Skip to main content
Seks

"Spavala sam sa OČEVIM PRIJATELJEM, a ZBOG onoga što je USLEDILO nakon VRELE AKCIJE sada prolazim KROZ PAKAO!"

Foto: Profimedia
Samo jedna pogrešna odluka može da napravi veliki problem!

Devojka je napravila veliku grešku, ali nije mogla ni da zamisli da će ovoliko patiti zato što je sebi dozvolila da bude ljubavnica i što je spavala sa očevim prijateljem. 

- Uskoro ću da napunim 26 godina i smatram da sam odrasla žena. Dovoljno odrasla da mogu da odlučujem o svom životu. I u potpunosti sam spremna da preuzmem odgovornost za svoje postupke.

Ali on nije, bez obzira što je duplo stariji od mene.

"IZBEGAVAJTE OVO POVRĆE POSLE KORONE, MOŽE BITI OPASNO" Nutricionista upozorava, a jedemo ga svaki dan

"IZBEGAVAJTE OVO POVRĆE POSLE KORONE, MOŽE BITI OPASNO" Nutricionista upozorava, a jedemo ga svaki dan

DOKTOR UPOZORIO, NIJE SAMO TELEFON: Ove STVARI držite ISPOD i pored KREVETA, a ZRAČE kao RENDGEN aparat

DOKTOR UPOZORIO, NIJE SAMO TELEFON: Ove STVARI držite ISPOD i pored KREVETA, a ZRAČE kao RENDGEN aparat

Da, treba da kažem da poslednjih par meseci spavam sa zabranjenim muškarcem. On ima 50 godina i dobar je drug mog oca, a plus je i oženjen.

On je zaista toliko privlačan i uopšte ne izgleda staro. Nije mi bilo teško da se zaljubim i on je toga bio svestan. Otvoreno me je odmeravao kada prođem i davao mi signale da je spreman da se uplete u vezu sa mnom.

žena i muškarac
žena i muškarac
Foto: Profimedia

Sve je počelo kada je bila 30-ta godišnjica braka mojih roditelja. On je došao sa svojom ženom i odmah sa vrata mi je uputio zavodljiv pogled. Nije mi palo na pamet da sam mu samo izazov. Tokom večeri mi je prišao i poveo razgovor o poslu. Predložio je da me upozna sa svojim poslovnim partnerima, jer sam u periodu traženja novog radnog mesta. Naravno da sam pristala.

Našli smo se u Londonu na njegovom poslu prvi put i kada smo završili sa sastancima, pozvala sam ga kod sebe na piće da se odužim. Zaista sam mislila da će se sve ponovo završiti na flertu i to mi je u tom trenutku prijalo.

Međutim, između nas je još tokom vožnje do stana postalo vrelo. Bukvalno sam se toliko napalila da sam mislila da ću ga napasti u kolima. Nisam mogla da verujem da postoji muškarac na svetu kome ne mogu da odolim. Kada smo ušli u stan, bukvalno smo sa vrata počeli da se ljubimo. Nije prošlo ni dva minuta, a mi smo se već našli na krevetu u mojoj sobi. Pao je žestok seks. Mislim da mi nikada nije bilo bolje u životu.

Ponavljali smo ovo iz večeri u veče sve do pre neki dan, kada je najednom postao hladan. Došao je do mene, pri ulasku me poljubio u obraz, popio piće i otišao.

Sutradan je poveo razgovor o svojoj ženi kojoj se navodno divi. Priznajem da je to jedna fina gospođa i da ne zaslužuje ovo, ali nisam samo ja inicijator događaja. Ali on se ponaša kao da jesam. I da, čak mi je otvoreno rekao da sam ga zavela.

žena i muškarac
žena i muškarac
Foto: Profimedia

To je nepravda. Ne znam da li sam više ljuta ili razočarana. Ko može da te zavede toliko da nekoliko meseci svako veče imaš seks sa tom osobom?

Iz ljutnje bih učinila svašta. Palo mi je na pamet da sačekam prvu sledeću porodičnu večeru i da sve kažem, i pred mojim roditeljima i pred njegovom ženom. Ali plašim se da neko ne padne u nesvest ili doživi infarkt. Mojima bi to izgledalo kao potpuna izdaja njihovog poverenja. Da ne pričam kako bi izgledalo supruzi dotičnog čoveka. Međutim, niko od njih nije zaslužio da pati zato što sam ja jedna obična glupača, koja nije razmišljala glavom.

Kada pomislim na njega, sve u meni se kida. Bila sam ubeđena da mu se mnogo sviđam i da neće biti u stanju da me odbaci kao običnu krpu. A on je upravo to uradio. Nisam u stanju ni da ga mrzim zbog toga. Samo sam tužna i razočarana i krivim sebe.

Ono što je najgore, ne mogu da se poverim mami kako bih zatražila utehu, jer bi ona napravila totalni skandal.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd