuat.

Kašika

Može biti iznenađenje, ali najintimnija poza - kašika nalazi se na listi položaja koji sagorevaju najviše kalorija. Žena sagoreva 100 kalorija dok muškarac sagoreva 110 kalorija kašikom. Dok ste na svojoj strani, angažujete svoje jezgro, tako da možete da preskočite trening za trbušnjake tokom dana.

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
1 Beograd