Skip to main content
seks

POVEĆAVA ZADOVOLJSTVO - Mnogi ovo PRESKAČU u S*KSU, a prave ogromnu grešku, EVO ZAŠTO

Foto: Shutterstock
Veoma je važno da se ne propusti!

Predigra je veoma važana celina koja prethodi seksualnom zadovoljstvu. Mnogi je preskoče ili veoma brzo završe, što može da bude pogrešno, jer kada se izvede na pravi način, povećava seksualno zadovoljstvo. 

Ovakve NOGE niste SKORO VIDELI! Mlada MANEKENKA fotografisana u TESNIM HELANKAMA, svi gledaju u jedan DETALJ!

Ovakve NOGE niste SKORO VIDELI! Mlada MANEKENKA fotografisana u TESNIM HELANKAMA, svi gledaju u jedan DETALJ!

Srbi su ih obožavali PRE 15-AK GODINA, a DANAS su mnogi od njih neprepoznatljivi! Evo kako izgledaju glumci iz serije "Korak napred"

Srbi su ih obožavali PRE 15-AK GODINA, a DANAS su mnogi od njih neprepoznatljivi! Evo kako izgledaju glumci iz serije "Korak napred"

Iskoristite ogledalo

Gotovo svi u svojoj spavaćoj sobi imaju ogledalo, a sada je vreme i da ga iskoristite za vruću predigru. Neka vaš partner stane ispred ogledala, a onda se vi pojavite i zavodite ga tako što će vaš gledati vaš odraz u ogledalu. Kleknite na kolena i pružite mu oralni seks dok on sve to gleda. Budite sigurni da će dugo pamtiti taj doživljaj. Naravno, isto može biti primenjeno u obrnutom slučaju, da muškarac bude taj koji će pasti na kolena...

Maskirajte se

Nabacite neki seksi kostim i priredite svom dragom fantaziju na javi. Kostimiranje omogućava da se osećamo kao druga osoba, te da ispoljimo tajne želje i strasti koje se možda ne bismo usudili da izrazimo u bilo kojoj prilici. Jednostavno stavite periku ili masku preko očiju i to će već biti dovoljno da se osećate drugačije i više seksi.

seks
seks
Foto: Profimedia

Vruće igrice u javnosti

Seksualno igranje i uzbuđivanje u javnosti ne znači nužno seks u haustoru ili pak u wc-u kafića. Dovoljno je da se vi i vaš partner diskretno provocirate i pritom pazite da vas niko ne vidi. Dodirujte se ispod stola ili se pak senzualno gledajte. Čak i najneviniji dodir u javnosti može da postane uzbudljiv.

Istražite erogene zone

Svi znamo da su bradavice, vrat i genitalije erogene zone na telu, ali postoje i mnoga druga mesta koja garantuju puno užitka ako im pružimo malo više pažnje. Recimo, muški stomak je veoma osetljiv, naročito u predelu od pupka do pubične kosti. Prelazite nežno niz tu zonu prstima ili jezikom i čekajte da se vaš partner uzbudi. Nemojte zaboraviti da i oni delovi tela koji nemaju veze sa seksom mogu da budu vrlo erotični i osetljivi kad ih stimuliše neko drugi.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd