Skip to main content
Strast

Obezbediće vam maskimalno uživanje - Ove 3 POZE su najbolje za VRELU AKCIJU na kauču

Foto: Shutterstock
Mnogima su ove poze omiljene.

Kada je intimni odnos u pitanju uvek možete da isprobate nešto novo i uvek imate šta da isprobate. Marla Rene Stjuart, sek*ološkinja i predavač, kaže da je uvek zabavno raditi neke stvari drugačije i stvarati novo intimno iskustvo.

Jedno od njih bi moglo da bude i intimni odnos na kauču.

Da bi sve bilo jednostavnije, stručnjaci za intimne odnose su izdvojili nekoliko poza, kao startne pozicije za vežbanje, nakon čega, naravno, možete da istražujete i sami.

- Mislim da intimni odnos na kauču ima puno prednosti. Možete da isprobate neke zabavne položaje, a jednostavno je prebacivati se u nove, jer drugačije možete da legnete i koristite naslone, nego u krevetu. Osim toga, tako vam krevet ostaje da se odmorite i naspavate - dodaje.

HOROSKOP ZA 18. MART: Ovna očekuje OPUŠTANJE, Devicu RIZIK, a ovom znaku se smeši NOVA LJUBAV!

HOROSKOP ZA 18. MART: Ovna očekuje OPUŠTANJE, Devicu RIZIK, a ovom znaku se smeši NOVA LJUBAV!

"Ja sam ZUBAR i nikad NE KORISTIM KONAC za zube na ovaj način, totalno je POGREŠNO!" Propust koji mnogi prave

"Ja sam ZUBAR i nikad NE KORISTIM KONAC za zube na ovaj način, totalno je POGREŠNO!" Propust koji mnogi prave

 Preko ivice

- Stabilno, podržavajuće i prijatno, a kauč pritom ima velike prednosti, jer omogućava da budete kreativni - kaže stručnjakinja za se*s i vezu Melisa Stoun, koja preporučuje da partneru okrenete leđa i jednostavno se naslonite na jastuke kauča.

- Ovaj položaj je vrlo sličan dogi stilu, s tim da je ona blago sagnuta na jastucima, a on prodire otpozadi. Prednost je to što postoji mekani oslonac, pa će parnerki koji je dole biti prijatno. U ovom položaju možete da se igrate brzinom prodiranja i stimulacijom, pa i da se osetite nestašno - objašnjava Stun.

Stil kaubojke

Iako je reč o pomalo tradicionalnom pristupu, i Marla Stjuart i Melisa Stoun veruju da ovaj pristup čini čuda dok ste na kauču i uživate u tome što ste iznad partnera.

seks
seks
Foto: Profimedia

- Ovo je odličan način za stimulisanje klitorisa, jer uključuje trenje jednog o drugo genitalno područje, pojašnjava Stoun.

Istovremeno, ne stvara previše pokreta i neće biti puno posla oko menjanja položaja da bi se postigao željeni vrhunac.

Položaj lotusa

U ovom "scenariju" garantovano vam je zabavno i senzualno iskustvo, kaže Marla Stjuart. Neka se vaš partner udobno smesti u sedećem položaju sa ukrštenim nogama dok vi sedate u krilo, s podvijenim kolenima.

- U ovoj pozi ste bliski, možete da se ljubite, tela su jedno pored drugog, pa je poza vrlo intimna, a relativno je lako postići dobar ritam. Osim toga, oba partnera se mogu osloniti na kauč, a u ovoj pozi omogućena je i lakša penetracija.

 

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
19 Beograd